Naturtarm Svinetarm 34-36mm, 10m

Brukes til knakkpølser, vanlige middagspølser.

Les merShow less
kr 139.00
På lager 59 Produkter
Referanse:
NORIL-234
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NORIL-234

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 62.10
(16)
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
kr 60.95
(4)
Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l. ANBEFALT DOSERING:  Doseres etter smak. INGREDIENSER: salt, pepper,...
kr 399.00
(19)
10Røykeklosser av Alder/Or 1pk a 20stk Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 139.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 10 meter.

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in