Trykk for flere produkter.
No products were found.

Grillkrydder Allround grill BBQ RUB Kun 18% salt

ALLROUND GRILL BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

Les merShow less
kr 145.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
CI-02
Beskrivelse

Grillkrydder BBQ på ølboks – Bruker tips. 220 gr netto pr boks

Info: Dette er krydderblandinger som inneholder lite salt. Her kjøper du ikke SALT, men ekte krydder uten tilsetningsstoffer.  Krydderblandingene er pakket på en lukket ølboks, - noe som er helt nytt i Norge. Når boksen er åpnet kan man bruke plastlokket som følger med.  Åpnet krydder bør stå mørkt og tørt og er holdbart ca. 6 måneder.

Krydderblandingene er veldig bruksvennlige og kan brukes til det meste.

Tips: 

Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.

Marinade! Mitt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.

Jeg anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.

Når det gjelder marinade så anbefaler jeg å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.

Forslag- marinering

  1. Honey-Citrus:
    1. Øl: Lyst øl, fruktig øl og hvete øl. Til lett fisk (torsk, sei, lyr, brosme osv.), lyst kjøtt (kylling og svinekjøtt) og grønnsaker. Det vi synes ble best var med Juicy IPA.
    2. Ikke øl: Eple juice, sitronbrus og Tropisk juice.
  2. Hickory-coffee:
    1. Øl: mørkt og kraftig øl. Til kjøtt (lam, okse, viltkjøtt, skogsfugl, and, gås og kalkun
    2. Ikke øl: Cola, eple juice
  3. Allround grill:
    1. Øl: IPA – pils.
    2. Ikke øl: Eplejuice, sitron brus.
    3. Kan brukes på det meste av kjøtt, grønnsaker (perfekt til stekt eller kokt potet), feit fisk (laks, kveite, breiflabb, steinbit, ørret, røye osv.), bakt fisk på grill eller i ovn. Langtids stekt kjøtt.
  4. Jalapenos-Guacamole: Dette er stekt krydder
    1. Øl: anbefaler mellom øl som pils e.l.
    2. Ikke øl: Cola, eplejuice og sitronbrus.
    3. Kan brukes til alt når det gjelder grill/stek. Men du må like sterk smak. Krydre etter behov.
    4. Smaken blir sterkere etter hvert når råvaren ligger i marinade og når råvaren blir varm, men ikke så sterkt at man mister de andre gode smakene. Du blir bare litt Hot
  5. Marinade (alle krydder) :til 500 gr råvare: 1 dl øl (eller annet), 3 ss krydder, 1-2 ss lime/sitron. Pisk godt sammen, Bruk pensel.

 

TIL ANNET BRUK:

  1. Honey – citrus
    1. Majones baserte salater, bakverk, dressinger (majones – rømme), dipp, kryddersmør til stekt eller dampet lys fisk og lyst kjøtt. Pasta med fløte og rømme. Lyse sauser. Smørdampet grønnsaker.
  2. Hickory-Coffee
    1. Til å krydre fisk/kjøtt før røyking, kryddersmør til mørkt kjøtt.
    2. God til kraftige sauser, oksegryte, viltgryte etc og langtids stekt kjøtt.
  3. Allround grill
    1. Dipp av majones eller rømme. Kryddersmør. Varme oste retter, ostesmørbrød, dryss litt over salat like før servering. Potetsalat - både majones og oljebasert. Smørdampede grønnsaker.
  4. Jalapenos-Guacamole
    1. Taco, bacalao, tomat baserte sauser og gryter. Kryddersmør, dipp og smørdampede grønnsaker. Helst ikke til lyse sauser.
    2. Husk dette er et sterkt krydder som utvikler sterkheten hele tiden særlig under varme. Når du spiser så kommer sterkheten etter hvert.
  5. Prøv og feil
    1. Vi har alle forskjellig smak så her er det bare å prøve seg frem med mengde krydder, men det er viktig å ikke start med for mye. Husk at i varm mat kommer smaken etter hvert, og i kald mat utvikles ikke smaken før den varmes i munnhulen.
  6. Kryddersmør:200 gr mykt smør, 200 gr mykt margarin, 2-4 ss krydder og to ss med presset sitron elle lime. Piskes kraftig til kryddersmøret blir hvitt og luftig. Rulles som pølser med matpapir, eller fylles i plastboks. Kan stå i kjøleskap, fryses eller stå i normal romtemperatur. Husk prøv deg frem. Vil du ha mere saltsmak. Ha i 1 ss aromat/gastromat
Les merShow less
Produktdetaljer
CI-02
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 111.00
(20)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 719.00


