Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Leverposteiblanding nr. 501, 2,25 kg

En krydder og tilleggsblanding til bruk ved fremstilling av leverpostei

ANBEFALT DOSERING: 

6 kg svinelever - 4,5 kg sverget smult - 6,5 l suppe. - 2,250 kg blanding

INGREDIENSER:

Hvetemel, salt, dextrose, løg, hydrolyseret vegetabilsk protein/majs (teknisk hjelpestof: E330), melketørstoff, surhedsregulerende midler (E331, E330), soyaprotein, stabilisator: E451, krydderiekstrakt (peberoleoresin (bærestof: glyceryltriacetat E1518))

ALLERGENER:

Soya

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les mer
kr 375.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
SOL-91102501
Produktdetaljer
SOL-91102501

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder
Pølsepakker
Paté

Produktanmeldelser


16 andre produkter i samme kategori:
kr 299.00
God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili.  ANBEFALT DOSERING:  400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt....
kr 62.00
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake. Inneholder ikke sukker. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.  Allehånde 10% av kryddervekt...
kr 55.00
All-round krydderblanding. Generellt grunnkrydder i alle retter som trenger litt mer smak. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt, smaksforsterker E621 MSG, gjærekstrakt, løk, hvit pepper, gurkemeie,...
kr 49.00
Løksalt. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:salt, løk ALLERGENER:ingen
kr 90.00
En Weisswurst er en tradisjonell bayersk pølse laget av kjøttdeig og bacon med svinekjøtt. Det er vanligvis smaksatt med persille, sitron, muskat, løk, ingefær og kardemomme, selv om det er noen variasjoner, Deretter...
kr 62.00
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:tomat, paprika,...
kr 55.00
Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:salt,...
kr 65.00
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
kr 59.00
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
kr 54.00
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
kr 299.00
God krydderblanding for chillispekepølse  ANBEFALT DOSERING:  405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt. INGREDIENSER: Krydderier...
kr 53.00
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak. ANBEFALT...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.