Trykk for flere produkter.
No products were found.

SuckleBusters Texas Brisket Rub 113 gr.

SuckleBusters Texas Brisket Rub 113 gr.
Har en traditionel og afbalanceret BBQ-smag. 
Denne Rub er meget mild.
Den passer perfekt til Brisket / Oksespids Bryst med en dejlig hvidløgssmag. 

Styrke Kategori:
MILD

 

Ingredienser:

Havsalt, Sukker, Paprika, Hvidløg, Sortpeber, Løg, Krydderier, Sellerifrø, Sillica antiklumpemiddel.-
GLUTENFRI

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

511 kJ / 122 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0 gr

Kulhydrat

49 gr

Herfra sukkerarter

24 gr

Protein

0 gr

Salt

25,6 gr

Les merShow less
kr 219.00
På lager 8 Produkter
Referanse:
PN-132016
Produktdetaljer
PN-132016

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
BBQ Dry Rub
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 219.00

Hog Waller BBQ Pork and Rib Rub er supersøt med et lite varmespark fra chipotle og cayennepepper. Dette er vår nr. 1 selger BBQ Rub for svinekjøtt. Hog Waller ble opprinnelig laget for svineribbe, men vi fant snart ut at det var flott for alle typer svin. Faktisk er den flott på alt BBQ-kjøtt. Den har tre typer sukker og en noe røykfylt smak fra chipotlepulveret. Rubs fungerer bra for konkurranse BBQ kokker, hvor det vanligvis brukes på ribbe og fungerer også bra for bakgård BBQ. Mange kunder bruker den på grillet/røkt kylling. Som vi liker å si, "Bruk den på alt annet enn squeal!". Det er en kundefavoritt. Helt naturlig, ingen MSG, glutenfri. Nyt!

Smakprofil: Salt og søtt

Varmenivå: Mild til Middels

Bruk på: Svinekjøtt.

kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 39.44 kr 56.35
(1)

Hvitløksalt 

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

Hvitløk, Salt,

ALLERGENER:

Ingen 

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede

fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,

Salt:60,04 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 343.85
(3)

God krydderblanding for Ølpølse. 

ANBEFALT DOSERING: 

330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel

E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 399.00

Kokkens glede er en salt, pepper, hvitløk blanding, som er det vi mener perfekt blandingsforhold. Dette er en rub du må ha i samlingen, brukes på alt og gjerne i sammenheng med andre rubs. Denne er fantastisk på biff, men også på svin, kylling, fisk, coleslaw, potetsalat, supper og så mye mer.

Denne er virkelig kokkens glede av alle rubs og krydder, man blir raskt avhengig av denne. Perfekt på speilegg også.

Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk i alt av matlaging, den perfekte balansen av salt, pepper og hvitløk.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

Stikkord: Salt, pepper, hvitløk i en nydelig blanding. Dry rub.

kr 56.35
(3)

En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter, brødskive m/tomat etc. Bør stå på bordet til alle måltider.

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, løk, smaksforsterker E621 MSG


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 224.25

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

kr 79.35
(12)

En rustikk og grov pepperblanding, til alle typer kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.
Denne passer også perfekt til Pepper røkt laks og makrell

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 357.65
(1)

God krydderblanding for gemmeldags bayersk pølse  

ANBEFALT DOSERING: 

950g for følgende oppskrift, 2,5 kg Kalvekjøtt 2,5 kg svineskinke 2,5 kg svine skank (eventuelt røkt) 2,5 kg Spekk 4.0 ltr Isvann, 0,15 kg Nitrittsalt  (15.1 kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Kartoffelstivelse, æggehvidepulver, salt, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, kardemomme), stabilisatorer E451, mælkeprotein, dextrose, løg.

krydderier: peber, muskatblomme, paprika, kardemomme

ALLERGENER:

Melkeprodukt

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1097 kJ - 262 kcal, Fett:3,6 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:53,5 g, hvorav sukkerarter:5,0 g, Kostfiber:2,1 g, Protein:2,2 g, Salt:14,0% Tilsat Fosfag 3,03%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 199.00

Denne krydderblandingen tar deg rett til Napoli, Pizzaens hovedstad! Du kan bruke den på Pizza, men den passer like godt til alle pastaretter og salater, alt blir mer Amazing. Dette er Bernadetas favoritt!

Denne krydderblanding tar meg tilbake til min barndom i Brooklyn. Jeg vokste opp i to bydeler, Bay Ridge og Bensonhurst, begge var svært bebodd av Italienere. Mine beste venner var Italiensk og jeg ble ofte invitert til måltider. Mangare, mangare… Spis spis. Livet foregikk ikke i stuen, men på kjøkkenet, med smaker som var uvant for en Norsk-amerikaner. Jeg prøver med denne krydderblanding å gjenskape minner fra min barndom. Multo Italiano er rett og slett, belisimo grande. Buon appetito!

kr 56.35
(4)

Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt granulert, rosmarin, oregano

ALLERGENER:
Ingen

kr 75.90
(3)

Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG

ALLERGENER:
Ingen

 

kr 51.75 kr 57.50
(3)

Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern

ANBEFALT DOSERING: 
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, løk, paprika, tomat, hvitløk, oregano

ALLERGENER:
Løk

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:531kJ /127 kcal, Fett:1,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:21,4 g, hvorav sukkerarter:6,5 g, Kostfiber:5 g, Protein:4,7 g, Salt:55,06 g

kr 59.00 kr 65.55
(2)

Klassisk blanding til Italiensk porchetta.
Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.
Doseres etter smak men prochetta'n
trenger ofte mer krydder man tror. Tilsett
salt etter ønske.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
rosmarin, fenikkel, timian, hvitløk, sort pepper, salt, surhetsregulerende middel
E330 sitronsyre, paprika, sukker, dextrose, løk, løpstikke

ALLERGENER:
Ingen

kr 80.50
(1)

Univeral krydder for Brühwurst.

ANBEFALT DOSERING:
5g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom

ALLERGENER:
Ingen

kr 389.00

Som navnet tilsier, passer denne herlige bbq rub`en på alt du kan drømme om! Man kan kalle det en allround bbq rub, som har en helt fantastisk smak, litt søt, røkt paprika, hvitløk og noe ekstra for en herlig umami smak. Dette er en rub du kommer til å smake mye på og bruke på det meste du kommer over.

Vi bruker den på alt fra spareribs, pulled pork, svinenakke til biffstykker og pommes frites. Liker du skalldyr? Bruk den på det også. Dette er en rub som garantert får fast plass i samlingen og vil skape mange komplimenter fra gjester som får servert BBQ.

Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!

kr 41.06 kr 58.65
(10)

En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker

ALLERGENER:
Sennep

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in