En vannsliper er en rask og sikker måte å slipe knivene på. Fyll med vann og dra noen trekker på slipehjulene, slik at kniveggen blir så god som ny. Har tre slipeskiver, grov, middels og fin.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 52.90
(3)

Røkt Medister krydder tradisjonell resept

ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak

INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter) Røyk aroma

ALLERGENER:
ingen

kr 38.64 kr 55.20
(1)

Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede 

ANBEFALT DOSERING: 

Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper, muskat, gjærekstrakt, sukker, løpstikke, naturlig aroma, rapsolje

ALLERGENER:

Ingen

kr 86.25

En pepperblanding, til alle typer retter og kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 195.00

Den nyeste tilføjelse til produktlinjen "prisvindende, udvalgt af champions".

Blues Hog Sweet & Savory Seasoning er fremragende på kylling, svinekød, fisk, vildt, oksekød og grøntsager!

Specielt og helt fantastisk på ribben!
GLUTENFRI.

 

Ingredienser:

Salt, Sukker, Krydderi (Paprika), Brun Farin, Tørret Hvidløg, Gærekstrat, Tørret løg, Melasse-sirup, Maltodextrin, Soyaolie, Paprika ekstrat (farve), Naturlig Hickory Røgsmag, mindre end 2% Calcium Silicate ( anti klumpemiddel.

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

1046 kJ / 250 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

50 gr

Herfra sukkerarter

50 gr

Protein

0 gr

Salt

33,3 gr

kr 75.90 kr 126.50

Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent med røykdaromaen

Mengde: 300ml

Beuksområdet: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere. 

Passer til: svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker

Bruk: Bland Fire Spices med røyke flisene eller biter, og de vil komplettere den røykaromaen med en overraskende, frisk orientalske tone.

kr 224.25
(4)

Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES 

Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk,  

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 70.03 kr 100.05
(6)

En sammensatt og smaksrik krydderblanding laget bl.a.med tanke på marinering av biffkjøtt til pizza. Men også egnet alle typer kjøtt, salater, dressing, dip, marinader. Kan også blandes ut i litt olje.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, paprika, smaksforsterker E621 MSG, cumin, sukker, dextrose, rødbete, løk, sennep, chilli, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), basilikum, oregano, fenikkel, gjærekstrakt, merian, hvitløk, koriander, rosmarin, hvit pepper, gurkemeie, selleri, sellerirot

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 145.00

Grillkrydder JALAPENOS GUACAMOLE BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks

kr 39.44 kr 56.35
(1)

Hvitløksalt 

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

Hvitløk, Salt,

ALLERGENER:

Ingen 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede

fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,

Salt:60,04 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 60.95
(10)

En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, chilli, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, cumin, allehånde, nellik

ALLERGENER:
ingen

kr 70.03 kr 100.05
(1)

Mild dekor blanding som kan brukes i kombinasjon med andre krydder/retter hvor man trenger en avrundet aromatisk smak og/eller kun en fin dekor/farge.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
Paprika

ALLERGENER:
Ingen

kr 49.91 kr 71.30
(4)

Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
tomat, paprika, salt, hvitløk, løk, basilikum, oregano.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 58.65
(4)

Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader. 

ANBEFALT DOSERING: 

50 g/kg farse Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander, gurkemeie,fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, løpstikke, sukker,hvitløk

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1222kJ /292 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:61,1 g, hvorav sukkerarter:3,6 g, Kostfiber:6,8 g, Protein:6,1 g, Salt:20,51 g

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 55.55 kr 79.35

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

Hvitløk, pepper,

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 78.20
(26)

Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk

ALLERGENER:
Sennep

 

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in