Røykemel av Sitrontre Nº1 - Smokey Olive Wood

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 300ml

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

Les merShow less
Tilbud
kr 39.00 kr 65.00
Siste varer på lager 1 Artikkel
Referanse:
L1-01-0.3L
Beskrivelse
Produktdetaljer
L1-01-0.3L

Dataark

Mengde
0.3L Pose
Smaker
Sitron
Spontype
Mel
Anmeldelser(2)
Total vurdering
4.5
2 Anmeldelser
Rangering
(4.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 64.40 kr 80.50
(6)
De tørkede blader av dill. Dill er svært næringsrik og inneholder bl.a. jern, sink og kalsium
16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...
kr 149.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...
kr 99.00
Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling.  Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige...
kr 499.00
(17)
Røykeklosser av Bøk 1pk a 18stk Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En...
kr 249.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg