Trykk for flere produkter.
No products were found.

Andouille pølse

Dette trenger du

3 kg. kvernet svinekjøtt

4 ss finhakket hvitløk

60 gr salt  

1 ts nykvernet sort pepper

1 ts Cajennepepper

1 ts Chilipulver

1/2 ts muskatblomme

1/2 ts allehånde

1/2 ts tørket timian

1 ss paprika

1/4 ts malt laurbærblad

1/4 ts salvie

3 ss flytende røyk / Røykkrydder / Eller røykovn

2 1/2 dl kaldt  vann, her kan du bruke rødvin, eller øl istede om du skulle ønske en annen variant.  

Slik gjør du

La kjøttet bli riktig kaldt nesten på nippet til å fryse. Kvern kjøttet en gang med den fine hullskiven. Tilsett saltet og miks dette kraftig godt inn i farsen, farsen skal bli seig og fast nesten som en brøddeig.

Ha i alle ingrediensene i miksebollen og tilsett is vannet litt om gangen, mikse godt mellom hver gang du sper. Bland til deigen blir seig og smidig. Stapp farsen i svinetarm eller fåretarm. Trekkes i vann til kjernetemperaturen er nådd 76 grader C. Vannet må ikke koke. Avkjøles i kaldt vann.

Vel bekomme!

Relaterte produkter
kr 110.00
(6)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in