Cabanossy

Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet

Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

Les merShow less
kr 89.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 20 Produkter
Referanse:
bk100014789-100g
Beskrivelse
Produktdetaljer
bk100014789-100g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder
Anmeldelser(2)
Total vurdering
5
2 Anmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 80.50
(1)
Univeral krydder for Brühwurst. ANBEFALT DOSERING: 5g/kg farse INGREDIENSER:Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom ALLERGENER:Ingen
kr 60.95
(10)
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak. ANBEFALT...
kr 139.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 10 meter.
kr 99.00
(15)
Aromatisk pepperblanding.  Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:sort pepper, grønn pepper, hvit pepper, rosè pepper...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 343.85
(3)
God krydderblanding for Ølpølse.  ANBEFALT DOSERING:  330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt. INGREDIENSER: Dextrose,...
kr 219.00
SuckleBusters Texas Brisket Rub 113 gr.Har en traditionel og afbalanceret BBQ-smag. Denne Rub er meget mild.Den passer perfekt til Brisket / Oksespids Bryst med en dejlig hvidløgssmag.  Styrke Kategori:MILD...
kr 52.90
(6)
Medister krydder tradisjonell resept ANBEFALT DOSERING: ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak INGREDIENSER:salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,...
kr 69.00
(16)
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
kr 57.04 kr 71.30
(7)
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 224.25
(12)
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 59.00
(18)
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt...
kr 69.30 kr 99.00
(2)
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake. Inneholder ikke sukker. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.  Allehånde 10% av kryddervekt...
kr 49.00
(1)
Karry er et blandingskrydderi af typisk 10-20 krydderier. Gul karrys farve stammer almindeligvis blandt andet fra gurkemeje. 
kr 56.35
(4)
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt granulert, rosmarin, oregano ALLERGENER:Ingen
kr 224.25
(4)
Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES  Kun du setter begrensninger. Man kan...
kr 249.00
(15)
Chorizo Krydder gir den autentiske smaken av spansk chorizo. En kraftig blanding med paprika, hvitløk og urter som passer perfekt til hjemmelagde pølser og tapasretter.
kr 481.85
(1)
God krydderblanding for Frankfurter pølse   ANBEFALT DOSERING:  850g for følgende oppskrift, 3 kg Oksekjøtt 1 kg svinekjøtt  2,5 kg Spekk 2,5-3 ltr Isvann, 0,1 kg Nitrittsalt (9,95kg ferdig farse)...
kr 190.00
"DRY RUB" virker som en tør marinade ved at kombinere en unik blanding af krydderier, der forbedrer den naturlige smag af svinekød, fjerkræ eller vildt – eller som et godt sammenspil til grøntsager.Blues Hog Dry RUB...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg