En krydder og tilleggsblanding til bruk ved fremstilling av leverpostei
ANBEFALT DOSERING:
6 kg svinelever - 4,5 kg sverget smult - 6,5 l suppe. - 2,250 kg blanding
INGREDIENSER:
Hvetemel, salt, dextrose, løg, hydrolyseret vegetabilsk protein/majs (teknisk hjelpestof: E330), melketørstoff, surhedsregulerende midler (E331, E330), soyaprotein, stabilisator: E451, krydderiekstrakt (peberoleoresin (bærestof: glyceryltriacetat E1518))
ALLERGENER:
Soya
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
kr 431.25
Referanse:
SOL-91102501
Merke: