Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bradley Røykebriketter av Eik 120-pack

Bradley Røykebriketter 120 Pack

Smak: Eik

Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.

Les merShow less
kr 599.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
BTOK120
Merke:
Beskrivelse

Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.

- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.

Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.

Les merShow less
Produktdetaljer
BTOK120

Dataark

Smaker
Eik
Spontype
Briketter
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,499.00
2Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin, Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk...
kr 299.00
For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker.  Applikatoren...
kr 165.60
TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa. Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 389.00
Bradley Røykebriketter 48 Pac Smak: Øl smak  Ta røykingen din til et annet nivå med humle-tilsatt røkt mat. Disse lønnebrikettene gir en smakfull, citrussmak og aroma til alle dine favorittrøykede retter, og er...
kr 129.00
2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38 100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.  Skyll planken med vann for å...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn