Cabanossy

Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet

Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

Les mer
kr 79.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 1000 Produkter
Beskrivelse
Produktdetaljer
bk100014789

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 35.00
Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger;...
kr 54.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 58.00
Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 49.00
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt...
kr 47.00
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål.  Grov 1-5mm
kr 355.00
Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:salt,...
kr 48.00
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...
kr 55.00
Krydderblanding til bl.a. spaghetti,pastasalater og kjøttsauser. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, paprika, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551,...
kr 204.00
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
kr 95.00
Krydderblanding for Luxus salami.  ANBEFALT DOSERING: 15-20g/kg farse INGREDIENSER:Dekstrose (mais), Hvitløk (granulert), Pepper, Antioksidant (E300(ascorbinsyre)), Koriander, Muskat, Ingefær, Rapsolje,...
kr 49.00
Løksalt. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:salt, løk ALLERGENER:ingen
kr 99.00
Krydderblanding til Vossakorv. ANBEFALT DOSERING: 240g pose passer til 3,5kg kjøtt, eventuelt 12-15g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Potetstivelse, Allehånde, Muskatt, Stabilisator (natriumtripolyfosfat,...
kr 57.00
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 55.00
All-round krydderblanding. Generellt grunnkrydder i alle retter som trenger litt mer smak. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt, smaksforsterker E621 MSG, gjærekstrakt, løk, hvit pepper, gurkemeie,...
kr 50.00
Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 75.00
Grobe Leberwurst (Leverpølse)for det meste smørbare matpølser (koke kjøttpasta). Navnet er avledet fra ingrediensleveren, som blir bearbeidet til pølse sammen med andre matvarer. Kjente regionale...
kr 62.00
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...
kr 62.00
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:tomat, paprika,...
kr 65.00
Krydderblanding egnet til roastbiff, stek, helstekt biff o.l. Også god til pizza, sauser og dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, paprika, sennep, fenikkel, koriander, chilli,...

Meny

Innstillinger