Skive for pølsestapping til Kjøttkvern 22 Elegant fra Tre Spade.
Denne skiven skal settes inn istedenfor kniven og hullplata når kjøttkverna skal brukes til å stappe pølser.
Trollvac Vakuum poser med struktur 10x40
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele...
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...
En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha
OM TAMAHAGANE SAN
Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
En olivenslipt kokke kniv fra Tamahagane San serien som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker. At kniven er olivslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet,...
En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt.
TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål...
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.
En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San Tsubame serien som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha
OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5...
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.
OM...
En eksklusiv og vakker utbeningskniv fra Tamahagane San Kyoto serien er med sitt stive, smale blad, som passer godt når du trenger å svinge mye så du får utbenet kjøtt, kniven passer til kjøtt, fisk eller fugl....
En brødkniv med tagger, utformet som en Santoku. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske...
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...