Pølsehorn 3 pkn til Kjøttkvern TC-22 Elegant fra Tre Spade. Settet består av 3 stk. pølsehorn på 10mm, 20mm og 30mm. Vi har mange modeller kjøttkverner og tilbehør fra Tre Spade.
Laget for flaskelokk med 26 mm lokk
Bruk
Sett korken på flasken, skjev og ta opp armene på lokket og sett korken på den. Deretter trekker vi armene ned. Etter å ha lukket flasken tar vi opp armene på kapperen og...
Pris er 1 stk s-krok
Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig
Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
Krokene er i meget god kvalitet.
Perfekt til opphenging av småting.
Vårt eget vakuum merke TROLLVAC
30 cm bredde
Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken
SpesifikasjonerTykkelse: 105myMateriale: PA/PE...
Hold knivene dine pent og trygge. Magnetlisten fra Tamahagane er laget av kvalitet akrylplast og har plass til ca 5-6 kniver. Fest knivlisten til veggen med to skruer i hver kant som er dekket med en svart plate....
Stor Kokkekniv. Passer til den som ønsker å bruke store kniver.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket...
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.
OM TAMAHAGANE SAN
Tamahagane San...
En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt.
TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål...
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.
OM...
Dimple er små "lommer" på bladet som slipper luft til og skal hindre produktene å klistre seg fast til bladet.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og...
Svært allsidig, multifinksjonell kniv i mellomstr segmentet. Velegnet til å bruke i hånden og på skjærefjøl. Passer til det meste av råvarer. Bla.skrelle frukt/grønnsaker, beine ut kjøtt eller skjære opp stekt kjøtt....
En eksklusiv og vakker Nakirikniv fra Tamahagane San Kyoto serien. Denne kniven har et høyt blad og flott finish gir balansen som en god vegetabilsk kniv burde ha.
TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...
Brødkniv, utformet som en kokkekniv på 24 cm. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. Mye brukt på ganske grove produkter.
En serie klassiske kniver som kombinerer det...