Trykk for flere produkter.
No products were found.

Kokkekniv tykk 24cm

Den 24 cm Europeiske Deba fileterer gjerne en laks på 10 kg.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Les merShow less
kr 2,149.00
På lager 100 Produkter
Referanse:
Ar-14021
Merke:
Produktdetaljer
Ar-14021

Dataark

Model / Serie
MASAHIRO MV
Bruksområde Kniv
Kokkekniver
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,099.00

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 3,629.00

En stor kokke kniv fra Tamahagane San som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 2,419.00

Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 2,475.00

En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokke kniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 2,859.00

En klassisk brødkniv fra Tamahagane San serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall.

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 2,299.00

Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San 

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 1,999.00

En robust øks, beregnet på proffesjonelt bruk.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 1,759.00

Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,599.00
(1)

En liten praktisk kjøttøks som passer utmerket i det private hjem.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 899.00
(1)

Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 2,639.00

Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,199.00

Dimple er små "lommer" på bladet som slipper luft til og skal hindre produktene å klistre seg fast til bladet.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 2,859.00

Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San 

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in