Ribbensuttrekker kniv 22mm

knivblad 22mm til Ribbensuttrekker

Les merShow less
kr 99.00
Ikke på lager
Referanse:
3020509
Beskrivelse
Produktdetaljer
3020509
Produktanmeldelser(5)
Overall rating
4.8
5 Produktanmeldelser
Rangering
(4.8)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 349.00
(16)
For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker.  Applikatoren...
kr 199.00
(4)
Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.
kr 389.00
(10)
Vårt Beste nett For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,099.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 2,419.00
En mindre Nakirikniv (Grønnsakshakke) fra Tamahagane San Tsubame serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsubame består av en...
kr 899.00
Dette er en klassisk europeisk utbeiningskniv som passer for små og store oppgaver, enten det er på kjøkkenet eller ute i naturen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 4,729.00
En eksklusiv og vakker Nakirikniv fra Tamahagane San Kyoto serien. Denne kniven har et høyt blad og flott finish gir balansen som en god vegetabilsk kniv burde ha. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
kr 2,149.00
Den 24 cm Europeiske Deba fileterer gjerne en laks på 10 kg. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og...
kr 1,399.00
(1)
Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et...
kr 2,419.00
Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker,...
kr 5,829.00
En eksklusiv og vakker kokkniv fra Tamahagane San Kyoto serien, Som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker, til å kutte kjøtt, En skikkelig allrounder. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av...
kr 3,519.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 1,799.00
En robust øks, for store og små oppgaver. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene....
kr 2,859.00
En klassisk brødkniv fra Tamahagane San serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
kr 6,049.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 3,079.00
En eksklusiv og vakker Skallkniver eller Allkniv fra Tamahagane San Kyoto serien er veldig enkle kniv å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker...

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in