Fumy Røykemel av Eik, Storsekk. MEL.

Sterk, fyldig.

Passer Svin, Storfe, Lam og Fisk.

Størrelse: Mel - 0,1-1mm

ca 15kg

Les merShow less
kr 599.00
På lager 7 Produkter
Referanse:
00040
Beskrivelse

Fumy Røykprodukter er et varemerke som består av høykvalitet spon, treflis, pellets og chunck til røyking av mat.
I Fumy serien har vi norges største utvalg av BBQ / røykflis for enten varm eller kald røyking. Fumy røykflis får du  i tresorter som Or, Bøk, Eple, Kirsebær, Hickory, Lønn, Eik, Appelsin, Sitron, Einer, Mesquite, Oliven, og mange fler.

Våre røykflis og pellets produkter er mye brukt og kjent for deres:
- effektive røykeevne
- kommer fra de store seriøse aktører innen produksjon av røykflis og røykprodukter til industri. 
- Renhet, feilfri, muggfri og barkfri
- Sertifisert til HACCP
- legger til en rik, utsøkt og unik smak til biff, fjærfe, vilt, svinekjøtt, fisk, grønnsaker, ost og krydder, en detaljert oversikt finner du her; http://foodstuff.no/produkter/royking/.
- kompatibilitet med merker som Webber Smoker, Outback-røyker, Dancook-røyker, Cobb-røyker, Patton-røyker, Beefeater-røyker, Napoleon Røyker Borniak, Smokai, ProQ, Traeger og Grill og Bbq-tilbehør.

Varmekilde
Størrelse  Chunks    12mm+     Kullgrill, BBQ pit, Keramikk grill, Yoder Smokers, Jula røykeren, MatRøyk
Grov 6-12mm Vedovn, Kullgrill, Big Green Egg, Kamado Joe, Primo, Pro Smoker, Mustang røykhus, Muurikka, Røykboks for grill 
Medium 4-6mm Smokai,  Hjemmelaget Rør Røyk, Dymbox, Muurikka, Røykboks for grill
Fin 1-4mm Holmsmoker, Borniak, Gass Grill, Abu Røyken, Dymbox, Røykboks for grill
Mel 0,1-1mm ProQ Cold Smoker, Mustang cold smoker, Sil, Vestnes Røyken, Polyscience Smoking Gun, Weber cold smoker
Briketter Bradley
Pellets Traeger, Memphis Wood Fire Grills, Chookshak, Pro Smoker

Les merShow less
Produktdetaljer
00040

Dataark

Mengde
Stor Sekker 10-16kg
Smaker
Eik
Spontype
Mel
Produktanmeldelser(2)
Overall rating
5
2 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Veldig bra levert
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 410.00
(5)

Hylle / Rist for røykeri UW-150 laget av rustfritt stål. Risten er ideell for å røyke fisk, pølser eller ost. I motsetning til krokene, er det ingen fare for at maten faller.

kr 199.00
(4)

Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.

kr 20.00
(17)

Pris er 1 stk s-krok

Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 83.40 kr 139.00
(1)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 1,5 liter

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 25.00

MCH-Blend er den mest populære pellet og består av en tredje lønn, kirsebær og hickory.

Blanding gir en rik smak av hickory, og samtidig får du en unik touch av søthet med kirsebær og lønnstrær. Den røkt smaken er perfekt for ribber, svinekjøtt, fjærkre og vilt,

Størrelse: 6-16.

kr 129.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 399.00
(1)

Røykeklosser av bjørk 1pk a 18stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 39.00 kr 65.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørr 0,5 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 25.00

MCH-Blend er den mest populære pellet og består av en tredje lønn, kirsebær og hickory.

Blanding gir en rik smak av hickory, og samtidig får du en unik touch av søthet med kirsebær og lønnstrær. Den røkt smaken er perfekt for ribber, svinekjøtt, fjærkre og vilt,

Størrelse: 750/2000.

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.

Kornstørrelse: 2-3 cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon 

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 39.00 kr 65.00

Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.

Kornstørrelse: 5mm-1cm

Mengde: 0,5 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon 

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in