Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer til en verdi av 270kr for enkelhetskyld.
Bredde: 16.0cm Dybde: 16.0cm Høyde: 19.0cm
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele og med innebygd termometer for enkelhetskyld.
Bredde: 16.0cm Dybde: 16.0cm Høyde: 19.0cm
Slik gjør du
Ha i kjøttet du ønsker å lage pålegg av
Skru på lokket og juster spennet med spiralfjæra
Kok i kjele til ferdig.
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.
TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak
Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.
NB! Oppbevares alltid i fryser
BRUK
Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.
Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.
Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.
Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.
Trollvac Vakuum poser med struktur 20x25 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål.
100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.
denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.
Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
Desinfiserende våtservietter. Effektiv mot bakterier, sopp og virus. Des Wipes utviklet for desinfisering av overflater og utstyr. Etter at man har tørket overflaten, la det virke i 3 - 5 minutter. Kan også benyttes til desinfisering av hender. Testet og godkjent i henhold til normene EN 1040 - EN 1276 - EN 13697 - EN 1275 - EN 1650 - EN 13697 - EN 14476 Influensa A virus H1N1.Tilfredsstiller EN 1650-kravene. Dermalogisk testet for hudtoleranse. Produsert i henhold til ISO 9001/2000 og ISO 13485/2004.
Serviettene tåler stor mekanisk slitasje og loer ikke.
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.
2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.
Multifunksjonell Kjele med kurv og påleggsform
Et sett inkluderer:
• en trykk skinke komfyr (for 1,5 kg innsats);
• en gryte i rustfritt stål (4 L);
• et deksel laget av herdet glass, med åpning for å frigjøre damp;
• en kurv i rustfritt stål med håndtak.
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Hvitt håndtak med hvit stiv bust, diameter 60 mm. En bøyelig børste til rengjøring av pølsehorn, bak saghjul og andre steder som er vanskelig å komme til
100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!
Uunnværlig på kjøkkenet - denne høye, praktiske, allsidige gryten med kapasitet på 4 liter, med et glassdeksel og en kurv, vil være nyttig i mange situasjoner på kjøkkenet ditt - f.eks. til matlaging av asparges eller spaghetti.
Perfekt for en trykk skinke komfyr - med tanke på størrelsen, anbefales denne gryten spesielt for å skåle hjemmelaget bearbeidet kjøtt og vegetariske retter i trykk skinke komfyrer med en kapasitet på 0,8 kg og 1,5 kg.
Høy kvalitet - gryten er laget av rustfritt stål, samme som dekselet, som også er laget av herdet glass og har en åpning for å frigjøre damp. Som et resultat vil dette produktet være veldig praktisk å bruke og vil tjene deg i mange år!
Praktisk kurv - sammen med gryten får du en kurv i rustfritt stål med håndtak, som du kan bruke til å lage mat og tømme grønnsaker eller pasta enkelt, eller til å lage pommes frites.
For alle typer kokeplater - gryten kan brukes på forskjellige typer kokeplater: elektriske, induksjons- og gassplater. Produktet tåler oppvaskmaskin.
En gryte i rustfritt stål med et glassdeksel og en kurv utmerker utmerket en 0,8 kg eller 1,5 kg trykk skinke komfyr. Kurven i rustfritt stål med håndtak, som er inkludert i settet, lar deg lage og tømme grønnsaker og pasta i den, samt lage pommes frites! Gryten er også utmerket for tilberedning av asparges i stående stilling uten å måtte binde dem. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet, er det også utstyrt med et herdet glassdeksel med åpning for damputslipp. Før du bruker settet for første gang, bør alle elementene vaskes forsiktig i varmt vann eller i oppvaskmaskin, og deretter tørkes grundig.Produktet kan brukes på forskjellige typer koketopper: elektriske, induksjons- og gassplater.
Tekniske data:
Dimensjoner: 17,5 x 23,6 x 26,5 cm
Kapasitet: 4 L.
Hvitt håndtak med hvit stiv bust, diameter 20 mm. En bøyelig børste til rengjøring av pølsehorn, bak saghjul og andre steder som er vanskelig å komme til
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Manuel pølseklipper
Bordenhet
Diameter: 45 - 120 mm
Enkel, manuell betjening via håndtak
Kraftig lukking av pølsefyllet
Utstrømning av fyllingen umulig
Fullstendig laget av høy kvalitet rustfritt stål AISI 304
Eksternt dimensjon (BxDxH): 400 x 180 x 610 mm
Enkel håndtering
Produsert i tråd med hygiene- og sikkerhetsdirektivene
Artikkel er CE-merket i henhold til retningslinjene
Eksempler: Materialet tilsvarer de europeiske matproduktstandardene
1 pakke klips følger med
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in