Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Louisiana pølse

Dette trenger du

2,5 kg svinekjøtt kvernet

2 ts Cajennepepper

1 1/2 ts chilipepper

5 ts salt (nitritt salt)

1 stor finhakket løk

2 ts sort pepper

4 fedd presset hvitløk

1/2 ts allehånde

2,5 dl kaldt vann

2 ts timian

Slik gjør du

La kjøttet bli riktig kaldt nesten på nippet til å fryse. Kvern kjøttet en gang med den fine hullskiven. Tilsett saltet og miks dette kraftig godt inn i farsen, farsen skal bli seig og fast nesten som en brøddeig.

Ha i alle ingrediensene i miksebollen og tilsett is vannet litt om gangen, mikse godt mellom hver gang du sper. Bland til deigen blir seig og smidig.

Stapp farsen i ønsker størrelse svinetarm eller fåretarm vår anbefaling er 28-30.

Om du ønsker å røyke pølsene, gjøre det først, så trekke i vann til kjernetemperaturen er nådd 76 grader C.

Avkjøles i kaldt vann.

Vel bekomme!

Relaterte produkter
kr 62.10
Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende
kr 112.00
Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn