Trykk for flere produkter.
No products were found.

Håndtak for ribbensuttrekkere

Håndtak for ribbensuttrekkere

Kniver kjøpes ved siden av, Fås i 14,16,18 & 22 mm

Les merShow less
kr 799.00
På lager 5 Produkter
Referanse:
4110060
Beskrivelse
Produktdetaljer
4110060
Produktanmeldelser(7)
Overall rating
4.6
7 Produktanmeldelser
Rangering
(4.6)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 389.00
(10)

Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter  

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 349.00
(16)

For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker. 

Applikatoren har en diameter på 11 cm og er kompatibel med ulike typer nett med en diameter på opptil 12 cm.

På lager uke 5

16 andre produkter i samme kategori:
kr 129.00
(4)

Marinadesprøyte 100ml brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk injiseringsnål i rustfritt stål.

kr 349.00

Vil du herde kjøtt raskt, presist og enkelt? Denne moderne, halvautomatiske, brukervennlige injektoren med et sett med nåler og en slange vil møte dine behov, spesielt hvis du verdsetter effektivitet. Løsningene som brukes i dette produktet plasserer det blant de beste praktiske hjemmeinjektorene med profesjonelle egenskaper og en slående design. Med denne enheten kan du kurere kjøtt ofte og komfortabelt, enda større porsjoner av det.

kr 649.00

Sjekk ut Mix&go Smoothie Blender B350, 2 fl. + neoprencover fra Caso

Smoothie Blender med blenderkanne, som også er et drikkeflaske

Høy kvalitet rustfritt stålbase med rustfrie stålblader.
Inkluderer en 600 ml og en 300 ml drikkeflasker laget av titan (bapfri, oppvaskmaskinssikker)
Neopren deksel for beskyttelse mot UV stråling og temperatur beskyttelse
Enkel håndtering ved bruk av pulsfunksjon

Tilbehør
Operasjon: se Håndbok
Rustfritt stålblader: Ja
Base: Rustfritt stål
Pulsfunksjon: Ja
Rotasjoner / minutter: 21.000
Spenning: 220-240 V, 50/60 Hz
Sertifikat: GS / CE
Kraft: 350 watt
Tilbehør: 300 ml og 600 ml drikkeflaske, neopren deksel
BPA fri

Dimensjoner (BxHxD): 120x375x120mm
Vekt: 1,1 kg

kr 349.00
(16)

For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker. 

Applikatoren har en diameter på 11 cm og er kompatibel med ulike typer nett med en diameter på opptil 12 cm.

På lager uke 5

kr 99.00
(3)

Praktisk å bruke krukkeholder. For å hente ut konserves fra varmt vann. Laget av høykvalitets stål med krombelegg. Har antisklihåndtak. Passer perfekt til de fleste krukker.

Egenskaper

Lengde 5,0 cm

Bredde 8,3 cm

Høyde 20,5 cm

kr 20.00
(31)

Opphengskroker/S-kroker 

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 20.00
(17)

Pris er 1 stk s-krok

Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 18.00
(1)

Krukkeskyverplate

Oppdag magien med prosessering - skyveplaten er en liten enhet som gjør en revolusjon på kjøkkenet ditt. Det vil hjelpe deg å gjenoppdage magien med å lage hjemmelagde syltetøy! Skyveplatene selges enkeltvis, men ved kjøp av hele settet (70 stk) får du en 5L plastkrukke gratis.

Slutt å bekymre deg for at mugg og konserves blir dårlig - skyveplatens design lar deg holde grønnsaker og frukt under nivået av saltlaken, som perfekt beskytter dem mot den negative påvirkningen fra luften som er fanget under lokket.

Lagdelt syltetøy og praktisk drenering - skyveplaten er også perfekt for lagdeling og separering av ulike ingredienser i en krukke. Når du bruker den, kan du enkelt tappe grønnsaker fra saltlaken eller frukt fra juicen.

For ulike størrelser krukker - skyveplaten passer til krukker med lokkdiameter på 82 mm, men den kan kuttes til krukker med lokkdiameter på 66 mm.

Trygg i kontakt med mat - skyveplaten er laget av polyetylen. Dette materialet er godkjent for kontakt med mat og kan også brukes i kontakt med eddik og saltlake.

Krukkeskyverplaten er en nyttig enhet, perfekt for å forberede krukker med frukt- og grønnsakskonserves for vinteren. Designet lar deg holde grønnsaker og frukt under saltlakenivået, som perfekt beskytter dem mot den negative påvirkningen av luften som er fanget under lokket. Når du bruker skyveplaten, trenger du ikke å bekymre deg for at det vil dukke opp mugg på overflaten av sylteagurk, syltetøy og kompott! Bruken av skyveplaten lar deg også beholde alle smaks- og helseverdiene til den tilberedte konserven mye lenger. Skyveplaten er ekstremt enkel å bruke. Bare fyll glasset med dine favorittgrønnsaker eller frukt og saltlaken. Etter innsetting på toppen skal skyveplaten hvile mot lokket. Skyveplaten kan også brukes til å skille forskjellige ingredienser perfekt i en krukke. Det vil også lette dreneringen av grønnsaker og frukt fra juice eller saltlake. Produktet er laget av polyetylen godkjent for kontakt med mat, også for kontakt med eddik og saltlake. Skyveplaten passer til krukker med lokkdiameter 82 mm, men den kan også kuttes til mindre krukker med lokkdiameter 66 mm.

Lengde 6,8 cm

Bredde 6,8 cm

Høyde 2,2 cm

Vekt 4,0 g

kr 149.00
(3)

Ideell for vakuumposer med en bredde på 15 cm og 25 cm

Pålitelig inntak av kjøttjuice & Co. takket være SuperCore-teknologi

Forhindrer at væskelekkasje kommer i kontakt med vakuumforsegleren

Ingen luftlekkasje fra fuktbobler i vakuumposen

Luktfri egnet til mat

Passer for alle vakuumenheter uten kammer

Kan også brukes som benbeskyttelse eller suge- og dreneringspute

kr 199.00
(4)

100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!

kr 199.00
(4)

Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in