Trykk for flere produkter.
No products were found.

Buffalo Hot Wings krydder

En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

Les merShow less
kr 60.95
Mengde
  • 100g pose
På lager 3 Produkter
Referanse:
bk100033-100g
Beskrivelse

En blanding med mye smak og et «godt fraspark». Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra «trøkk». Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1082 kj /258 kcal, Fett:5,8 g, hvorav mettet fett:1 g, Karbohydrater:36,3 g,
hvorav sukkerarter:9,2 g, Kostfiber:14,8 g, Protein:7,8 g, Salt:40 g, Natrium:16 g.

KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
Produktdetaljer
bk100033-100g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Marinader
Produktanmeldelser(10)
Overall rating
5
10 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 89.00
(1)

Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting 

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 6,6 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 399.00
(17)

Røykeklosser av Bøk 1pk a 18stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 1,100.00

Hvitløk spekepølseblanding 

Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Hvitløk Spekepølse" 

Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g

Oppskrift følger med i pakken 

Lykke til!

ANBEFALT DOSERING: 

4 kg svinekød 10-12% fedt, 4 kg Svinekød 10-12% fedt, 2 kg Spekk, 350 g saltblanding nr 03, 325 g Hvitløk Spekepølsebld nr533 (1 batch)

INGREDIENSER:

3 ps. Hvitøk Spekepølsebld 3250g,: Soyaprotein, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, krydderier (enebær, peber), dextrose, hvidløg, antioxidant: natriumascorbat E301

3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)

45 stk Fibertarmer med Tekst  58/40

100 stk Krympeposer

ALLERGENER:

Soya

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 56.35
(3)

En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter, brødskive m/tomat etc. Bør stå på bordet til alle måltider.

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, løk, smaksforsterker E621 MSG


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 109.00
(32)

Til Snacks og ØL-pølser.

Men også Wiener pølser

Kollagen tarm til pølser. Kan spises.

Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)

Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.

 

kr 56.35
(18)

Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Ingen

kr 60.95
(4)

Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l.

ANBEFALT DOSERING: 

Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

salt, pepper, løk, paprika, hvitløk, persille, rosmarin, timian, gressløk, sukker

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1151kJ /275 kcal, Fett:3,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,2 g, enumettede fettsyrer:0,6 g, flerumettede fettsyrer:1,5 g, Karbohydrater:43,4 g, hvorav sukkerarter:5,5 g, Kostfiber:16,7 g, Protein:8,2 g, Salt:34,35 g 

kr 359.10 kr 399.00
(5)

Quebracho Blanco XL 10 kg pp poser laminert med klumper fra 30 til 150 mm

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, sterk varmeutvikling og en sterk treaktig behagelig grillsmaks og perfekt i lang tid BBQ / ASADO med det er verdensomspennende kjent spesielt Steakhouse - smak

16 andre produkter i samme kategori:
kr 59.00 kr 65.55
(2)

Klassisk blanding til Italiensk porchetta.
Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.
Doseres etter smak men prochetta'n
trenger ofte mer krydder man tror. Tilsett
salt etter ønske.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
rosmarin, fenikkel, timian, hvitløk, sort pepper, salt, surhetsregulerende middel
E330 sitronsyre, paprika, sukker, dextrose, løk, løpstikke

ALLERGENER:
Ingen

kr 190.00

"DRY RUB" virker som en tør marinade ved at kombinere en unik blanding af krydderier, der forbedrer den naturlige smag af svinekød, fjerkræ eller vildt – eller som et godt sammenspil til grøntsager.
Blues Hog Dry RUB krydderi er ideel til grillen, ovnen eller hvis du langtidssteger – laver den amerikanske BBQ  eller andet . Eller stil den på køkkenbordet ved siden af salt og peber  ... det er så godt!

 

Ingredienser:

Paprika, salt, sukker, tørret løg, hvidløg, mindre end 1% siliziumdioxid ( anti klumpemiddel)

Opbevares kølig og mørkt.  / www.primonordic.com

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

0 kJ / 0 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

0 gr

Herfra sukkerarter

0 gr

Protein

0 gr

Salt

22,5 gr

kr 51.75 kr 57.50
(3)

Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern

ANBEFALT DOSERING: 
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, løk, paprika, tomat, hvitløk, oregano

ALLERGENER:
Løk

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:531kJ /127 kcal, Fett:1,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:21,4 g, hvorav sukkerarter:6,5 g, Kostfiber:5 g, Protein:4,7 g, Salt:55,06 g

kr 56.35
(4)

Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, selleri

ALLERGENER:
Ingen

kr 56.35
(3)

En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter, brødskive m/tomat etc. Bør stå på bordet til alle måltider.

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, løk, smaksforsterker E621 MSG


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 145.00

ALLROUND GRILL BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

kr 145.00

Grillkrydder JALAPENOS GUACAMOLE BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks

kr 399.00

Kokkens glede er en salt, pepper, hvitløk blanding, som er det vi mener perfekt blandingsforhold. Dette er en rub du må ha i samlingen, brukes på alt og gjerne i sammenheng med andre rubs. Denne er fantastisk på biff, men også på svin, kylling, fisk, coleslaw, potetsalat, supper og så mye mer.

Denne er virkelig kokkens glede av alle rubs og krydder, man blir raskt avhengig av denne. Perfekt på speilegg også.

Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk i alt av matlaging, den perfekte balansen av salt, pepper og hvitløk.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Salt, pepper, hvitløk i en nydelig blanding. Dry rub.

kr 74.75
(1)

Rød Wiener / Frankfurter krydderblanding, smakfull og god.  

ANBEFALT DOSERING: 

5-6g/kg

INGREDIENSER:

Dextrose, krydderier(chili, koriander, muskatblomme, muskatnøtt),smagsforstærker E621, salt, krydderiekstrakt(oleoresin, teknisk hjælpestof: vegetabilsk olie/solsikke, Paprika), aroma(naturlig aromppræparat, bærestof: ethanol Løk)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1285 kJ - 308 kcal, Fett:8,1 g, hvorav mettede fettsyrer:2,3 g, Karbohydrater:49,8 g, hvorav sukkerarter:44,0 g, Kostfiber:9,8 g, Protein:3,4 g, Salt:6,8%  

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 179.00

HOT & HOSTILE Rub 200 Gr. far Angus & Oink

En stærk rub til kylling vinger eller som tilføjelse til andre Rub`s for at gøre dem stærkere og med farve! 

 

Ingredienser:

Salt, sukker, Paprika, Sort Peber, Selleri-Salt, Sennep, Chilli, Muskatnød, Granulleret Løg, Hvidløg, Gurkemeje, Rødbedepulver, Lime, Citronsyre, Shiitake, Silicon Dioxide (<2%) anti klumpemiddel, Monosodium Glutamate(E621), Disodium 5-Inosinate(E631)

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

879 kJ / 210 kcal

Fedt

5 gr

Herfra mættede

1 gr

Kulhydrat

40 gr

Herfra sukkerarter

30 gr

Protein

10 gr

Salt

30 gr

kr 343.85

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 69.00
(16)

En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 42.61 kr 65.55
(1)

En ferdig krydderblanding til den klassiske indisk-britiske matretten chicken tikka masala. Doseres etter smak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
hvitløk, salt, chilli, koriander, peppermynte, sort pepper, muskat, sukker, nellik, cumin, gurkemeie, kanel, løk, kardemomme

ALLERGENER:
Ingen

kr 99.00
(15)

Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
sort pepper, grønn pepper, hvit pepper, rosè pepper

ALLERGENER:
Ingen

kr 90.85
(2)

Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet

Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in