Siste oppskrifter

Louisiana pølse

Er en smaksbombe med vel- kombinerte mengder av krydder. Egner seg som røkt og urøkt. Jeg anbefaler å koke pølsene før de grilles eller stekes. Pølsene er gode å spise kalde og som pålegg. Som middag er det deilig...
Les mer

Andouille pølse

Andouille pølse er en Amerikansk krydderpølse, den er grov kvernet og meget saftig. Pølsene inneholder mye kjøtt, og har dermed mye smak. 
Les mer

Lammepølse

Lammepølse er noe helt spesielt. Lammekjøttet og det vel kombinerte krydderet, får smaksløkene dine til å vibrere og gir deg en kulinarisk smaksopplevelse. Dette er en pølse du bare må prøve, du vil ikke angre....
Les mer

Vossakorv Hjemmelaget

Vossakorv er normalt en krydret og røkt pølse av svine-, fåre- og oksekjøtt. Spises sammen med for eksempel rotfrukter, eller som tilbehør til solide retter som komle og pinnekjøtt
Les mer

Meny

Innstillinger