Trykk for flere produkter.
No products were found.

500 Pølseklips 3/8. Pølse klipsing

500 Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting

Les merShow less
kr 320.00
Ikke på lager
Referanse:
00375
Beskrivelse

500 klips  til klipsing, knyting av pølser.

Størrelse 3/8.

Uunnværlig for en som lager mye pølser.

Les merShow less
Produktdetaljer
00375
Produktanmeldelser(23)
Overall rating
4.5
23 Produktanmeldelser
Rangering
(4.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
(3)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 5,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

kr 52.90
(6)

Medister krydder tradisjonell resept

ANBEFALT DOSERING:
ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak

INGREDIENSER:
salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter)

ALLERGENER:
ingen

kr 79.35
(48)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 0,5L (ca 500g)

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 38.64 kr 55.20
(1)

Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede 

ANBEFALT DOSERING: 

Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper, muskat, gjærekstrakt, sukker, løpstikke, naturlig aroma, rapsolje

ALLERGENER:

Ingen

16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,999.00

Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin,

Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk

Pakken består av 6 brett i fargene Hvit, Rød, Blå, Grønn, Brun, Gul med utvendige mål (BxDxH): 300 x 500 x 20 mm

Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer, illfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler

 

Nyhet, Komme rinn Oktober 23

kr 88.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 59.00
(5)

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.

De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 199.00
(4)

100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!

kr 437.50

Desinfiserende våtservietter. Effektiv mot bakterier, sopp og virus. Des Wipes utviklet for desinfisering av overflater og utstyr. Etter at man har tørket overflaten, la det virke i 3 - 5 minutter. Kan også benyttes til desinfisering av hender. Testet og godkjent i henhold til normene EN 1040 - EN 1276 - EN 13697 - EN 1275 - EN 1650 - EN 13697 - EN 14476 Influensa A virus H1N1.Tilfredsstiller EN 1650-kravene. Dermalogisk testet for hudtoleranse. Produsert i henhold til ISO 9001/2000 og ISO 13485/2004.
Serviettene tåler stor mekanisk slitasje og loer ikke.

kr 120.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 640.00
(33)

Flotte former til å lage ditt eget pålegg. 

Passer i en passe stor kjele,  i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer  til en verdi av 240kr for enkelhetskyld. 

Bredde: 10.0cm Dybde: 10.0cm  Høyde: 18.0cm

 

 

 

kr 199.00
(22)

Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den. 

2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.

kr 3,439.20 kr 4,299.00

Manuel pølseklipper
Bordenhet
Diameter: 45 - 120 mm
Enkel, manuell betjening via håndtak
Kraftig lukking av pølsefyllet
Utstrømning av fyllingen umulig
Fullstendig laget av høy kvalitet rustfritt stål AISI 304

Eksternt dimensjon (BxDxH): 400 x 180 x 610 mm
Enkel håndtering

Produsert i tråd med hygiene- og sikkerhetsdirektivene
Artikkel er CE-merket i henhold til retningslinjene
Eksempler: Materialet tilsvarer de europeiske matproduktstandardene
1 pakke klips følger med

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in