Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Påleggsform 1,5kg med kjele og lokk og to termometer

Settet består av 

- en 4 L gryte - kompatibel med alle slags komfyrer,

- en lokk,

- en trykk skinke komfyr med kapasitet på 1,5 kg, diameter på Ø10cm

- kokeposer for innspill (10 stk)

- to termometre - en for å overvåke kjøttemperaturen i trykkkokeren, og en for å måle vanntemperaturen.

ET PERFEKT sett for en gave!

Gi sunne løsninger til de nærmeste!

Les merShow less
kr 999.00
På lager 5 Produkter
Referanse:
BRO-313016
Beskrivelse

Moderne og sunne retter - det er du som bestemmer hvilke naturlige ingredienser du skal bruke for å lage ditt eget bearbeidede kjøtt - enten herdet eller ikke herdet. Trykk skinke komfyr er også perfekt for tilberedning av vegetariske retter.

Innovativ design - takket være den spesielle utformingen hviler trykkkokeren på en flens og berører ikke grytens bunn, takket være at vannet omslutter trykkkokeren, danner den såkalte vannkappen og gjør oppvasken saftig og jevnt skåldet.

Bevist og trygt - denne trykk skinke komfyren har vært vår bestselger i mange år. Den er laget av rustfritt stål av høy kvalitet beregnet på kontakt med mat. Dette produktet er registrert i European Patent Office.

Omfattende løsning - dette settet er designet på en slik måte at skåldingsprosessen blir jevnere i hele volumet, ettersom komfyren ikke berører gryten. Den perfekt justerte flensen hindrer vannet i å fordampe, takket være at du ikke trenger å sjekke vannmengden, fylle på den eller bekymre deg for å bli skalert. De to termometrene som er inkludert i settet, muliggjør kontroll over hele prosessen. Settet inneholder en 4 l gryte, en flens, en 1,5 kg trykk skinke komfyr, kokeposer for inngang, to termometre, en flerspråklig brukerhåndbok og velprøvde oppskrifter på tysk.

Universal - på en gang er det mulig å tilberede opptil 1,5 kg tilførsel i trykkkokeren, for eksempel: klassisk skinke, roulader, lunsjkjøtt og vegansk paté. Den kan brukes med en elektrisk, induksjons- eller gasskomfyr. Enheten kan tåle oppvaskmaskin.

Produsenten presenterer en trykk skinke komfyr med en gryte for skålding i en vannjakke - et perfekt produkt for tilberedning av kjøtt og vegetariske retter uten å måtte bruke en ekstra gryte. En slik løsning forenkler bruk av en trykk skinke komfyr betydelig. Produktet er ment for produksjon av deilig hjemmelaget skåldet kjøtt. Den er enkel å bruke og gjør det mulig å tilberede opptil 1,5 kg kjøttprodukt. Takket være det romslige kammeret kan du bruke det til å tilberede bacon, skinke eller aromatiske roulader som er utmerket for møter med venner eller slektninger! Dette spesielle kokekaret er ment for tilberedning av saftig middagskjøtt og forskjellige typer bearbeidet kjøtt og vegetariske retter - alt sunt og uten kjemiske tilsetningsstoffer.

Produktet er egnet for alle typer komfyrer.

ET PERFEKT sett for en gave!

Gi sunne løsninger til de nærmeste!

Hvis du bryr deg om sunn matlaging og liker å vite hva du og familien din spiser, og du er lei av alle e-stoffer og andre kjemikalier i maten din - så er Påleggsformen en ting for deg! Denne passer til  1,5 kg kjøtt, gjør at du kan tilberede en virkelig solid del av favorittrettene dine, som du senere kan fryse og nyte smaken i en lengre stund!

Funksjonen til dette kokekaret består i oppvarming av vann og skålding av kjøtt. Det er du som bestemmer hvilke naturlige ingredienser du skal bruke for å lage ditt eget bearbeidede kjøtt - enten herdet eller ikke herdet. Du kan være sikker på at den ikke inneholder kunstige konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, og at smaken blir understreket perfekt av krydder du velger.

Settet består av 

- en 4 L gryte - kompatibel med alle slags komfyrer,

- en flens,

- en trykk skinke komfyr med kapasitet på 1,5 kg,

- kokeposer for innspill (10 stk)

- to termometre - en for å overvåke kjøttemperaturen i trykkkokeren, og en for å måle vanntemperaturen.

På Kjelen indre vegg er det en skala som hjelper til med å fylle den opp til ønsket volum, også når du bruker den i kombinasjon med trykk skinkekokeren. Flensen som inngår i settet reduserer vanntap på grunn av fordampning. Takket være hensiktsmessig design hviler trykk skinkeovnen på flensen og berører ikke gryten. Takket være det omslutter vannet trykkhammeren, og danner den såkalte vannkappen, og optimaliserer settets effektivitet.

Settet inneholder to termometre: en for overvåking av kjøttemperaturen i trykkkokeren, og en for måling av vanntemperaturen.

De viktigste fordelene med en trykk skinke komfyr i en vannkappe er:

- enkel betjening som gjør det enkelt å tilberede favorittretter;

- en enkel metode for å berike husholdningsmenyen;

- opprettholdelse av næringsverdi og smak, som vanligvis går tapt under tradisjonell matlaging og steking;

- nøyaktig temperaturovervåking takket være to termometre;

- ingen behov for å tilsette vann takket være påføring av en flens.

Du finner detaljert informasjon om hvordan du bruker trykkkokerkoker i brukerhåndboken som følger med settet.

Les merShow less
Produktdetaljer
BRO-313016
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.  2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP...
kr 90.85
Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.   Dosering: 1-3g pr kg masse.   Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.
kr 289.00
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke...
kr 99.00
Malt Enebær Smaken er aromatisk og søt. Passer bra til vilt kjøtt, bacon, men også skinkepai og Patee
kr 63.25
All-round krydderblanding. Generellt grunnkrydder i alle retter som trenger litt mer smak. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt, smaksforsterker E621 MSG, gjærekstrakt, løk, hvit pepper, gurkemeie,...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 59.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
kr 600.00
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.  Passer i en passe stor kjele,  i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer  til en verdi av 240kr for enkelhetskyld.  Bredde: 10.0cm...
kr 139.00
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.    denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.    Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
kr 199.00
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.  2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP...
kr 3,999.00
Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin, Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk Pakken...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn