-
Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene - perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
- Høy kvalitet - takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
- For 25 liter melk - en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
- Ikke bare for yoghurtmaskin – hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
- Enkel sammensetning - takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt.
For filtering – this cloth can also be used for filtering juice, wine, liqueurs, and mead.
Reusable – the cloth is made of high quality cotton that can be washed in a temperature of 60℃.
For traditionalists – this product is intended for people who prefer home food processing and traditional ways of preparing food.
The packaging includes 2 pieces of multifunctional filtration fabric, perfect for home production of cheese, yoghurt, and butter. It also facilitates removing cheese from a press. This cloth is also indispensable when it comes to filtering wine, liqueurs, juice, and mead. It is made of high quality cotton and is reusable.
It can be washed in 60℃, as well as ironed. For true traditionalists!
Size: 40 x 40 cm.
TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak
Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.
NB! Oppbevares alltid i fryser
BRUK
Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.
Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.
Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.
Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.
Sterk, Kraftig, Skog.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 0-8mm
Nå har vi endelig lykkets i å få tak i einer spon til Borniak, Dette er testet ut over langre tid og funker godt, bland med annet spon .
Bilde avviker fra produktet
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster.
Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis.
Enkel å bruke, rask å desinfisere, har spesialdesignet struktur - dette er noen av fordelene med dette produktet.
Størrelsen kan trimmes til overflaten du ønsker med en kniv.
Applikasjon:
- hyller for ostemodning
- tabeller
- tømme tanker
- kjøleskap
Fordeler:
- ekstremt slitesterkt materiale
- jevn støtte for ost
- jevn flyt av ost
- fuktighetskontroll
Egenskaper
Lengde 25,0 cm
Bredde 25,0 cm
Høyde 0,1 cm
En profesjonell ystekniv laget av rustfritt stål. Takket være et langt blad når du enkelt bunnen av fatet der ostemassen befinner seg, mens den avrundede tuppen på kniven beskytter fatet mot riper. Denne kniven er også designet for å forme og glatte. Den er perfekt til for eksempel å dekorere paier og kaker.
Kniv dimensjoner:
– bladlengde: 30 cm,
– håndtakslengde: 13 cm.
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.
-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate
- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk
- Forenkler å kutte ost ut av pressen
- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)
- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C
-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet
Slow Food med ost...
Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...
Egenskaper
Lengde 58,0 cm
Bredde 38,0 cm
Høyde 45,0 cm
Vekt 7,0 g
Form triangel
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese.
Høy kvalitet – formen er svært holdbar takket være at den er laget av robust, hvit plast godkjent for kontakt med mat. Takket være mangelen på fargestoffer i plastmaterialet trenger du ikke bekymre deg for at osten din endrer farge når den tilberedes med denne formen.
Praktisk bruk - formen har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan også brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke.
Nok for alle – når du bruker denne formen får du en ostesylinder som veier ca. 500 g – ingen blir sulten igjen!
Ost av all slags melk – hjemme-ostproduksjon gir et bredt spekter av muligheter – du kan lage ulike typer ost hjemme: cottage cheese, modningsost, muggost, eller ostetyper beregnet på grilling eller røyking!
Start osteeventyret ditt og lag den første løpeosten på egenhånd! Denne osteformen - veldig slitesterk, laget av høykvalitets, slitesterk, hvit plast beregnet for kontakt med mat - lar deg tilberede feta, cottage cheese og ricottaost! Den er veldig praktisk og hendig å bruke. Den har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke. Ingen grunn til bekymring – det blir nok ost til alle! Denne formen, med dimensjoner på 11 cm x 11 cm x 8,5 cm lar deg tilberede 500 g ost. Den hvite fargen på materialet som formen er laget av får den ikke bare til å se elegant ut, men lar deg også ikke bekymre deg for kunstige fargestoffer som kan endre fargen på den tilberedte osten! Start osteeventyret ditt i dag, tilbered favorittosten din enten velsmakende eller søt, og overrask hele familien og vennene dine!
Egenskaper
Lengde 11,0 cm
Bredde 11,0 cm
Høyde 8,5 cm
Vekt 50,0 g
Form Firkantet
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.
-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate
- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk
- Forenkler å kutte ost ut av pressen
- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)
- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C
-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet
Slow Food med ost...
Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...
Egenskaper
Lengde 58,0 cm
Bredde 38,0 cm
Høyde 45,0 cm
Vekt 7,0 g
Form triangel
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen. Den holder ikke på fuktigheten, noe som betyr at det ikke er nødvendig å bruke mye trykk mens du lager ost. Kluten er laget av PE2 (35) takket være at den er veldig slitesterk. Mens du lager ost for å fjerne mysen og for å oppnå den nødvendige strukturen på overflaten, bruk den glatte, indre siden.
Cheese Slow Food... Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...
Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter:
1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost
2) som en ekstra hylle.
Denne beholderen er laget med tanke på lagring av langmodne ostevarianter. Produktet er veldig tett.
EGENSKAPER
Lengde
26,0 cm
Bredde
17,0 cm
Høyde
10,5 cm
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost.
Slitesterk, godkjent for kontakt med mat.
EGENSKAPER
Lengde 11,7 cm
Bredde 11,7 cm
Høyde 8,5 cm
Vekt 55,0 g
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.
Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!
Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.
Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.
Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!
Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe!
Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet vellykket osteproduksjon!
For ulike typer melk – denne løpe er egnet for produksjon av ost fra ku-, geit- og soyamelk
3Osteløpe til osteproduksjon.
Microbial Rennet er et enzympreparat oppnådd ved kontrollert fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei.
5 dråper løpe er nok til 1 liter melk.
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting
Lengde 13,0 cm
Bredde 13,0 cm
Høyde 6,6 cm
Vekt 26,0 g
Form rund
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være bruk av frysetørking – en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene – beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.
Viktige funksjoner:
• For 50 L melk
• For Gouda ost
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.
Egenskaper
Lengde 10,0 cm
Bredde 10,0 cm
Høyde 9,5 cm
Vekt 15,0 g
Form rund
-
Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene - perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
- Høy kvalitet - takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
- For 25 liter melk - en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
- Ikke bare for yoghurtmaskin – hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
- Enkel sammensetning - takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster.
Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis.
Enkel å bruke, rask å desinfisere, har spesialdesignet struktur - dette er noen av fordelene med dette produktet.
Størrelsen kan trimmes til overflaten du ønsker med en kniv.
Applikasjon:
- hyller for ostemodning
- tabeller
- tømme tanker
- kjøleskap
Fordeler:
- ekstremt slitesterkt materiale
- jevn støtte for ost
- jevn flyt av ost
- fuktighetskontroll
Egenskaper
Lengde 25,0 cm
Bredde 25,0 cm
Høyde 0,1 cm
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.
Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.
Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).
Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.
Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.
Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.
Egenskaper
Lengde 10,0 cm
Bredde 10,0 cm
Høyde 5,5 cm
Vekt 15,0 g
Form rund
En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15 minutter. Kjøleren er laget av rustfritt stål, noe som gjør det lettere å holde det rent og sikrer langvarig bruk.