Sterk, Nøtt, Frisk.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 750-2000
ca 15kg
Sterk, fyldig.
Passer Svin, Storfe, Lam og Fisk.
Størrelse: Mel - 0,1-1mm
ca 15kg
Fumy Røykprodukter er et varemerke som består av høykvalitet spon, treflis, pellets og chunck til røyking av mat.
I Fumy serien har vi norges største utvalg av BBQ / røykflis for enten varm eller kald røyking. Fumy røykflis får du i tresorter som Or, Bøk, Eple, Kirsebær, Hickory, Lønn, Eik, Appelsin, Sitron, Einer, Mesquite, Oliven, og mange fler.
Våre røykflis og pellets produkter er mye brukt og kjent for deres:
- effektive røykeevne
- kommer fra de store seriøse aktører innen produksjon av røykflis og røykprodukter til industri.
- Renhet, feilfri, muggfri og barkfri
- Sertifisert til HACCP
- legger til en rik, utsøkt og unik smak til biff, fjærfe, vilt, svinekjøtt, fisk, grønnsaker, ost og krydder, en detaljert oversikt finner du her; http://foodstuff.no/produkter/royking/.
- kompatibilitet med merker som Webber Smoker, Outback-røyker, Dancook-røyker, Cobb-røyker, Patton-røyker, Beefeater-røyker, Napoleon Røyker Borniak, Smokai, ProQ, Traeger og Grill og Bbq-tilbehør.
Varmekilde | |||
Størrelse | Chunks | 12mm+ | Kullgrill, BBQ pit, Keramikk grill, Yoder Smokers, Jula røykeren, MatRøyk |
Grov | 6-12mm | Vedovn, Kullgrill, Big Green Egg, Kamado Joe, Primo, Pro Smoker, Mustang røykhus, Muurikka, Røykboks for grill | |
Medium | 4-6mm | Smokai, Hjemmelaget Rør Røyk, Dymbox, Muurikka, Røykboks for grill | |
Fin | 1-4mm | Holmsmoker, Borniak, Gass Grill, Abu Røyken, Dymbox, Røykboks for grill | |
Mel | 0,1-1mm | ProQ Cold Smoker, Mustang cold smoker, Sil, Vestnes Røyken, Polyscience Smoking Gun, Weber cold smoker | |
Briketter | Bradley | ||
Pellets | Traeger, Memphis Wood Fire Grills, Chookshak, Pro Smoker |
Sterk, Nøtt, Frisk.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 750-2000
ca 15kg
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel - 0,1-1mm
ca 12.5kg
Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 50 meter.
Praktisk for kaldrøyking på grillen og for alle røykere, som gjør det enkelt å tenne mel sponet og sørger for stabil røyk opp til 16 timer
Ideell for kjøttrøyking, fisk, ost, grønnsaker, krydder og mange andre matvarer.
Laget i rustfritt stål av høy kvalitet.
Fylle på ca mel, stearinlys kan brukes til å antenne sponet, deretter gløder sponet av seg selv og gir fin røyk i opptil 10 timer.
OBS. Disse trenger Mel spon, Fint spon kan gå men dette garanteres ikke
Påleggposer som passer perfekt liten form 1,5kg.
Posene er laget til bruk sammen med påleggsformen.
20 poser i pakken
Mengde: 3 Liter
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: Mel
Hylle / Rist for røykeri UW-150 laget av rustfritt stål. Risten er ideell for å røyke fisk, pølser eller ost. I motsetning til krokene, er det ingen fare for at maten faller.
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel 0,1-1mm.
ca 12.5kg
Middels, Sterk.
Blanding av , Or hickory og Eple
Svin Storfe. vilt
Størrelse: 6-16.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 300ml
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til røykpistol og alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Kirsebær
Kirsebær og Eple gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Lett, Fruktig, Søt.
Passer til Svin, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 6-12
ca 15kg
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Eik
Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: 2-3cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Sterk, Kraftig.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 2-4mm.
Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/
Størrelse: 4-12
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 750-2000
ca 15kg
OHC-Blend består av en tredje eik, hickory og kirsebær.
Blanding har en mild smak av eik, kombinert med en rødaktig farge og en lys sødme fra hikory og kirsebærtrær, og passer for alle typer kjøtt.
Størrelse: 750/2000.
2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38
100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak
Sterk, