En Mild krydder og tilleggsblanding til bruk ved fremstilling av leverpostei
ANBEFALT DOSERING:
6 kg lever, 2,5 kg grisefett trimmet av, 2 kg svinekjøtt (1313), 6,5 l suppe.
INGREDIENSER:
Stivelse/(majs, kartoffel), dextrose/hvede, løg, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein/majs (teknisk hjælpestof: E330), krydderiekstrakt (oleoresin, bærestoffer: salt, propylenglycol E1520), trinatriumcitrat E331/kartoffel/majs/rørsukker/sukkerroer, soyaprotein, pentanatriumtriphosphat E451, citronsyre E330
ALLERGENER:
Soya
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere