Trykk for flere produkter.
No products were found.

Quebracho Blanco Grillkull XL 10 kg

Quebracho Blanco XL 10 kg pp poser laminert med klumper fra 30 til 150 mm

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, sterk varmeutvikling og en sterk treaktig behagelig grillsmaks og perfekt i lang tid BBQ / ASADO med det er verdensomspennende kjent spesielt Steakhouse - smak

Les merShow less
kr 359.10 kr 399.00
På lager 10 Produkter
Referanse:
2.374.703
Beskrivelse

Quebracho trekull fra Argentina / Paraguay
Dette trekullet er produsert i provinsene Santiago del Estero og Chaco fra treet av Quebracho-treet. Navnet Quebracho er hentet fra det spanske ordet "quiebra hacha", som betyr "bryte øksen", som sier noe om hardheten sin. Træret vokser ikke i den tropiske regnskogen, men i Gran Chaco, et kupert område med tørr skog og tre savanna i det indre av Sør-Amerika.

Den finnes i den nordlige delen av Argentina, den vestlige delen av Paraguay og sørøst i Bolivia.


Treet av Quebrachos er verdsatt i møbelindustrien, hovedsakelig for holdbarhet, hardhet og høy tanninsyreinnhold. Men quebracho wood brukes også i bygging av broer og havneanlegg samt jernbanesveller, beite gjerdssystemer og telefonstolper. De ubrukelige delene er brukt til trekull.
Dette hardtreet har en vekt på 1,2 kg / dm³, noe som gir trekullet en spesielt høy Calorific værdi. Selvfølgelig er Quebracho-treet ikke underlagt CITES-konvensjonen om internasjonal handel med truede arter.


For å sikre at alle relevante naturvernlover overholdes, er vår produsent selvsagt registrert hos SEAM og Infona. Veden så det er 100% biprodukt fra industrien - ingen trær er kuttet for å produsere dette trekullet!

Ønsker du å selge vår FUMY Grillkull Ta kontakt med oss direkte.
Leveres i poser a: 15 KG PP - pose 5 kg PP pose
                  12 kg 4-vikers papirpose

individuell bokstav / logo mulig ved større bestillinger  

 

Les merShow less
Produktdetaljer
2.374.703

Dataark

Spontype
Grillkull
Produktanmeldelser(5)
Overall rating
4.8
5 Produktanmeldelser
Rangering
(4.8)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 139.00
(3)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

kr 56.35
(18)

Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Ingen

kr 60.95
(19)


Oregano er perfekt for pizza, varme smørbrød og grillet kjøtt og pasta sauser og tomatsuppe.

kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 61.06 kr 67.85
(2)

En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk

ALLERGENER:
Selleri, Sennep

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Aldertre - Planker

Aldertre - fiskens beste venn

Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak

perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker

100% orved

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

kr 370.60 kr 436.00

4 sekker Marabu de Cuba Premium 3kg sekk med håndtak, Klumper fra 50 til 100 mm papirpose

Det perfekte kullet for kullgriller som "Weber" kulegrill, Kamado, "flat grill" osv, eller for små lukkede restaurantgrill (Mibrasa osv.)

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.

En av de beste, men sikkert verdens mest økologiske kull

16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL- Western Red Cedar Wood - Planker

Wood Planks XL fra Western Red Cedar i 2 i 1 pakke

ekstra stor overflate for tilberedning av store fileter eller stekt

100% Western Red Cedar

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

kr 139.00
(3)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

kr 75.90 kr 126.50

Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent med røykdaromaen

Mengde: 300ml

Beuksområdet: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere. 

Passer til: svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker

Bruk: Bland Fire Spices med røyke flisene eller biter, og de vil komplettere den røykaromaen med en overraskende, frisk orientalske tone.

kr 169.00
(3)

Trebiter Eik 1,5 kg

Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.

kr 235.00


FUMY Eco-Friendly Firelighters

ca 90 i posen
Fumy Firelighters er laget av tre ull og naturlig plante basert voks og er duft fri.
Brenntiden for en Fumy firelighter er fra 8-10 minutter.
Du vil bare trenge en Fumy Eco-Friendly firelighters per opptenning.
Tenn Peisen, Bålet eller grillen uten peppir eller tennveske.

Passer perfekt til opptenning,av peis, grill, bål både hjemme og på hytta.

Dette produkte tilbys også som dugnadspakke, ta kontakt for mengde og tilbud

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL- Cherry Wood - Planker

Cherry Wood Planks XL 2 i 1 pakke

usedvanlig stor overflate for tilberedning av større fileter eller stekt

100% kirsebærtre

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Cedar  - Grillpapir

KWestern Red Cedar Wood - Grillpapirer

Western Red Cedar - som en gang har prøvd Cedar-aromaen, vil ikke glemme det så snart

en av de mest aromatiske skogene

til kjøtt, fisk og fjærfe

100% Western Red Cedar

Trepapir - 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

kr 180.00
(9)


FUMY Eco-Friendly Firelighters

ca 60stk i posen
Fumy Firelighters er laget av tre ull og naturlig plante basert voks og er duft fri.
Brenntiden for en Fumy firelighter er fra 8-10 minutter.
Du vil bare trenge en Fumy Eco-Friendly firelighters per opptenning.
Tenn Peisen, Bålet eller grillen uten peppir eller tennveske.

Passer perfekt til opptenning,av peis, grill, bål både hjemme og på hytta.

Dette produkte tilbys også som dugnadspakke, ta kontakt for mengde og tilbud

kr 390.15 kr 459.00
(4)

Marabu de Cuba Premium 15kg sekk med Klumper fra 20 til 200 mm 4-lags papirpose

Kullet (100% naturlig) kjennetegnes av en god tenning, svært langvarig, røykfri glans, spesielt i veldig fet eller fettig grillet mat, høy varme og en hyggelig grillsmaks.

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Aldertre - Planker

Aldertre - fiskens beste venn

Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak

perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker

100% orved

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

kr 129.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 149.00
(1)

2 stk Cedar Planke for Grilling 18x38cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 254.15 kr 299.00
(3)

Quebracho Blanco (Macaglia quebracho-blanco) fra Tres Isletas i Argentina. Quebracho er en av de hardeste tresortene man lager grillkull fra. Likevel er kullet så godt som gnistfritt.

I posen finner du fra medium store til enorme biter som gir jevn temperatur over svært lang tid. Argentinsk quebracho er kjent for å gi høy varme og ekstremt lang brenntid. Produsert fra sertifisert bærekraftig skogbruk, Sertifikat fra Argentinske myndigheter kan fremlegges.

Dette er et av verdens beste grillkull. Brukes i restaurantgriller og av profesjonelle grillere i hele verden. Hvis det hadde vært delt ut en Oscar til beste grillkull ville dette vært en sikker vinner.

Dette får du i posen:

Tresorter: Quebracho Blanco fra Argentina

Størrelse på bitene: L-XL

Anbefales spesielt til: Konkurransegrilling, restaurantgriller

Innhold: 8 kg

kr 119.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 83.40 kr 139.00
(2)

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10 cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in