Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Steba Røykpistol

En bare må ha for alle seriøse hjemme kokker! eller den perfekte gave 

Røykboks fra tysk Steba er en ny innovasjon som gir deg flere og bedre muligheter enn noen gang for å eksperimentere med smaker og aromaer. Takket være den enkle håndteringen og de nesten uendelige bruksområder, er røykboksen et must for de som tar matlagingen seriøst - og selvsagt for de som ønsker å invitere gjestene ikke bare "god mat" uten ekte smakfølelser!

Kommer med to typer røyk: Bøk og Hickory. sponet i posene er tilstrekkelig for totalt 300-400 bruk.
Leveresmed gummi slange på 25cm og en pose.

Tennes manuelt med fyrstikk eller lighter. Drevet av batteri.

Les mer
kr 799.00
På lager 2 Produkter
Merke:
Beskrivelse

Bruksområder

Kjøtt og fisk Sett den siste tou for perfekt grillet eller "sous videade" stykker kjøtt og laksfiletetter!
Hamburger og bacon - Inviter dine gjester til burger som de sjelden vil glemme. Perfekt fargemix gjør mye - en let røyksmak så får du den perfekte finishen!
Salater og oster - Delikat i henhold til mange som har prøvd! Tips: Server fra en røykfylt ostekupp for den største følelseseffekten!
Gryter - En lett røykt deilig gryte serveres med en godt kjølt øl. Garantert suksess!
Drikker - Røyking av rom i drinker? Du vil bli overrasket over deg selv! Gir en ny og uventet smakdimensjon. Må prøves!
Selv om røykepistolen er utrolig enkel å bruke, er det du som bestemmer tid og smak. En mengde røykspon typer er på markedet, noe som gjør produktet perfekt for de som liker å eksperimentere med nye og forskjellige smaker! Kan brukes med alle typer fine spontyper.

Røyk i minutter

Kort sagt, Røykpistolen brukes til å gi mat og råvarer en spennende og aromatisk røyktone - noe som tidligere har vært reservert for finere restauranter og hjemme kokker som er villige til å investere i komplett røykeutstyr. Røykeboksen eliminerer både kontroll med besværlige røyker og samtidig forenkler hele røykeprosessen. Det er også raskt - røyken er klar til bruk straks etter at du har tent på sponet, og råvarene dine trenger bare å bli utsatt for noen få minutter for å absorbere den deilige røyksmaken. Du bruker det med fordel på kjøkkenet (helst under kjøkkenvifte), og takket være det geniale systemet med en tynn slange, kan du legge til en røyktone på alt fra kjøtt og fisk til salat og til og med drikke!

bruk

- Legg matvaren du vil røyke inn i en beholder med et lokk, eller en annen form for innpakningspakke. En bolle dekket av vanlig plastfilm fungerer perfekt!

- Legg til ønsket mengde røykspon i hulrommet på toppen av røykepistolen og sett forsiktig fyr på mens du starter enheten.

- Plasser slangen under dekselet eller plastfolien. Umiddelbart etter at sponet er tent, vil du legge merke til hvordan røyken utvides. Når du er fornøyd med mengden røyk som er samlet i beholderen, kan du fullføre prosessen og la røyken stå i beholderen i noen minutter. Klar til servering!

Ett tips! Vennligst bruk røykboksen like før du serverer og løft lokket foran bordet. Bli en uventet funksjon for å se røyken spre seg for et kort øyeblikk før presentasjonen!
Kommer med to typer røyk: Bøk og Hickory. sponet i posene er tilstrekkelig for totalt 300-400 bruk.
Leveres slangemåler 25 cm.

Tennes manuelt med match eller lighter. Drevet av batteri.

Vær oppmerksom på at røykboksen produserer røyk for smaksstoffer. Denne kan ikke brukes til varm røyking.

Les mer
Produktdetaljer
ST990900
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 69.00
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød. Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å...
kr 154.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 97.00
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål. 
kr 109.00
Spisskum, spisskummen eller spisskarve (Cuminum cyminum) er et krydder som brukes mye i asiatisk, arabisk og meksikansk matlaging. Den inngår ofte i krydderblandninger som karri, tacokrydder og garam masala. Tørket...
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.