Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Krydderark 2stk - Spicy

En nyhet på det Norske markedet – nå er det slutt på sliter med å dekke skinke, pates, oster, fisk og vegetariske retter jevnt med krydder. Dette krydderarket vil gjøre det for deg!

Perfekt for påleggform - det ikke-vevde materialet som holder krydder passer perfekt inn i påleggsformen på 1,5 kg! Du kan imidlertid også bruke den til å tilberede både stekt og røkt mat.

En fantastisk smak og aroma av hele pålegget - takket være krydder som fordeles jevnt på arket, trenger du ikke bekymre deg for at smaken på pålegget!

Ingen poser nødvendig! - foringsrøret skiller innholdet fra metallveggene i påleggformen, så det er ikke  nødvendig å bruke spesielle poser.

Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Ingredienser: sort pepper (35,2%), koriander, løk, hvitløk, paprika, chili pepper, allehånde, karve, modifisert stivelse, fuktighetsbevarende middel: glyserin, fortykningsmiddel: karboksymetylcellulosenatriumsalt.

Kan inneholde sennepsfrø.

Les merShow less
kr 59.00
På lager 29 Produkter
Referanse:
Browin-310700
Beskrivelse

Dette innovative arket med  krydder er en nyhet på det Norske markedet. Det gir en utmerket smak og et attraktivt utseende og form til hjemmelagde produkter! Det er veldig enkelt og raskt å bruke. Dette allsidige produktet er perfekt for retter laget i en påleggsform på 1,5 kg. Hvis du ikke har en Slik form finner du den i vår nettbutikk, du kan kutte arket til størrelse på egen hånd og bruke den til å dekke andre hjemmelagde kjøtt (skåldet, tørket eller rå modning), oster, steker, pates , og fisk - uansett om det er stekt eller røkt. Når du bruker krydderarket uten påleggsform, er det nødvendig å sikre at det fester seg godt til produktet - f.eks. når det gjelder ost, er det nødvendig å sikre innholdet mot bevegelse ved hjelp av et stekenett eller en ostefremstillingsform, og når det gjelder kjøtt ved å plassere retten i en stekeform, et stekenett eller en stekefilm.

Arket som krydder blir spredt på, holder seg ikke til enheten og utfører en isolasjonsfunksjon, takket være at det ikke er nødvendig å bruke spesielle poser. Den fargerike og fragmenterte krydder vil dekke produktet  perfekt og permanent.

Viktig! Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Hvordan bruke krydderarket med en påleggsform:

1. Pakk krydderarket rundt kjøttet eller farsen, med kryddersiden vendt mot maten (dette muliggjør overføring av krydder på produktet), og den lyse siden vendt utover.

2. Legg innpakkete stykke i påleggsformen og begynn å trekking i tråd med håndboken som fulgte med enheten. Se også oppskrift for andre pålegg 

3. Etter varmebehandling må du raskt avkjøle påleggformen og ta ut produktet i formen.

4. Fjern krydderarket forsiktig ( se til at krydderet blir liggende på maten). God appetitt!

* når det gjelder fragmentert innhold, er det best å først sette arket i formen og deretter pakke innholdet i den.

Viktig!

Varmebehandlingen  i et formen skiller seg ikke på noen måte fra vanlig trekking i påleggsformen. Det er bare nødvendig å sørge for at temperaturen IKKE overskrider 88 ° C! Etter at trekkingen er ferdig, la enheten avkjøles godt. Før du fjerner innholdet, legg påleggsformen et øyeblikk i varmt vann - dette vil gjøre det lettere å fjerne det ferdige pålegget fra formen. Viktig! Sørg for å fjerne arket fra den ferdige retten på en skånsom måte, slik at bare krydder blir igjen på matoverflaten.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-310700

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Påleggkrydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 19.00
Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen. Krokene er i meget god kvalitet. Perfekt til opphenging av småting.
kr 56.35
Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske....
kr 69.00
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres...
kr 35.65
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 49.00
Urte med nydelig aroma,  som brukes til fisk, egg, grønnsaker, tomater, sauser, supper, gryteretter og urtesmør.
kr 60.00
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres...
kr 53.00
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, chilli,...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Inneholder: salt, dextrose, smoke Dosering 2-5g/kg farse
kr 144.00
TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa. Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland...
kr 54.00
Sandeltre pulver brukes til rødfarging av mat som f.eks kryddersild. Brukes også til å fremstille det røde fargestoffet santalin  Passer perfekt til sursild. 
kr 60.00
Malt Enebær Smaken er aromatisk og søt. Passer bra til vilt kjøtt, bacon, men også skinkepai og Patee
kr 64.00
Krydderblanding til både rød og hvit fisk, wok, fisksupper, sauser o.l. Også god til svinekjøtt og kylling. En blanding som gir velkomponert og spennende smaksbilde i kombinasjon med et tiltalende visuelt...
kr 49.00
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt...
kr 48.00
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...
kr 56.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 45.00
Rosmarin (Rosmarinus officinalis) vokser vilt i området rundt Middelhavet. I Norge er det dyrket i potter. De friske eller tørkede blader brukes som krydder og paser firn til Lam, kjøtt, vilt og kylling.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.