Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Krydderark 2stk - Spicy (best før 10.22)

En nyhet på det Norske markedet – nå er det slutt på sliter med å dekke skinke, pates, oster, fisk og vegetariske retter jevnt med krydder. Dette krydderarket vil gjøre det for deg!

Perfekt for påleggform - det ikke-vevde materialet som holder krydder passer perfekt inn i påleggsformen på 1,5 kg! Du kan imidlertid også bruke den til å tilberede både stekt og røkt mat.

En fantastisk smak og aroma av hele pålegget - takket være krydder som fordeles jevnt på arket, trenger du ikke bekymre deg for at smaken på pålegget!

Ingen poser nødvendig! - foringsrøret skiller innholdet fra metallveggene i påleggformen, så det er ikke  nødvendig å bruke spesielle poser.

Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Ingredienser: sort pepper (35,2%), koriander, løk, hvitløk, paprika, chili pepper, allehånde, karve, modifisert stivelse, fuktighetsbevarende middel: glyserin, fortykningsmiddel: karboksymetylcellulosenatriumsalt.

Kan inneholde sennepsfrø.

Les merShow less
kr 31.86 kr 63.72
Ikke på lager
Referanse:
Browin-310700
Beskrivelse

Dette innovative arket med  krydder er en nyhet på det Norske markedet. Det gir en utmerket smak og et attraktivt utseende og form til hjemmelagde produkter! Det er veldig enkelt og raskt å bruke. Dette allsidige produktet er perfekt for retter laget i en påleggsform på 1,5 kg. Hvis du ikke har en Slik form finner du den i vår nettbutikk, du kan kutte arket til størrelse på egen hånd og bruke den til å dekke andre hjemmelagde kjøtt (skåldet, tørket eller rå modning), oster, steker, pates , og fisk - uansett om det er stekt eller røkt. Når du bruker krydderarket uten påleggsform, er det nødvendig å sikre at det fester seg godt til produktet - f.eks. når det gjelder ost, er det nødvendig å sikre innholdet mot bevegelse ved hjelp av et stekenett eller en ostefremstillingsform, og når det gjelder kjøtt ved å plassere retten i en stekeform, et stekenett eller en stekefilm.

Arket som krydder blir spredt på, holder seg ikke til enheten og utfører en isolasjonsfunksjon, takket være at det ikke er nødvendig å bruke spesielle poser. Den fargerike og fragmenterte krydder vil dekke produktet  perfekt og permanent.

Viktig! Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Hvordan bruke krydderarket med en påleggsform:

1. Pakk krydderarket rundt kjøttet eller farsen, med kryddersiden vendt mot maten (dette muliggjør overføring av krydder på produktet), og den lyse siden vendt utover.

2. Legg innpakkete stykke i påleggsformen og begynn å trekking i tråd med håndboken som fulgte med enheten. Se også oppskrift for andre pålegg 

3. Etter varmebehandling må du raskt avkjøle påleggformen og ta ut produktet i formen.

4. Fjern krydderarket forsiktig ( se til at krydderet blir liggende på maten). God appetitt!

* når det gjelder fragmentert innhold, er det best å først sette arket i formen og deretter pakke innholdet i den.

Viktig!

Varmebehandlingen  i et formen skiller seg ikke på noen måte fra vanlig trekking i påleggsformen. Det er bare nødvendig å sørge for at temperaturen IKKE overskrider 88 ° C! Etter at trekkingen er ferdig, la enheten avkjøles godt. Før du fjerner innholdet, legg påleggsformen et øyeblikk i varmt vann - dette vil gjøre det lettere å fjerne det ferdige pålegget fra formen. Viktig! Sørg for å fjerne arket fra den ferdige retten på en skånsom måte, slik at bare krydder blir igjen på matoverflaten.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-310700

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Påleggkrydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 59.00
En perfekt valgt blanding av lyofiliserte melkesyregjæringsbakterier, som lar deg tilberede deilig hjemmelaget cottage cheese eller syrnet melk. Tilsetning av bakterier akselererer og stabiliserer produksjonsprosessen...
kr 90.85
Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.   Dosering: 1-3g pr kg masse.   Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.
kr 60.95
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille,...
kr 67.85
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc. ANBEFALT...
kr 78.20
Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:sennep, paprika, karve, løk ALLERGENER:Sennep    
16 andre produkter i samme kategori:
kr 127.65
Stjerneanis er et krydder som minner sterkt om anis i smak. Krydderet utvinnes fra frukten av planten. Planten benyttes i det kinesiske kjøkken, og i mindre grad i Sør-Asia og Indonesia. Stjerneanis inngår også som...
kr 56.35
 Merian har en sterk, aromatisk lukt og passer til fisk, lammekjøtt, eggeretter, i posteier, pølsemat og fjærkre. Er mindre passende i tomatbaserte retter som pasta og pizza. Den brukes alene, eller sammen med andre...
kr 56.35
Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske....
kr 90.85
Muskat brukes primært i stuinger, sauser og krydder blander. Smaken er frekke og går godt sammen med blant andre ananas og spinat. God krydder til potetmos
kr 58.65
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....
kr 90.85
Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:sort pepper, grønn pepper,...
kr 59.00
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød. Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å...
kr 81.65
Kjørvel tilhører persillefamilien, og i de fleste retter kan du erstatte persillen med kjørvel for å få en litt kraftigere og annerledes smak. Kjørvel er en allsidig urt som kan brukes til det meste, og den brukes...
kr 113.85
Krydderblanding til Vossakorv. ANBEFALT DOSERING: 240g pose passer til 3,5kg kjøtt, eventuelt 12-15g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Potetstivelse, Allehånde, Muskatt, Stabilisator (natriumtripolyfosfat,...
kr 71.30
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 69.00
Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.
kr 100.05
En sammensatt og smaksrik krydderblanding laget bl.a.med tanke på marinering av biffkjøtt til pizza. Men også egnet alle typer kjøtt, salater, dressing, dip, marinader. Kan også blandes ut i litt olje. ANBEFALT...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.