Flake salt (fleur de sel)

Flake salt (fleur de sel)

Flak salter er en kategori av salt, karakterisert ved deres tørre, platelignende krystaller

Les merShow less
kr 290.95
Mengde
  • 1kg pose
  • 500g pose.
På lager 77 Produkter
Referanse:
Salt100002-1 kg pose
Beskrivelse
Produktdetaljer
Salt100002-1 kg pose

Dataark

Smakstype
Salter & Saltblandinger
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
4.5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(4.5)
Herlig krydder
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 62.10
(6)
Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende
kr 44.85
(2)
Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende...
kr 79.00
(8)
Persille brukes ofte som pynt, men den fortjener mer enn som så. Med sin karakteristiske smak er persille en flott smaksetter!
8 andre produkter i samme kategori:
kr 51.75 kr 57.50
(3)
Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 39.44 kr 56.35
(1)
Hvitløksalt  Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, Salt, ALLERGENER: Ingen  BEREGNET NÆRINGSINNHOLD: Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:...
kr 159.85
(140)
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 5 Kg Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som...
kr 99.00
(48)
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 0,5L (ca 500g) Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig...

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in