Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kollagen, Collagentarm, D40mm L40fot (ca 13m)

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys

 

Les mer
kr 205.00
På lager 791 Produkter
Referanse:
00187
Beskrivelse

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys

Les mer
Produktdetaljer
00187

Dataark

Tarmtyper
Collagentarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.00
Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.
kr 40.00
Påleggbrett til å legge pålegget ditt på når det er ferdig til lagring, gir en fin look på det hele. fine gave pakning LXBXH 187x137x17mm
kr 110.00
Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent...
kr 49.00
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:Salt,...
kr 59.00
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 559.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 91,66 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 7,200.00
Fibertarmer. Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som...
kr 993.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 22-24mm. Lengde: 2 x 90 meter i nett (180meter)

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.