Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Louisiana pølse

Dette trenger du

2,5 kg svinekjøtt kvernet

2 ts Cajennepepper

1 1/2 ts chilipepper

5 ts salt (nitritt salt)

1 stor finhakket løk

2 ts sort pepper

4 fedd presset hvitløk

1/2 ts allehånde

2,5 dl kaldt vann

2 ts timian

Slik gjør du

La kjøttet bli riktig kaldt nesten på nippet til å fryse. Kvern kjøttet en gang med den fine hullskiven. Tilsett saltet og miks dette kraftig godt inn i farsen, farsen skal bli seig og fast nesten som en brøddeig.

Ha i alle ingrediensene i miksebollen og tilsett is vannet litt om gangen, mikse godt mellom hver gang du sper. Bland til deigen blir seig og smidig.

Stapp farsen i ønsker størrelse svinetarm eller fåretarm vår anbefaling er 28-30.

Om du ønsker å røyke pølsene, gjøre det først, så trekke i vann til kjernetemperaturen er nådd 76 grader C.

Avkjøles i kaldt vann.

Vel bekomme!

Relaterte produkter

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn