Trollvac Spekepose Rull 30cm x3m (Aldring pose)

Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.

Består av en lengde på 3m bredde 30cm 

SE vedlegg for mer info om bruk og sveising 

Les merShow less
kr 215.00
På lager 250 Produkter
Referanse:
2255446633
Merke:
Beskrivelse

 

Trollvac Spekeposer er et nytt produkt fra oss som gjør at du kan trylle frem dyrebare kjøttstykker som koster deg en formue om du skal kjøpe det i butikken.

Har du noen gang testet en Dry-aging biff på en finere restaurant, og hatt stor entusiasme helt til regningen kom på bordet? Nå er det mulig også for deg til og få «billig» kjøtt til og bli gourmet kjøtt som på Gourmet restauranter koster mange mange hundre kroner kiloen.

Metoden er enklere en du tror: Vakuum pakk kjøttet i en a-vac vakuumpose legg det i kjøleskapet og med litt tålmodighet vil noe fantastisk åpenbare seg.

Fremgangsmåte: Som ordet «Dry-aging biff» antyder så langtids mørner kjøttet samtidig som det tørker ut og mister 20-30% av vekten. At kjøttet mister vekten er hemmeligheten bak at «metallsmaken» forsvinner. Som alle vet smaker blod en nyanse av metall, og når kjøttet modner og blodet fortamper ut av posen så slipper man denne bismaken i kjøttet. Og med Trollvac spesielle membranpose er dette mulig.

Etter vakuumering av kjøttet i en Trollvac spekepose vil det foregå en biokjemisk prosess i posen som mørner kjøttet og fremhever smaken. Og med posens unike egenskaper, nemlig at den slipper damp ut samtidig som den er tett utenfra og luft vil ikke kunne trenge inn i posen.

Vær gjerne litt kresen med hvilke type kjøtt du bruker. Kjøttet kan gjerne ha et godt fettlag på utsiden, eksempelvis mørbrad, flatbiffen, høyrygg (fremste delen av ytrefileten og fremover) eller en ytrefilet der hinnen med fettet som ligger på ryggen av dyret fortsatt sitter på. Grunnen til dette er at under prosessen danner det seg en skorpe på kjøttet som blir hard og som lett kan klistre seg litt sammen med vakuum posen. Dette skal etter at prosessen er ferdig trimmes bort, dette fører til ytterligere vekttap av kjøttstykket. Etter at du har trimmet bort skorpen sitter du igjen med førsteklasses gourmet kjøtt.

Anbefaler langtidslagring av kjøttet på 1-4 °C, denne temperaturen bør ikke overskrides.

Legg også merke til at kjøttet må lagres på en rist, der det er god ventilasjon rundt, ikke legg den på en glassplate som det tradisjonelt er i et kjøleskap. Kjøttet bør ikke flyttes  og vendes så mye, best om det kan ligge mest mulig urørt i hele modningstiden.

Lykke til, her blir det mange fantastiske smaker for den kresne gane.

 

P.S Kjøttet som brukes må være ferskt, kjøttet kan ikke være fryst i forrkant av prosessen, dette p.g.a. at mørningsprosessen stopper opp.

Les merShow less
Produktdetaljer
2255446633

Dataark

vakuum Embalasje
Rull
Bruksområde Vakuum
Speke/Mørnings poser
Pose Bredde
30cm
Vedlegg
Trollvac Aldring
Instruksjon for hvordan å bruke Trollvac Aldring -Spekeposer
Last ned (349.46KB)
Anmeldelser(27)
Total vurdering
4.3
27 Anmeldelser
Rangering
(4.3)
To*** ****ie
Jeg føler at det manglet gule strips for å få vacumert. Det hadde jeg fra før så jeg fikk det til, men mener jeg ikke fikk det jeg betalte for.
Pa** ****** ********en
Posene er litt svak/tynn for en standard hjemme-vakumeringsmaskin. Burde fått med kanalstrips.
Ei**** *****er
Kan få med i bruksanvisning att posen tåler ikke for sterk limevarme. Min maskin smelta posene og jeg måtte ha på ett ekstra lag beskyttelse over varmeelementet. Men ble bra til slutt
Th**** ************en
Funker gull. Bare husk de gule vakuumstripsene. Ligger en kilos entrecote og koser seg nå. Ser helt smashing ut. Holder bra på vakuum enn så lenge. Med obh nordica sin pakker, husk å varm opp stripa før du forseglet. Disse posene vil ha litt mer futt.
Ke*** ******en
An*******
Bra produkt. Slet litt med vkuumering og forsegling, men det kan være min maskin som var for svak.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
(18)
Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30  Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse  Våre...
kr 559.20 kr 699.00
I et forsøk på å gjøre gode ting enda bedre, har Fredstone utviklet denne pizzasein på Ø36cm og i hele 16 mm tykkelse, denne Fredstone kjennetegnes ved at den er raskere varm, men har de samme gode egenskapene, slik...
kr 88.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 569.00
(2)
Trollvac Vakuum poser med struktur 23x65 - 90my Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og...
kr 280.00
(1)
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg