Trykk for flere produkter.
No products were found.

Grillkrydder Allround grill BBQ RUB Kun 18% salt

ALLROUND GRILL BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

Les merShow less
kr 145.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
CI-02
Beskrivelse

Grillkrydder BBQ på ølboks – Bruker tips. 220 gr netto pr boks

Info: Dette er krydderblandinger som inneholder lite salt. Her kjøper du ikke SALT, men ekte krydder uten tilsetningsstoffer.  Krydderblandingene er pakket på en lukket ølboks, - noe som er helt nytt i Norge. Når boksen er åpnet kan man bruke plastlokket som følger med.  Åpnet krydder bør stå mørkt og tørt og er holdbart ca. 6 måneder.

Krydderblandingene er veldig bruksvennlige og kan brukes til det meste.

Tips: 

Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.

Marinade! Mitt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.

Jeg anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.

Når det gjelder marinade så anbefaler jeg å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.

Forslag- marinering

  1. Honey-Citrus:
    1. Øl: Lyst øl, fruktig øl og hvete øl. Til lett fisk (torsk, sei, lyr, brosme osv.), lyst kjøtt (kylling og svinekjøtt) og grønnsaker. Det vi synes ble best var med Juicy IPA.
    2. Ikke øl: Eple juice, sitronbrus og Tropisk juice.
  2. Hickory-coffee:
    1. Øl: mørkt og kraftig øl. Til kjøtt (lam, okse, viltkjøtt, skogsfugl, and, gås og kalkun
    2. Ikke øl: Cola, eple juice
  3. Allround grill:
    1. Øl: IPA – pils.
    2. Ikke øl: Eplejuice, sitron brus.
    3. Kan brukes på det meste av kjøtt, grønnsaker (perfekt til stekt eller kokt potet), feit fisk (laks, kveite, breiflabb, steinbit, ørret, røye osv.), bakt fisk på grill eller i ovn. Langtids stekt kjøtt.
  4. Jalapenos-Guacamole: Dette er stekt krydder
    1. Øl: anbefaler mellom øl som pils e.l.
    2. Ikke øl: Cola, eplejuice og sitronbrus.
    3. Kan brukes til alt når det gjelder grill/stek. Men du må like sterk smak. Krydre etter behov.
    4. Smaken blir sterkere etter hvert når råvaren ligger i marinade og når råvaren blir varm, men ikke så sterkt at man mister de andre gode smakene. Du blir bare litt Hot
  5. Marinade (alle krydder) :til 500 gr råvare: 1 dl øl (eller annet), 3 ss krydder, 1-2 ss lime/sitron. Pisk godt sammen, Bruk pensel.

 

TIL ANNET BRUK:

  1. Honey – citrus
    1. Majones baserte salater, bakverk, dressinger (majones – rømme), dipp, kryddersmør til stekt eller dampet lys fisk og lyst kjøtt. Pasta med fløte og rømme. Lyse sauser. Smørdampet grønnsaker.
  2. Hickory-Coffee
    1. Til å krydre fisk/kjøtt før røyking, kryddersmør til mørkt kjøtt.
    2. God til kraftige sauser, oksegryte, viltgryte etc og langtids stekt kjøtt.
  3. Allround grill
    1. Dipp av majones eller rømme. Kryddersmør. Varme oste retter, ostesmørbrød, dryss litt over salat like før servering. Potetsalat - både majones og oljebasert. Smørdampede grønnsaker.
  4. Jalapenos-Guacamole
    1. Taco, bacalao, tomat baserte sauser og gryter. Kryddersmør, dipp og smørdampede grønnsaker. Helst ikke til lyse sauser.
    2. Husk dette er et sterkt krydder som utvikler sterkheten hele tiden særlig under varme. Når du spiser så kommer sterkheten etter hvert.
  5. Prøv og feil
    1. Vi har alle forskjellig smak så her er det bare å prøve seg frem med mengde krydder, men det er viktig å ikke start med for mye. Husk at i varm mat kommer smaken etter hvert, og i kald mat utvikles ikke smaken før den varmes i munnhulen.
  6. Kryddersmør:200 gr mykt smør, 200 gr mykt margarin, 2-4 ss krydder og to ss med presset sitron elle lime. Piskes kraftig til kryddersmøret blir hvitt og luftig. Rulles som pølser med matpapir, eller fylles i plastboks. Kan stå i kjøleskap, fryses eller stå i normal romtemperatur. Husk prøv deg frem. Vil du ha mere saltsmak. Ha i 1 ss aromat/gastromat
Les merShow less
Produktdetaljer
CI-02
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 78.20
(26)

Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk

ALLERGENER:
Sennep

 

 

kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 111.00
(20)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 2,399.00
(6)
Master`s   Pølsestapper med 3 Liters kapasitet, med hele 10 år's garanti
En hastighet for stapping av pølsene
En annen rask utveksling for enkelt å kunne sveive tilbake for å fylle sylinderen på nytt.
Ekte kvalitet, kan ikke samenlignes med billig-produkter...
Sylinder og ramme i Rustfritt stål.

Stående pølsestapper, mer praktisk.
Tar mindre plass, enklere i bruk.
 
OBS. (På bilde er pølsehorna i plast. De som følger med er i rustfritt.)
Det følger med 4 pølsehorn i div. størelser (16,20,25 & 38mm). Pølsehorna er i rustfritt stål.
Mål på stapperen:  65x30x26 (HxBxD)
Ca 10 kg
 
kr 58.65
(4)

Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader. 

ANBEFALT DOSERING: 

50 g/kg farse Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander, gurkemeie,fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, løpstikke, sukker,hvitløk

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1222kJ /292 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:61,1 g, hvorav sukkerarter:3,6 g, Kostfiber:6,8 g, Protein:6,1 g, Salt:20,51 g

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 75.90
(3)

Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG

ALLERGENER:
Ingen

 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 219.00

Hog Waller BBQ Pork and Rib Rub er supersøt med et lite varmespark fra chipotle og cayennepepper. Dette er vår nr. 1 selger BBQ Rub for svinekjøtt. Hog Waller ble opprinnelig laget for svineribbe, men vi fant snart ut at det var flott for alle typer svin. Faktisk er den flott på alt BBQ-kjøtt. Den har tre typer sukker og en noe røykfylt smak fra chipotlepulveret. Rubs fungerer bra for konkurranse BBQ kokker, hvor det vanligvis brukes på ribbe og fungerer også bra for bakgård BBQ. Mange kunder bruker den på grillet/røkt kylling. Som vi liker å si, "Bruk den på alt annet enn squeal!". Det er en kundefavoritt. Helt naturlig, ingen MSG, glutenfri. Nyt!

Smakprofil: Salt og søtt

Varmenivå: Mild til Middels

Bruk på: Svinekjøtt.

kr 399.00

Kokkens glede er en salt, pepper, hvitløk blanding, som er det vi mener perfekt blandingsforhold. Dette er en rub du må ha i samlingen, brukes på alt og gjerne i sammenheng med andre rubs. Denne er fantastisk på biff, men også på svin, kylling, fisk, coleslaw, potetsalat, supper og så mye mer.

Denne er virkelig kokkens glede av alle rubs og krydder, man blir raskt avhengig av denne. Perfekt på speilegg også.

Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk i alt av matlaging, den perfekte balansen av salt, pepper og hvitløk.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Salt, pepper, hvitløk i en nydelig blanding. Dry rub.

kr 219.00

SuckleBusters Campfire Steak Seasoning 113 gr.
Dette er en traditionel Bøf/Steak krydderi med antydninger 
af salt, peber og hvidløg med overtoner af krakket sort peber

Styrke Kategori:
MEDIUM

Perfekt til: 
Oksekød

 

Ingredienser:

Havsalt, Sortpeber, Hvidløg, krydderier, Pecanolie

Glutenfri
Sukkerfri

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

634 kJ / 152 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

30 gr

Herfra sukkerarter

0 gr

Protein

0 gr

Salt

41,7 gr

kr 86.25

En pepperblanding, til alle typer retter og kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 49.91 kr 71.30
(4)

Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
tomat, paprika, salt, hvitløk, løk, basilikum, oregano.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 49.91 kr 71.30
(2)

Krydderblanding til tradisjonell sursild lake.
Inneholder ikke sukker.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda. 

Allehånde 10% av kryddervekt

Dill 3-5% av kryddervekt, eller etter ønske

Korriander 5% av kryddervekt

INGREDIENSER:
sennep, sort pepper, nellik

ALLERGENER:
Sennep

kr 100.51
(9)

Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold

ANBEFALT DOSERING:
50g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300)

ALLERGENER:
Ingen

MERK:
Krydderblandingen inneholder 25% salt, Om nødvendig reduser saltmengde i farse.

kr 39.44 kr 56.35
(2)

All-round grill/stekekrydder. Egnet til stekt/grillet kjøtt/fisk, hamburgere, pommes frites, sauser, marinade, dressing, dip o.l.

