Trykk for flere produkter.
No products were found.

Bradley Røykebriketter av Or 48-pack

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Or

Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.

Les merShow less
kr 320.00
Ikke på lager
Referanse:
BTAL48
Merke:
Beskrivelse

Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.

- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.

Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.

Les merShow less
Produktdetaljer
BTAL48

Dataark

Smaker
Or
Spontype
Briketter
Produktanmeldelser(8)
Overall rating
4.1
8 Produktanmeldelser
Rangering
(4.1)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 5,395.00
(10)

Hobbyrøykeriet Normann er en komplett og enkel løsning for røyking av mat hjemme eller på hytta. Røykeriet leveres komplett med alle innredningsdetaljer og den unike røykutvikleren som generer røyk fra røykeklosser av tre. 

Hobbyrøykeriet Normann er produsert av gran. Vegger er panelert med profiler som unngår at vann blir liggende. Mal huset om det skal stå ute, gjerne med maling basert på planteoljer fra www.livos.no. Etter maling bør huset tørke godt slik at lukt ikke påvirker maten.Taket kan med fordel dekkes med takpapp, shingel eller takplater.

 

Mål:Høyde totalt: 110 cm Hengehøyde: 70 cm. Bredde: 58 cm. Lengde: 58 cm. Vekt: ca 26 kg

Hobbyrøykeriet Normann kommer flatpakket i elementer. Du finner monteringsveilledning og bruksveiledning i pakken. 

Plasser Hobbyrøykeriet Normann ute i hagen hjemme eller på hytta, gjerne på et skyggefullt sted for at temperaturen alltid holdes så lav som mulig. Ved kaldrøyking skal ikke temperaturen overstige 32 ºC.

kr 7,999.00
(7)

Bradley Smoker Røykovn Digital 6 Risters. Røykentusiaster som ønsker enda bedre kontroll over røykprosessen kommer virkelig til å sette pris på det siste tilskuddet i Bradley Smoker sitt sortiment.

To nye modeller med digital programering for kontroll av tempratur, tid og separat kontroll på røyketiden.

Forskjellen mellom de to modellene er kapasiteten. 4 ristersmodellen har et volum på 76 liter. 6 ristersmodellen rommer hele 108 liter.

Fronten på begge modellene er lakert i en farge som gjør at den er lik børstet stål, mens innsiden er ekte rustfritt stål.

Skapene er isolert akkurat slik som alle modellene til Bradley Smoker.

Produktinformasjon:

Størrelse: 1070 x 510 x 460 mm.

Volum: 108 liter.

Rister: 6 st a´ 260 x 320 mm. Mulig å doble til 12.

Varmeelement: 500 W ovnselement / 125 W røykgenerator.

Strømforsyning: 220 – 240V, 50 Hz – 2.5 A.

Max temp: Stillbar opp till 160C.

Utvendig: Epoxylakkert stål.

Innnvendig: Rustfritt stål.

Tillbehør: Levereres komplett med røykgenerator, seks rister, drypplate, vannbeholder og manual.

CE-godkjent.

kr 99.00
(5)

Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.

 

Dosering: 1-3g pr kg masse.

 

Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.

kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 1,895.00
(25)

Røykutvikleren gir ren røyk i røykeriet - rask, enkelt og sikkert.

- Norskprodusert
- Laget i rustfritt stål
- Kun 30 watt - lager røyk uten å generere varme i røykeriet.
- Benytter røykeklosser av tre - ikke briketter
- Lager ren røyk, uten brentsmak.
- En røykekloss produserer røyk i 1-1,5 timer

Strømtilkobling:
12V m/adapter for 220V. 30W. Røykutvikleren fungerer godt i lave temperaturer, men gir best effekt over 5 varmegrader.
Plasser alltid røykutvikleren på den medfølgende keramiske flisen i bunnen av røykeriet. Røykutvikleren skal være tilkoblet strøm mens røykingen pågår.

Keramisk flis følger ikke med.

kr 799.00
(3)

1/1 GN-beholder i forskjellige høyder.
Disse er perfekte å bruke, enkel håndtering og ikke minst lett å rengjøre

Laget av Rustfritt kvalitetsstål noe som gjør dem Stabil og ripefast


Mål
530mm 325mm med høyde fra 20mm til 200mm


Retningslinjer
Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler

MERK

NB! Ved en dybde på 20 mm kan det ikke brukes lokk

16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL- Cherry Wood - Planker

Cherry Wood Planks XL 2 i 1 pakke

usedvanlig stor overflate for tilberedning av større fileter eller stekt

100% kirsebærtre

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

kr 81.00

Beskrivelse: Laget av valgt holm eik. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske milde, nøtteaktige smaken av holm eik røyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 300ml

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svin, fjærfe, storfekjøtt, lam, vilt og Ost.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til røykepistol og alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL - Or  (Aldertre) - Planker

Wood Planks XL 2 i 1 pakke

Store fiskfileter kan tilberedes uten problemer. Plankens tykkelse letter den lengre røykeprosessen

100% orved

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

kr 149.00
(1)

2 stk Cedar Planke for Grilling 18x38cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 139.00
(2)

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10 cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

kr 399.00
(1)

Røykeklosser av Ask 1pk a 18stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in