Trykk for flere produkter.
No products were found.

2 stk Grillplanker Oliventre - Smokey Olive Wood

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: Planke, rektangulær 22cm  

Mengde: 2 stk

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Bruks tips: 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.

Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.

La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.

Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.

Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.

Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.

Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.

Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.

Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.

Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Les merShow less
kr 209.25 kr 279.00
På lager 9 Produkter
Referanse:
V-02-220mm
Produktdetaljer
V-02-220mm

Dataark

Smaker
Oliven
Spontype
Planke
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 149.00
(1)

2 stk Cedar Planke for Grilling 18x38cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Cedar  - Grillpapir

KWestern Red Cedar Wood - Grillpapirer

Western Red Cedar - som en gang har prøvd Cedar-aromaen, vil ikke glemme det så snart

en av de mest aromatiske skogene

til kjøtt, fisk og fjærfe

100% Western Red Cedar

Trepapir - 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

kr 139.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: 5mm-1cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 389.00
(2)

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Chilli og cumin  

Chili Cumin Briketter vil legge til en varm, “smoky” smak med et lite spark til maten din.
Den subtile og søte smaken av våre lønnebriketter er infundert med varmen av chili og spisskummen for en perfekt smakfylt kombinasjon.
Disse brikettene passer godt med biff, svinekjøtt, fjærkre og grønnsaker.

Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.

kr 81.00
(1)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 300ml

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til røykpistol og alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 399.00
(1)

Røykeklosser av bjørk 1pk a 18stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in