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, pepper, smaksforsterker E621 MSG, paprika, dextrose, løk, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve)

ALLERGENER:

Ingen 

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:623kJ /149 kcal, Fett:1,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede

fettsyrer:0,4 g, flerumettede fettsyrer:0,7 g, Karbohydrater:22,1 g, hvorav sukkerarter:7,1 g, Kostfiber:7,7 g, Protein:7 g,

Salt:62,81 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 145.00

Grillkrydder JALAPENOS GUACAMOLE BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks

kr 473.46

God krydderblanding for fransk hvitløkspekepølse

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 6 kg Frosset kjøtt, 4 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Soyaprotein, surhedsregulerende middel E575, peber, dextrose/majs, hvidløg, enebær, antioxidant E301.

ALLERGENER:

Soya

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1168 kJ - 279 kcal, Fett:8,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,4 g, Karbohydrater:25,6 g, hvorav sukkerarter:14,8 g, Kostfiber:11,2 g, Protein:18,7 g, Salt:0,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 389.00

Som navnet tilsier, passer denne herlige bbq rub`en på alt du kan drømme om! Man kan kalle det en allround bbq rub, som har en helt fantastisk smak, litt søt, røkt paprika, hvitløk og noe ekstra for en herlig umami smak. Dette er en rub du kommer til å smake mye på og bruke på det meste du kommer over.

Vi bruker den på alt fra spareribs, pulled pork, svinenakke til biffstykker og pommes frites. Liker du skalldyr? Bruk den på det også. Dette er en rub som garantert får fast plass i samlingen og vil skape mange komplimenter fra gjester som får servert BBQ.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

kr 458.85

God krydderblanding for Black Garlic & Black Pepper spekepølse

ANBEFALT DOSERING: 

400g for følgende oppskrift, 6 kg oksekjøtt, 4 kg svinekjøtt, 3 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Glucono-delta-lacton E575, dextrose/hvede, stivelse/majs, krydderier, salt, sort hvidløg (fermenteret hvidløg), natriumascorbat E301, krydderiekstrakter (oleoresin, bærestof: salt, vegetabilsk olie/solsikke, emulgator: mono og diglycerider af fedtsyrer E471)

Krydderier: peber, koriander, hvidløg

Ekstrakter: muskatnød, muskatblomme

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:913 kJ - 218 kcal, Fett:1,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:44,3 g, hvorav sukkerarter:21,7 g, Kostfiber:6,4 g, Protein:4,3 g, Salt:14,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

e

kr 60.95
(10)

En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, chilli, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, cumin, allehånde, nellik

ALLERGENER:
ingen

kr 481.85
(1)

God krydderblanding for Frankfurter pølse pølse  

ANBEFALT DOSERING: 

850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt  2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse) 

INGREDIENSER:

Mælketørstof, rasp (hvedemel, vand, gær, salt), salt, æggehvidepulver (teknisk hjælpestof: citronsyre E330), stivelse/kartoffel, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme), løg, dextrose/hvede, pentanatriumtriphosphat E451

krydderier: peber, muskatblomme, paprika, ingefær, kardemomme

ALLERGENER:

Melkeprodukt, egg produkter, Glten 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1386 kJ - 331 kcal, Fett:2,1 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:60,5 g, hvorav sukkerarter:31,4 g, Kostfiber:2,2 g, Protein:15,4 g, Salt:11,7% Tilsat Fosfag 2,03%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 195.00

Den nyeste tilføjelse til produktlinjen "prisvindende, udvalgt af champions".

Blues Hog Sweet & Savory Seasoning er fremragende på kylling, svinekød, fisk, vildt, oksekød og grøntsager!

Specielt og helt fantastisk på ribben!
GLUTENFRI.

 

Ingredienser:

Salt, Sukker, Krydderi (Paprika), Brun Farin, Tørret Hvidløg, Gærekstrat, Tørret løg, Melasse-sirup, Maltodextrin, Soyaolie, Paprika ekstrat (farve), Naturlig Hickory Røgsmag, mindre end 2% Calcium Silicate ( anti klumpemiddel.

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

1046 kJ / 250 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

50 gr

Herfra sukkerarter

50 gr

Protein

0 gr

Salt

33,3 gr

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in