Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Krydderark 2stk - Spicy

En nyhet på det Norske markedet – nå er det slutt på sliter med å dekke skinke, pates, oster, fisk og vegetariske retter jevnt med krydder. Dette krydderarket vil gjøre det for deg!

Perfekt for påleggform - det ikke-vevde materialet som holder krydder passer perfekt inn i påleggsformen på 1,5 kg! Du kan imidlertid også bruke den til å tilberede både stekt og røkt mat.

En fantastisk smak og aroma av hele pålegget - takket være krydder som fordeles jevnt på arket, trenger du ikke bekymre deg for at smaken på pålegget!

Ingen poser nødvendig! - foringsrøret skiller innholdet fra metallveggene i påleggformen, så det er ikke  nødvendig å bruke spesielle poser.

Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Ingredienser: sort pepper (35,2%), koriander, løk, hvitløk, paprika, chili pepper, allehånde, karve, modifisert stivelse, fuktighetsbevarende middel: glyserin, fortykningsmiddel: karboksymetylcellulosenatriumsalt.

Kan inneholde sennepsfrø.

Les merShow less
kr 79.00
På lager 17 Produkter
Referanse:
Browin-310700
Beskrivelse

Dette innovative arket med  krydder er en nyhet på det Norske markedet. Det gir en utmerket smak og et attraktivt utseende og form til hjemmelagde produkter! Det er veldig enkelt og raskt å bruke. Dette allsidige produktet er perfekt for retter laget i en påleggsform på 1,5 kg. Hvis du ikke har en Slik form finner du den i vår nettbutikk, du kan kutte arket til størrelse på egen hånd og bruke den til å dekke andre hjemmelagde kjøtt (skåldet, tørket eller rå modning), oster, steker, pates , og fisk - uansett om det er stekt eller røkt. Når du bruker krydderarket uten påleggsform, er det nødvendig å sikre at det fester seg godt til produktet - f.eks. når det gjelder ost, er det nødvendig å sikre innholdet mot bevegelse ved hjelp av et stekenett eller en ostefremstillingsform, og når det gjelder kjøtt ved å plassere retten i en stekeform, et stekenett eller en stekefilm.

Arket som krydder blir spredt på, holder seg ikke til enheten og utfører en isolasjonsfunksjon, takket være at det ikke er nødvendig å bruke spesielle poser. Den fargerike og fragmenterte krydder vil dekke produktet  perfekt og permanent.

Viktig! Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Hvordan bruke krydderarket med en påleggsform:

1. Pakk krydderarket rundt kjøttet eller farsen, med kryddersiden vendt mot maten (dette muliggjør overføring av krydder på produktet), og den lyse siden vendt utover.

2. Legg innpakkete stykke i påleggsformen og begynn å trekking i tråd med håndboken som fulgte med enheten. Se også oppskrift for andre pålegg 

3. Etter varmebehandling må du raskt avkjøle påleggformen og ta ut produktet i formen.

4. Fjern krydderarket forsiktig ( se til at krydderet blir liggende på maten). God appetitt!

* når det gjelder fragmentert innhold, er det best å først sette arket i formen og deretter pakke innholdet i den.

Viktig!

Varmebehandlingen  i et formen skiller seg ikke på noen måte fra vanlig trekking i påleggsformen. Det er bare nødvendig å sørge for at temperaturen IKKE overskrider 88 ° C! Etter at trekkingen er ferdig, la enheten avkjøles godt. Før du fjerner innholdet, legg påleggsformen et øyeblikk i varmt vann - dette vil gjøre det lettere å fjerne det ferdige pålegget fra formen. Viktig! Sørg for å fjerne arket fra den ferdige retten på en skånsom måte, slik at bare krydder blir igjen på matoverflaten.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-310700

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Påleggkrydder
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 599.00
Hel pakke a 100 stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull Poser som passer til disse er enten TROLLVAC VAKUUMPOSER M/STRUKTUR 23X65 - 90MY eller VAKUUMPOSER MED MOTIV FOR RØKELAKS, HEL SIDE
kr 54.05
Chipotle er røkt jalapeno. Den er middels-sterk (som jalapeno), og gir en deilig, varm røkt chili smak. som er mye brukt i mexikansk matlaging. Smaksstyrke i Scovillegrader er satt til 3,000-10,000 ANBEFALT DOSERING:...
kr 51.75
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
16 andre produkter i samme kategori:
kr 111.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 67.85
Laurbærblad har en svært aromatisk og karakteristisk lukt. Den kommer spesielt frem når bladene knuses.
kr 60.95
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak. ANBEFALT...
kr 110.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 60.95
Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l. ANBEFALT DOSERING:  Doseres etter smak. INGREDIENSER: salt, pepper,...
kr 83.95
Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i...
kr 58.65
Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader.  ANBEFALT DOSERING:  50 g/kg farse Doseres etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander,...
kr 86.25
Krydderblanding til Servelat Pølse. ANBEFALT DOSERING: 10-12g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Muskatt, Pepper, Ingefær, Paprika, Kjøttbuljong (salt, gjærekstrakt maltodokstrinn, smaksforsterker (E621),...
kr 138.00
Har en søt og behagelig smak. Passer godt inn i bakeriprodukter, blir stadig mer brukt som smakstilsetning i kaffe og te
kr 90.85
Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.   Dosering: 1-3g pr kg masse.   Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.
kr 63.25
Et grovt grill grillkrydder som gir en fin visuell effekt i tillegg til økt smaksopplevelse. Særlig egnet til lyst kjøtt, poteter, salater, marinader o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:salt,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn