Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Seilaksfarge ca. 10 gr

Ca. 10 g Seilaksfarge eller hummerfarge til å farge sei-kjøttet rødt

Blandingsforhold: 2g/l vann.

Les mer
kr 89.00
På lager 189 Produkter
Referanse:
00051
Beskrivelse
Seilaksfargen er ca. 10g pulver i en plastpose.
 
Framgangsmåte.
Lag fileter av seien og salte på vanlig måte. (tørr eller lake) Skyll av saltet.
Lag rødfargebadet av 2g til 1 liter vann.
Legg alle filetene forsiktig oppi badet. Det skal nå være væske så det såvidt dekker filetene. Er det mye væske over, er det bortkastet.
Som du forstår skal det ikke mye væske til. 1 liter er nok til utrolig mange kg seifilet.
Halver, eller ennå mindre fargebad, om du ikke har så mange fileter.
La stå natten over. Ta gjerne en sleiv å løfte litt på filetene, slik at rødfargen får beveget seg litt mellom filetene.
La filetene tørke litt før videre behandling. Så vakuumpakke og fryse.
 
Ønsker du røyksmak på seien, tar du bare  Røyksyre i badet for du legger i filetene. 2-2,5 ss Røyksyre/l vann. Halver eller mindre.
NB! Ved lagring på glass  annbefales nøytral Soya olje 
Les mer
Produktdetaljer
00051

Dataark

Smakstype
Tilsetning

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 49.00
Askorbinsyre (C-vitamin i form av pulver) er et godkjent tilsetningsstoff i matvarer, og har E-nummeret E300 og brukes i spekepølseprosessen.  Til bruk i basseng: Har du metaller (mangan, jern osv) i vannet og...
kr 144.00
TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa. Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland...
kr 309.00
Røykeklosser av Alder/Or 1pk a 20stk Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer...
14 andre produkter i samme kategori:
kr 45.00
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 69.00
Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, pepper, ALLERGENER: Ingen  NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved...
kr 31.00
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
kr 49.00
Askorbinsyre (C-vitamin i form av pulver) er et godkjent tilsetningsstoff i matvarer, og har E-nummeret E300 og brukes i spekepølseprosessen.  Til bruk i basseng: Har du metaller (mangan, jern osv) i vannet og...
kr 67.00
Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, løk,...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Inneholder: salt, dextrose, smoke Dosering 2-5g/kg farse
kr 59.00
Cooked Ham Advance 30-60 er en spesialblanding for injeksjon av hele kjøttstykker. Strukturen og konsistensen på ferdigproduktet er veldig god for slicing. Overflaten på ferdig produkt er tørr, ikke våt. Smaken er...
kr 399.00
Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette...
kr 49.00
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:Salt,...
kr 49.00
All-round grill/stekekrydder. Egnet til stekt/grillet kjøtt/fisk, hamburgere, pommes frites, sauser, marinade, dressing, dip o.l. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske....
kr 49.00
Glucono delta-lakton (GDL), også kjent som glukonolakton, er et mattilsetning med E-nummer E575 brukt som sekvestreringsmiddel, et surgjøringsmiddel, eller et herdings-, betings- eller leavingsmiddel. Det er en lakton...
kr 79.00
Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.   Dosering: 1-3g pr kg masse.   Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.