Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub HOT, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika
ALLERGENER:
Ingen
Den nyeste tilføjelse til produktlinjen "prisvindende, udvalgt af champions".
Blues Hog Sweet & Savory Seasoning er fremragende på kylling, svinekød, fisk, vildt, oksekød og grøntsager!
Specielt og helt fantastisk på ribben!
GLUTENFRI.
Ingredienser:
Salt, Sukker, Krydderi (Paprika), Brun Farin, Tørret Hvidløg, Gærekstrat, Tørret løg, Melasse-sirup, Maltodextrin, Soyaolie, Paprika ekstrat (farve), Naturlig Hickory Røgsmag, mindre end 2% Calcium Silicate ( anti klumpemiddel.
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
|
|
Energi |
1046 kJ / 250 kcal |
Fedt |
0 gr |
Herfra mættede |
0 gr |
Kulhydrat |
50 gr |
Herfra sukkerarter |
50 gr |
Protein |
0 gr |
Salt |
33,3 gr |
Av og til er det ikke nok med to kopper med kaffe for å starte dagen. Coffee Rub gir Amazing smaker til alt. Jeg bruker den som et top coat på Brisket og Beef Ribs, når du ønsker en Amazing smaks eksplosjon, er denne krydder blanding for deg! Coffee in the morning, coffee in the evening, and coffee on the grill. Wake up and smell the coffee! It´s guuuud!!!
SuckleBusters Campfire Steak Seasoning 113 gr.
Dette er en traditionel Bøf/Steak krydderi med antydninger
af salt, peber og hvidløg med overtoner af krakket sort peber
Styrke Kategori:
MEDIUM
Perfekt til:
Oksekød
Ingredienser:
Havsalt, Sortpeber, Hvidløg, krydderier, Pecanolie
Glutenfri
Sukkerfri
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
Energi |
634 kJ / 152 kcal |
Fedt |
0 gr |
Herfra mættede |
0 gr |
Kulhydrat |
30 gr |
Herfra sukkerarter |
0 gr |
Protein |
0 gr |
Salt |
41,7 gr |
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.
Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, chilli, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, cumin, allehånde, nellik
ALLERGENER:
ingen
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
Denne blanding er et absolutt must! Dette er den mest brukt blanding til biff og brukes av alle profesjonelle kokker! Denne hjelper å forsterke smaken og samtidig hjelper den med litt crunch.
Bernadeta bruker den på absolutt alt! Denne kan brukes på all kjøtt, fisk, eller grønnsaker. SPG er den perfekt base layer til brisket, ribs eller pulled pork og du kan bygge på med andre krydre. Vi har kuttet tilbake på salt, og tilsetter en liten pinch av timian. Oh yeah! SPG Rocks!
God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili.
ANBEFALT DOSERING:
400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Krydderblanding (cayenne, chili, chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, cummin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel E551), pepper, allehånde), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup/potet, løk.
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1241 kJ - 297 kcal, Fett:5,0 g, hvorav mettede fettsyrer:0,6 g, Karbohydrater:54,8 g, hvorav sukkerarter:28,5 g, Kostfiber:6,0 g, Protein:4,5 g, Salt:0,4%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES
Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, Pepper, Hvitløk, løk,
ALLERGENER:
Ingen
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
En pepperblanding, til alle typer retter og kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker
ALLERGENER:
Sennep
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.
Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.
Doseres etter smak men prochetta'n
trenger ofte mer krydder man tror. Tilsett
salt etter ønske.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
rosmarin, fenikkel, timian, hvitløk, sort pepper, salt, surhetsregulerende middel
E330 sitronsyre, paprika, sukker, dextrose, løk, løpstikke
ALLERGENER:
Ingen
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger.
Tillsett salt og potetmel selv
ANBEFALT DOSERING:
Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak.
INGREDIENSER:
pepper, muskat, salt, paprika, gressløk, smaksforsterker E621 MSG, gurkemeie, løk, hvitløk, løpstikke, gjærekstrakt, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sukker, fennikel, dextrose, koriander
ALLERGENER:
Ingen
Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen.
