Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Leverposteiblanding nr. 501, 2,25 kg

En krydder og tilleggsblanding til bruk ved fremstilling av leverpostei

ANBEFALT DOSERING: 

6 kg svinelever - 4,5 kg sverget smult - 6,5 l suppe. - 2,250 kg blanding

INGREDIENSER:

Hvetemel, salt, dextrose, løg, hydrolyseret vegetabilsk protein/majs (teknisk hjelpestof: E330), melketørstoff, surhedsregulerende midler (E331, E330), soyaprotein, stabilisator: E451, krydderiekstrakt (peberoleoresin (bærestof: glyceryltriacetat E1518))

ALLERGENER:

Soya

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
kr 375.00
På lager 1 Artikkel
Referanse:
SOL-91102501
Produktdetaljer
SOL-91102501

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder
Pølsepakker
Paté

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 62.00
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake. Inneholder ikke sukker. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.  Allehånde 10% av kryddervekt...
kr 45.00
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 120.00
Har en søt og behagelig smak. Passer godt inn i bakeriprodukter, blir stadig mer brukt som smakstilsetning i kaffe og te
kr 89.00
Jalapeños tilhører de få chiliene som er flotte når de høstes grønt og umodent.De grønne jalapenokyllene har en særegen og aromatisk chili-smak med en liten søthet, som kan brukes i alle typer matlaging. Andre typer...
kr 299.00
God krydderblanding for chillispekepølse  ANBEFALT DOSERING:  405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt. INGREDIENSER: Krydderier...
kr 38.00
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød. Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 49.00
Krydderblanding til kjøtt/pasta og tomatretter. Bland gjerne ut med litt tomatpurre for å gjøre den litt midere. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sukker, paprika, fenikkel, sort pepper, løk,...
kr 53.00
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, chilli,...
kr 49.00
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:Salt,...
kr 276.00
God krydderblanding for Julemedisterpølse  ANBEFALT DOSERING:  1kg for følgende oppskrift, 11 kg svinekjøtt  4 ltr Isvann (16kg ferdig farse)  INGREDIENSER: Modificeret kartoffelstivelse E1414, salt,...
kr 59.00
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc. ANBEFALT...
kr 299.00
God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili.  ANBEFALT DOSERING:  400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt....
kr 51.00
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 87.00
Mild dekor blanding som kan brukes i kombinasjon med andre krydder/retter hvor man trenger en avrundet aromatisk smak og/eller kun en fin dekor/farge. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:Paprika...
kr 87.00
En sammensatt og smaksrik krydderblanding laget bl.a.med tanke på marinering av biffkjøtt til pizza. Men også egnet alle typer kjøtt, salater, dressing, dip, marinader. Kan også blandes ut i litt olje. ANBEFALT...
kr 95.00
Krydderblanding for Luxus salami.  ANBEFALT DOSERING: 15-20g/kg farse INGREDIENSER:Dekstrose (mais), Hvitløk (granulert), Pepper, Antioksidant (E300(ascorbinsyre)), Koriander, Muskat, Ingefær, Rapsolje,...
kr 62.00
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:tomat, paprika,...
kr 55.00
Sitronpepper er en smakfull krydderblanding som er satt sammen av forskjellige peppersorter med en tydelig sitron-aroma. Passer utmerket til fisk og skalldyr, til å blande i paneringer, kalde sauser og mange typer...
kr 59.00
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
kr 57.00
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 48.00
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...
kr 51.00
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.