Trykk for flere produkter.
No products were found.

Lava Vannfaste Etiketter

50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
 
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.

Les merShow less
kr 129.00
Ikke på lager
Referanse:
30001
Merke:
Beskrivelse

Funksjoner og fordeler

  • Inkludert: 100 selvklebende etiketter på rull.
  • Etikettene er mektet med følgende: Innhold / vekt / dato / pris. Så er det bare og fylle inn i feltene det som måtte passe.
  • Solide og stabile etiketter. Etikettene er ikke laget av papir, men av et plastmateriale.
  • Høy klebe og slitestyrke selv i lave temperaturer.
  • Vaskbar og passer for alle vakuumposer.
  • Nye er alt skrevet på norsk
Les merShow less
Produktdetaljer
30001
Produktanmeldelser(26)
Overall rating
4.7
26 Produktanmeldelser
Rangering
(4.7)
Perfekt for mine vacuum poser.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 458.85
(19)
Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette produktet er egnet for alle oppskrifter som krever gelatin (gelatin) i dem, men på grunn av den høye styrken til dette produktet, må du eksperimentere med mengder, så du vil trenge mye mindre av dette pulveret, enn du vanligvis bruker.

 

kr 199.00
(4)

100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!

kr 5,499.00

V.200 ® Premium X Teknisk overlegen, og med dobbel forseiling.

 Lava V200Premium er egentlig en mellomting av Lava V100Premium og Lava V300Premium. Den er mer automatisk en V100Premium, men den har ikke manometer som viser det faktiske vakuum trykke slik som en V300Premium har. Den har et Led lys panel som viser vakuum trykket i posen. Lava V200Premium har både Automatisk sveis og valg om Manuell sveis, likt som på V300Premium.

     

    Den profesjonelle vakuum-pakkeren V.200 ® Premium X – nytt lekkert design.

    Tar posestørrelser helt opp til en bredde på 34 cm. En meget nøyaktig og sikker maskin. Maskinen har en indikator ledpanel for å vise når maks undertrykk er oppnådd, og automaytisk sveis av posen, maskinen har også et stille for Manuell sveis om man ønsker det. Maskinen har et maks undertrykk på opp til -0,96 bar. Maskinen passer til det private hjem, storhusholdninger, bedrifter m.m.

    • Og med ovverdimmensjonerte reler, mortor og pumpe garanterer Lava at du kan ta 1000 vakuumeringer etterhverandre uten at maskinen blir overopphetet. Dette er noe av Lava`s filosofi.

    Funksjoner

    • Automatisk og manuell igangsetting av forseglingen: Maskinen starter automatisk å sveise posen når maks vakuum er oppnådd. Maskinen kan også styres med Manuell sveis om dette er ønskelig.
    • Profesjonell vakuumering av mat, med markedets beste maskiner?
    • Trykkregulator kan skaffes som ekstrautstyr, juster vakuum-trykket fra et undertrykk på -0,4 bar og et maks undertrykk på opp til -0,96 bar.
    • Individuelt justerbar sveising tid - kan dermed sveise poser opp til en tykkelse på 200 my (industriell styrke) med en forseglings bredde på opp til 340 mm.
    • Fleksibel med stort utvalg i poser, Lava har av markedets største utvalg i poser.
    • Vakuumering av kontainere, kasseroller, mors gamle syltetøyglass, vinflasker m.m.
    • Kan også brukes som en ren forseglingsmaskin uten å dra vakuumet ut av posen.
    kr 129.00
    (4)

    Marinadesprøyte 100ml brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk injiseringsnål i rustfritt stål.

    kr 699.00
    (2)

    1/1 GN-beholder i forskjellige høyder.
    Disse er perfekte å bruke, enkel håndtering og ikke minst lett å rengjøre

    Laget av Rustfritt kvalitetsstål noe som gjør dem Stabil og ripefast


    Mål
    530mm 325mm med høyde fra 20mm til 200mm


    Retningslinjer
    Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer
    CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
    Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler

    MERK

    NB! Ved en dybde på 20 mm kan det ikke brukes lokk

    kr 99.00

    Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost.

    Slitesterk, godkjent for kontakt med mat.

    EGENSKAPER

    Lengde 11,7 cm

    Bredde 11,7 cm

    Høyde 8,5 cm

    Vekt 55,0 g

    16 andre produkter i samme kategori:
    kr 155.00
    (2)

    Trykkregulator - ideelt for sensitive og myke produkter!

    Funksjoner og fordeler

    • Meget presis regulator, vakuumtrykket reagerer momentant. Justerbar fra -0,2 – -0,3 bar og opp til maks vakuum som normalt er -0,9 –  -0,97 bar.
    • Superenkel i bruk.
    • Ideell for pakking av eksempelvis brød, grønnsaker, røkt fisk, frukt, osv.
    • Sauser og supper bør alltid vakuumeres i beholdere og ikke i pose.
    • Perfekt selv for sensitive produkter i næringslivet.

    Informasjon
    tilgjengelig som tilbehør for Lava vakuum pakkemaskiner av følgende modeller  V.100Prem. V.200Prem. V300Prem. Og V333Prem. og kan lett ettermonteres.

    Mest anbefalt til modeller med manometer der man enkelt kan se vakuumtrykket.

    kr 599.00
    (6)

    Hel pakke a 100 stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull

    Poser som passer til disse er enten TROLLVAC VAKUUMPOSER M/STRUKTUR 23X65 - 90MY eller VAKUUMPOSER MED MOTIV FOR RØKELAKS, HEL SIDE

    kr 149.00
    (2)

    Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

    Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

    Forhindrer tap av smak nyanser

    Ingen luktutvikling

    Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

    Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

    Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

    Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

    Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

    Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

    Fordelene dine

    Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

    Smakskvaliteten forblir 100%

    Naturlig kjøttlukt

    Enkel håndtering

    Tekniske spesifikasjoner

    materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

    Emballasjeenhet 10 pads

    størrelse 90 x 135 mm

    farge svart

    Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

    Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

    Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

    kr 129.00
    (5)

    Flotte vakuumposer med motiv og takst Røyket Laks for Hel og halv side 

    Flotte gaveinpakkninger, som gjør at det blir veldig fine gaver.

    Du får også kjøpt Laksebrett som passer til posene

     

    Størrelse 

    Helside: 620x220mm 150my - Laksebrett som passer til 180x550mm

    Halvside: 200x300mm 130my - Laksebrett som passer til 160x240mm

     

    Dette er Glatte poser, som er ment for Kammermaskiner, MEN  kan ogås funke på vanlige om du klipper baksiden på en rilleter vakumpose og legger denne i åpningen av posen ved sveiseområdet, sveis godt, kanskje 2-3 ganger,   

    kr 149.00
    (3)

    Ideell for vakuumposer med en bredde på 15 cm og 25 cm

    Pålitelig inntak av kjøttjuice & Co. takket være SuperCore-teknologi

    Forhindrer at væskelekkasje kommer i kontakt med vakuumforsegleren

    Ingen luftlekkasje fra fuktbobler i vakuumposen

    Luktfri egnet til mat

    Passer for alle vakuumenheter uten kammer

    Kan også brukes som benbeskyttelse eller suge- og dreneringspute

    kr 275.00

    Vedlikehold / servicesett for P355 / P370

    For vakuumforsegler P355 / P370

    Standard med sveisetråd, teflontape og tetning

    For vakuummaskiner uten kammer

    Leveres med sveisetråd, teflontape og tetning som standard

    Meny

    Innstillinger

    Trykk for flere produkter.
    No products were found.

    Please sign in first.

    Sign in