Røykemel av HolmEik Nº1 - Smokey Olive Wood

Beskrivelse: Laget av valgt holm eik. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske milde, nøtteaktige smaken av holm eik røyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 1,5 liter

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svin, fjærfe, storfekjøtt, lam, vilt og Ost.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

Les merShow less
Tilbud
kr 83.40 kr 139.00
På lager 23 Produkter
Referanse:
H1-01-1.5L
Beskrivelse
Produktdetaljer
H1-01-1.5L

Dataark

Mengde
1.5L Pose
Smaker
Eik
Spontype
Mel
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 25.00

MCH-Blend er den mest populære pellet og består av en tredje lønn, kirsebær og hickory.

Blanding gir en rik smak av hickory, og samtidig får du en unik touch av søthet med kirsebær og lønnstrær. Den røkt smaken er perfekt for ribber, svinekjøtt, fjærkre og vilt,

Størrelse: 6-16.

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 2-3 cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 39.00 kr 65.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 300ml

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 25.00

MCH-Blend er den mest populære pellet og består av en tredje lønn, kirsebær og hickory.

Blanding gir en rik smak av hickory, og samtidig får du en unik touch av søthet med kirsebær og lønnstrær. Den røkt smaken er perfekt for ribber, svinekjøtt, fjærkre og vilt,

Størrelse: 750/2000.

kr 389.00

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Ingefær og Sesam (Ginger Sesam)  

Ingefær og Sesam (Ginger Sesam) Briketter vil legge til tøff smak til ditt neste røkt måltid.
Vi sammenkoblet våre sterke mesquite briketter med de rike smaker av sesam og ingefær, for å skape en fantastisk røkt smak som ingen andre.
Disse brikettene passer godt med biff, grønnsaker, and og lam.

Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.

kr 129.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in