Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bradley Røykebriketter av Eple 48-pack

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Eple

Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.

Les merShow less
kr 320.00
På lager 18 Produkter
Referanse:
BTAP48
Merke:
Beskrivelse

Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.

- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.

Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.

Les merShow less
Produktdetaljer
BTAP48

Dataark

Smaker
Eple
Spontype
Briketter
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 51.75
Rosmarin (Rosmarinus officinalis) vokser vilt i området rundt Middelhavet. I Norge er det dyrket i potter. De friske eller tørkede blader brukes som krydder og paser firn til Lam, kjøtt, vilt og kylling.
kr 289.00
Quebracho Blanco (Macaglia quebracho-blanco) fra Tres Isletas i Argentina. Quebracho er en av de hardeste tresortene man lager grillkull fra. Likevel er kullet så godt som gnistfritt. I posen finner du fra medium...
kr 299.00
For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker.  Applikatoren...
kr 54.05
Chipotle er røkt jalapeno. Den er middels-sterk (som jalapeno), og gir en deilig, varm røkt chili smak. som er mye brukt i mexikansk matlaging. Smaksstyrke i Scovillegrader er satt til 3,000-10,000 ANBEFALT DOSERING:...
kr 74.75
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 299.00
Bradley Røykebriketter 48 Pac Smak: Øl smak  Ta røykingen din til et annet nivå med humle-tilsatt røkt mat. Disse lønnebrikettene gir en smakfull, citrussmak og aroma til alle dine favorittrøykede retter, og er...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn