Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Pøkulus/Rødning

Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.

 

Dosering: 1-3g pr kg masse.

 

Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.

Les merShow less
kr 90.85
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 901 Produkter
Referanse:
t9000055-100g
Beskrivelse

Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.

 

Dosering: 1-3g pr kg masse.

 

Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.

Les merShow less
Produktdetaljer
t9000055-100g

Dataark

Smakstype
Tilsetning
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 71.30
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 225.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 15x30 - Ekstra tykk 90my Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og...
Wet pig Texas style Dry Rub
-10%
Tidsbegrenset tilbud
kr 201.83 kr 224.25
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 86.25
Krydderblanding til Servelat Pølse. ANBEFALT DOSERING: 10-12g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Muskatt, Pepper, Ingefær, Paprika, Kjøttbuljong (salt, gjærekstrakt maltodokstrinn, smaksforsterker (E621),...
14 andre produkter i samme kategori:
kr 39.00
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
kr 77.05
Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, løk,...
kr 51.75
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 56.35
Glucono delta-lakton (GDL), også kjent som glukonolakton, er et mattilsetning med E-nummer E575 brukt som sekvestreringsmiddel, et surgjøringsmiddel, eller et herdings-, betings- eller leavingsmiddel. Det er en lakton...
kr 79.35
Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, pepper, ALLERGENER: Ingen  NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved...
kr 458.85
Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette...
kr 56.35
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:Salt,...
kr 81.35
Askorbinsyre (C-vitamin i form av pulver) er et godkjent tilsetningsstoff i matvarer, og har E-nummeret E300 og brukes i spekepølseprosessen.  Til bruk i basseng: Har du metaller (mangan, jern osv) i vannet og...
kr 67.85
Cooked Ham Advance 30-60 er en spesialblanding for injeksjon av hele kjøttstykker. Strukturen og konsistensen på ferdigproduktet er veldig god for slicing. Overflaten på ferdig produkt er tørr, ikke våt. Smaken er...
kr 149.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Inneholder: salt, dextrose, smoke Dosering 2-5g/kg farse
kr 56.35
All-round grill/stekekrydder. Egnet til stekt/grillet kjøtt/fisk, hamburgere, pommes frites, sauser, marinade, dressing, dip o.l. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske....

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn