Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Fransk Hvitløkspekepølse blanding 325g

God krydderblanding for fransk hvitløkspekepølse

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 6 kg Frosset kjøtt, 4 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Soyaprotein, surhedsregulerende middel E575, peber, dextrose/majs, hvidløg, enebær, antioxidant E301.

ALLERGENER:

Soya

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1168 kJ - 279 kcal, Fett:8,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,4 g, Karbohydrater:25,6 g, hvorav sukkerarter:14,8 g, Kostfiber:11,2 g, Protein:18,7 g, Salt:0,6% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
kr 411.70
På lager 11 Produkter
Referanse:
SOL-91104506
Produktdetaljer
SOL-91104506

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Krydderpakker
Pølsepakker
Spekepølse pakker

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 95.00
Krydderblanding for Luxus salami.  ANBEFALT DOSERING: 15-20g/kg farse INGREDIENSER:Dekstrose (mais), Hvitløk (granulert), Pepper, Antioksidant (E300(ascorbinsyre)), Koriander, Muskat, Ingefær, Rapsolje,...
kr 57.00
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 144.00
TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa. Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 53.00
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille,...
kr 46.00
Medister krydder tradisjonell resept ANBEFALT DOSERING: ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak INGREDIENSER:salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,...
kr 49.00
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:Salt,...
kr 55.00
Sitronpepper er en smakfull krydderblanding som er satt sammen av forskjellige peppersorter med en tydelig sitron-aroma. Passer utmerket til fisk og skalldyr, til å blande i paneringer, kalde sauser og mange typer...
kr 60.00
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres...
kr 79.00
Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av...
kr 58.65
Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader.  ANBEFALT DOSERING:  50 g/kg farse Doseres etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander,...
kr 50.00
Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 299.00
God krydderblanding for chillispekepølse  ANBEFALT DOSERING:  405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt. INGREDIENSER: Krydderier...
kr 49.00
Krydderblanding til kjøtt/pasta og tomatretter. Bland gjerne ut med litt tomatpurre for å gjøre den litt midere. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sukker, paprika, fenikkel, sort pepper, løk,...
kr 79.00
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger. Tillsett salt og potetmel selv  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: pepper, muskat, salt, paprika,...
kr 51.00
Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES  Kun du setter begrensninger. Man kan...
kr 51.00
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 51.00
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....
kr 48.00
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.