En søt krydder med en fin Røyksmak. Gir fin røyksmak til din matlaging.
Ekter røkt på Eik Flis
Ca. 10 g Seilaksfarge eller hummerfarge til å farge sei-kjøttet rødt
Blandingsforhold: 2g/l vann.
En søt krydder med en fin Røyksmak. Gir fin røyksmak til din matlaging.
Ekter røkt på Eik Flis
Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting
Mengde: 3 Liter
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: Mel
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.
ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre
INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
Middels, Sterk.
Blanding av , Or hickory og Eple
Svin Storfe. vilt
Størrelse: 6-16.
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak
Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.
NB! Oppbevares alltid i fryser
BRUK
Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.
Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.
Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.
Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.
All-round grill/stekekrydder. Egnet til stekt/grillet kjøtt/fisk, hamburgere, pommes frites, sauser, marinade, dressing, dip o.l.
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, pepper, smaksforsterker E621 MSG, paprika, dextrose, løk, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve)
ALLERGENER:
Ingen
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:623kJ /149 kcal, Fett:1,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede
fettsyrer:0,4 g, flerumettede fettsyrer:0,7 g, Karbohydrater:22,1 g, hvorav sukkerarter:7,1 g, Kostfiber:7,7 g, Protein:7 g,
Salt:62,81 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse.
Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars
under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.
ALLERGENER:
Ingen
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,
Inneholder: salt, dextrose, smoke
Dosering 2-5g/kg farse
Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.
Dosering: 1-3g pr kg masse.
Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.
2050 ml sprayflaske med røyksmak
Røyk-konsentrat til å spraye røyksmak på kjøtt og fisk.
Glucono delta-lakton (GDL), også kjent som glukonolakton, er et mattilsetning med E-nummer E575 brukt som sekvestreringsmiddel, et surgjøringsmiddel, eller et herdings-, betings- eller leavingsmiddel. Det er en lakton av D-glukonsyre. Ren GDL er et hvitt, luktfritt krystallinsk pulver.
GDL har blitt markedsført for bruk i fetaost. GDL er nøytral, men hydrolyserer i vann til glukonsyre som er sur, og tilsetter en smakfull smak til mat, selv om den har omtrent en tredjedel av syren av sitronsyre. Det metaboliseres til 6-fosfor-D-glukonat; Et gram GDL gir omtrent samme mengde metabolsk energi som ett gram sukker.
Ved tilsetning til vann blir GDL hydrolysert delvis til glukonsyre, idet balansen mellom laktonformen og syreformen er etablert som en kjemisk likevekt. Hydrolysen for GDL økes ved varme og høy pH.
Gjær Saccharomyces bulderi kan brukes til gjæring av glukonolakton til etanol og karbondioksid. PH-verdien påvirker dyrkningsveksten sterkt. Glukonolakton ved 1 eller 2% i en mineralmedieoppløsning får pH til å synke under 3.
Det er også en komplett inhibitor av enzymet amygdalin beta-glukosidase ved konsentrasjoner på 1 mM.
ANBEFALT DOSERING:
3,8g/kg farse
INGREDIENSER:
Glucono Delta Lactone E575
ALLERGENER:
Ingen
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Hvitløk, pepper,
ALLERGENER:
Ingen
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det brukes ofte mat som spekemat, hermetisk mat, pretzels, pickles og kjeks.
Cooked Ham Advance 30-60 er en spesialblanding for injeksjon av hele kjøttstykker. Strukturen og konsistensen på ferdigproduktet er veldig god for slicing. Overflaten på ferdig produkt er tørr, ikke våt. Smaken er mild og naturlig. Tyggemotstand på ferdigvaren er optimal.
Vi anbefaler en injeksjon på 30%
Inneholder
stabiliser: diphosphates E 450, triphosphates E 451,
dextrose,
antioxidant: sodium erythorbate E 316,
pork protein,
dry blood plasma,
sugar,
salt,
herbs,
flavouring.
1000g g Seilaksfarge eller hummerfarge til å farge sei-kjøttet rødt
Blandingsforhold: 2g/l vann.
Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen.
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, løk, smaksforsterker E621 MSG, gjærekstrakt, løpstikke, gurkemeie, hvitløk, rapsolje
ALLERGENER:
Ingen
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:878kJ /210 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,3 g, enumettede
fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:27,7 g, hvorav sukkerarter:2,9 g, Kostfiber:6 g, Protein:19,7 g,
Salt:41,54 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in