Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk
ALLERGENER:
Ingen
Uunnværlig til de enkle hverdagsretter. Brukes til alt fra grillmat, grillkylling, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi ”litt ekstra” både smak og lukt i forhold til ”vanlig” grill krydder.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:872 kj /208 kcal, Fett:4,7 g, hvorav mettet fett:0,7 g, Karbohydrater:28,9 g, hvorav sukkerarter:10 g, Kostfiber:14,4 g, Protein:5,5 g, Salt:53,8 g, Natrium:21,5 g,
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Dataark
- Smakstype
- Blandet krydder
- Bruksområdet Krydder
- BBQ Dry Rub
Marinader