Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Krydderark 2stk - Spicy (best før 10.22)

En nyhet på det Norske markedet – nå er det slutt på sliter med å dekke skinke, pates, oster, fisk og vegetariske retter jevnt med krydder. Dette krydderarket vil gjøre det for deg!

Perfekt for påleggform - det ikke-vevde materialet som holder krydder passer perfekt inn i påleggsformen på 1,5 kg! Du kan imidlertid også bruke den til å tilberede både stekt og røkt mat.

En fantastisk smak og aroma av hele pålegget - takket være krydder som fordeles jevnt på arket, trenger du ikke bekymre deg for at smaken på pålegget!

Ingen poser nødvendig! - foringsrøret skiller innholdet fra metallveggene i påleggformen, så det er ikke  nødvendig å bruke spesielle poser.

Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Ingredienser: sort pepper (35,2%), koriander, løk, hvitløk, paprika, chili pepper, allehånde, karve, modifisert stivelse, fuktighetsbevarende middel: glyserin, fortykningsmiddel: karboksymetylcellulosenatriumsalt.

Kan inneholde sennepsfrø.

Les merShow less
kr 29.50 kr 59.00
På lager 3 Produkter
Referanse:
Browin-310700
Beskrivelse

Dette innovative arket med  krydder er en nyhet på det Norske markedet. Det gir en utmerket smak og et attraktivt utseende og form til hjemmelagde produkter! Det er veldig enkelt og raskt å bruke. Dette allsidige produktet er perfekt for retter laget i en påleggsform på 1,5 kg. Hvis du ikke har en Slik form finner du den i vår nettbutikk, du kan kutte arket til størrelse på egen hånd og bruke den til å dekke andre hjemmelagde kjøtt (skåldet, tørket eller rå modning), oster, steker, pates , og fisk - uansett om det er stekt eller røkt. Når du bruker krydderarket uten påleggsform, er det nødvendig å sikre at det fester seg godt til produktet - f.eks. når det gjelder ost, er det nødvendig å sikre innholdet mot bevegelse ved hjelp av et stekenett eller en ostefremstillingsform, og når det gjelder kjøtt ved å plassere retten i en stekeform, et stekenett eller en stekefilm.

Arket som krydder blir spredt på, holder seg ikke til enheten og utfører en isolasjonsfunksjon, takket være at det ikke er nødvendig å bruke spesielle poser. Den fargerike og fragmenterte krydder vil dekke produktet  perfekt og permanent.

Viktig! Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Hvordan bruke krydderarket med en påleggsform:

1. Pakk krydderarket rundt kjøttet eller farsen, med kryddersiden vendt mot maten (dette muliggjør overføring av krydder på produktet), og den lyse siden vendt utover.

2. Legg innpakkete stykke i påleggsformen og begynn å trekking i tråd med håndboken som fulgte med enheten. Se også oppskrift for andre pålegg 

3. Etter varmebehandling må du raskt avkjøle påleggformen og ta ut produktet i formen.

4. Fjern krydderarket forsiktig ( se til at krydderet blir liggende på maten). God appetitt!

* når det gjelder fragmentert innhold, er det best å først sette arket i formen og deretter pakke innholdet i den.

Viktig!

Varmebehandlingen  i et formen skiller seg ikke på noen måte fra vanlig trekking i påleggsformen. Det er bare nødvendig å sørge for at temperaturen IKKE overskrider 88 ° C! Etter at trekkingen er ferdig, la enheten avkjøles godt. Før du fjerner innholdet, legg påleggsformen et øyeblikk i varmt vann - dette vil gjøre det lettere å fjerne det ferdige pålegget fra formen. Viktig! Sørg for å fjerne arket fra den ferdige retten på en skånsom måte, slik at bare krydder blir igjen på matoverflaten.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-310700

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Påleggkrydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 66.70
Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.
kr 289.00
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke...
kr 56.35
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt granulert, rosmarin, oregano ALLERGENER:Ingen
kr 158.00
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 65.55
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 127.65
Stjerneanis er et krydder som minner sterkt om anis i smak. Krydderet utvinnes fra frukten av planten. Planten benyttes i det kinesiske kjøkken, og i mindre grad i Sør-Asia og Indonesia. Stjerneanis inngår også som...
kr 69.00
Malt Enebær Smaken er aromatisk og søt. Passer bra til vilt kjøtt, bacon, men også skinkepai og Patee
kr 60.95
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, chilli,...
kr 71.30
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 127.65
Stjerneanis er et krydder som minner sterkt om anis i smak. Krydderet utvinnes fra frukten av planten. Planten benyttes i det kinesiske kjøkken, og i mindre grad i Sør-Asia og Indonesia. Stjerneanis inngår også som...
kr 40.25
Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger;...
kr 56.35
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter,...
kr 55.20
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...
kr 50.60
Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt
kr 65.55
En ferdig krydderblanding til den klassiske indisk-britiske matretten chicken tikka masala. Doseres etter smak. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:hvitløk, salt, chilli, koriander, peppermynte, sort pepper,...
kr 59.80
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
kr 35.65
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.