Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Krydderark 2stk - Spicy

En nyhet på det Norske markedet – nå er det slutt på sliter med å dekke skinke, pates, oster, fisk og vegetariske retter jevnt med krydder. Dette krydderarket vil gjøre det for deg!

Perfekt for påleggform - det ikke-vevde materialet som holder krydder passer perfekt inn i påleggsformen på 1,5 kg! Du kan imidlertid også bruke den til å tilberede både stekt og røkt mat.

En fantastisk smak og aroma av hele pålegget - takket være krydder som fordeles jevnt på arket, trenger du ikke bekymre deg for at smaken på pålegget!

Ingen poser nødvendig! - foringsrøret skiller innholdet fra metallveggene i påleggformen, så det er ikke  nødvendig å bruke spesielle poser.

Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Ingredienser: sort pepper (35,2%), koriander, løk, hvitløk, paprika, chili pepper, allehånde, karve, modifisert stivelse, fuktighetsbevarende middel: glyserin, fortykningsmiddel: karboksymetylcellulosenatriumsalt.

Kan inneholde sennepsfrø.

Les mer
kr 49.00
På lager 7 Produkter
Referanse:
Browin-310700
Beskrivelse

Dette innovative arket med  krydder er en nyhet på det Norske markedet. Det gir en utmerket smak og et attraktivt utseende og form til hjemmelagde produkter! Det er veldig enkelt og raskt å bruke. Dette allsidige produktet er perfekt for retter laget i en påleggsform på 1,5 kg. Hvis du ikke har en Slik form finner du den i vår nettbutikk, du kan kutte arket til størrelse på egen hånd og bruke den til å dekke andre hjemmelagde kjøtt (skåldet, tørket eller rå modning), oster, steker, pates , og fisk - uansett om det er stekt eller røkt. Når du bruker krydderarket uten påleggsform, er det nødvendig å sikre at det fester seg godt til produktet - f.eks. når det gjelder ost, er det nødvendig å sikre innholdet mot bevegelse ved hjelp av et stekenett eller en ostefremstillingsform, og når det gjelder kjøtt ved å plassere retten i en stekeform, et stekenett eller en stekefilm.

Arket som krydder blir spredt på, holder seg ikke til enheten og utfører en isolasjonsfunksjon, takket være at det ikke er nødvendig å bruke spesielle poser. Den fargerike og fragmenterte krydder vil dekke produktet  perfekt og permanent.

Viktig! Produktet er egnet for skålding (opptil 88 ° C), steking og røyking (opptil 180 ° C - forutsatt at krydderarket holder seg tett til innholdet). Krydderarket skal ikke fuktes før bruk.

Hvordan bruke krydderarket med en påleggsform:

1. Pakk krydderarket rundt kjøttet eller farsen, med kryddersiden vendt mot maten (dette muliggjør overføring av krydder på produktet), og den lyse siden vendt utover.

2. Legg innpakkete stykke i påleggsformen og begynn å trekking i tråd med håndboken som fulgte med enheten. Se også oppskrift for andre pålegg 

3. Etter varmebehandling må du raskt avkjøle påleggformen og ta ut produktet i formen.

4. Fjern krydderarket forsiktig ( se til at krydderet blir liggende på maten). God appetitt!

* når det gjelder fragmentert innhold, er det best å først sette arket i formen og deretter pakke innholdet i den.

Viktig!

Varmebehandlingen  i et formen skiller seg ikke på noen måte fra vanlig trekking i påleggsformen. Det er bare nødvendig å sørge for at temperaturen IKKE overskrider 88 ° C! Etter at trekkingen er ferdig, la enheten avkjøles godt. Før du fjerner innholdet, legg påleggsformen et øyeblikk i varmt vann - dette vil gjøre det lettere å fjerne det ferdige pålegget fra formen. Viktig! Sørg for å fjerne arket fra den ferdige retten på en skånsom måte, slik at bare krydder blir igjen på matoverflaten.

Les mer
Produktdetaljer
Browin-310700

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Påleggkrydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 49.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm. De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt...
kr 31.00
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
kr 119.00
TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa. Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.   NB! Oppbevares alltid i fryser   BRUK Ta posens innhold og bland...
kr 499.00
Uunnværlig på kjøkkenet - denne høye, praktiske, allsidige gryten med kapasitet på 4 liter, med et glassdeksel og en kurv, vil være nyttig i mange situasjoner på kjøkkenet ditt - f.eks. til matlaging av asparges eller...
kr 550.00
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.  Passer i en passe stor kjele,  i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer  til en verdi av 240kr for enkelhetskyld.  Bredde: 10.0cm...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 62.00
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake. Inneholder ikke sukker. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.  Allehånde 10% av kryddervekt...
kr 65.00
Poblano er en mild chilipepper med opprinnelse i delstaten Puebla, Mexico. Tørket kalles det ancho eller chile ancho, fra det spanske ordet ancho. Utstoppet friskt og stekt det er populært i chiles rellenos poblanos....
kr 65.00
Et komplett krydder egnet til rødt kjøtt. Passer perfekt til både biff og helstekt. Kraftig og aromatisk smak. Velegnet til å blande med olje. Gir en avrundet og fyldig peppersmak. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak...
kr 59.00
Cooked Ham Advance 30-60 er en spesialblanding for injeksjon av hele kjøttstykker. Strukturen og konsistensen på ferdigproduktet er veldig god for slicing. Overflaten på ferdig produkt er tørr, ikke våt. Smaken er...
kr 85.00
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Dosering 1-2g/kg farse
kr 52.00
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
kr 99.00
Krydderblanding til Vossakorv. ANBEFALT DOSERING: 240g pose passer til 3,5kg kjøtt, eventuelt 12-15g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Potetstivelse, Allehånde, Muskatt, Stabilisator (natriumtripolyfosfat,...
kr 51.00
Pommes frites krydderblanding. Egnet til bl.a. stekte poteter, kryddersmør, dip, dressinger, marinader og til lyst kjøtt. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:paprika, salt, grønnsaksbuljong (salt,...
kr 70.00
Univeral krydder for Brühwurst. ANBEFALT DOSERING: 5g/kg farse INGREDIENSER:Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom ALLERGENER:Ingen
kr 70.00
Tradisjonell Indiskinspirert krydderblanding. Spesiellt egnet til lyst kjøtt. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak, INGREDIENSER:salt, rødbete, sukker, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, cumin, hvitløk, ingefær,...
kr 53.00
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille,...
kr 62.00
Krydderblanding til pepperoni pølse. ANBEFALT DOSERING: 12-15g per kg farse, eller etter smak.Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre INGREDIENSER:paprika,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.