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, løk, smaksforsterker E621 MSG, gjærekstrakt, løpstikke, gurkemeie, hvitløk, rapsolje
ALLERGENER:
Ingen
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:878kJ /210 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,3 g, enumettede
fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:27,7 g, hvorav sukkerarter:2,9 g, Kostfiber:6 g, Protein:19,7 g,
Salt:41,54 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Hog Waller BBQ Pork and Rib Rub er supersøt med et lite varmespark fra chipotle og cayennepepper. Dette er vår nr. 1 selger BBQ Rub for svinekjøtt. Hog Waller ble opprinnelig laget for svineribbe, men vi fant snart ut at det var flott for alle typer svin. Faktisk er den flott på alt BBQ-kjøtt. Den har tre typer sukker og en noe røykfylt smak fra chipotlepulveret. Rubs fungerer bra for konkurranse BBQ kokker, hvor det vanligvis brukes på ribbe og fungerer også bra for bakgård BBQ. Mange kunder bruker den på grillet/røkt kylling. Som vi liker å si, "Bruk den på alt annet enn squeal!". Det er en kundefavoritt. Helt naturlig, ingen MSG, glutenfri. Nyt!
Smakprofil: Salt og søtt
Varmenivå: Mild til Middels
Bruk på: Svinekjøtt.
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede
ANBEFALT DOSERING:
Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak.
INGREDIENSER:
stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper, muskat, gjærekstrakt, sukker, løpstikke, naturlig aroma, rapsolje
ALLERGENER:
Ingen
Honey-Citrus BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks
Krydderblanding til bl.a. spaghetti,pastasalater og kjøttsauser.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, selleri, sukker, surhetsregulerendemiddel E330 sitronsyre, smaksforsterker E621 MSG, chilli, basilikum, muskat,pepper, oregano, timian
ALLERGENER:
Selleri
Denne blanding er et absolutt must! Dette er den mest brukt blanding til biff og brukes av alle profesjonelle kokker! Denne hjelper å forsterke smaken og samtidig hjelper den med litt crunch.
Bernadeta bruker den på absolutt alt! Denne kan brukes på all kjøtt, fisk, eller grønnsaker. SPG er den perfekt base layer til brisket, ribs eller pulled pork og du kan bygge på med andre krydre. Vi har kuttet tilbake på salt, og tilsetter en liten pinch av timian. Oh yeah! SPG Rocks!
Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent med røykdaromaen
Mengde: 300ml
Beuksområdet: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker
Bruk: Bland Fire Spices med røyke flisene eller biter, og de vil komplettere den røykaromaen med en overraskende, frisk orientalske tone.
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake.
Inneholder ikke sukker.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.
Allehånde 10% av kryddervekt
Dill 3-5% av kryddervekt, eller etter ønske
Korriander 5% av kryddervekt
INGREDIENSER:
sennep, sort pepper, nellik
ALLERGENER:
Sennep
HOT & HOSTILE Rub 200 Gr. far Angus & Oink
En stærk rub til kylling vinger eller som tilføjelse til andre Rub`s for at gøre dem stærkere og med farve!
Ingredienser:
Salt, sukker, Paprika, Sort Peber, Selleri-Salt, Sennep, Chilli, Muskatnød, Granulleret Løg, Hvidløg, Gurkemeje, Rødbedepulver, Lime, Citronsyre, Shiitake, Silicon Dioxide (<2%) anti klumpemiddel, Monosodium Glutamate(E621), Disodium 5-Inosinate(E631)
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
Energi |
879 kJ / 210 kcal |
Fedt |
5 gr |
Herfra mættede |
1 gr |
Kulhydrat |
40 gr |
Herfra sukkerarter |
30 gr |
Protein |
10 gr |
Salt |
30 gr |
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker
ALLERGENER:
Sennep