Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Andouille pølse

Dette trenger du

3 kg. kvernet svinekjøtt

4 ss finhakket hvitløk

60 gr salt  

1 ts nykvernet sort pepper

1 ts Cajennepepper

1 ts Chilipulver

1/2 ts muskatblomme

1/2 ts allehånde

1/2 ts tørket timian

1 ss paprika

1/4 ts malt laurbærblad

1/4 ts salvie

3 ss flytende røyk / Røykkrydder / Eller røykovn

2 1/2 dl kaldt  vann, her kan du bruke rødvin, eller øl istede om du skulle ønske en annen variant.  

Slik gjør du

La kjøttet bli riktig kaldt nesten på nippet til å fryse. Kvern kjøttet en gang med den fine hullskiven. Tilsett saltet og miks dette kraftig godt inn i farsen, farsen skal bli seig og fast nesten som en brøddeig.

Ha i alle ingrediensene i miksebollen og tilsett is vannet litt om gangen, mikse godt mellom hver gang du sper. Bland til deigen blir seig og smidig. Stapp farsen i svinetarm eller fåretarm. Trekkes i vann til kjernetemperaturen er nådd 76 grader C. Vannet må ikke koke. Avkjøles i kaldt vann.

Vel bekomme!

Relaterte produkter

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn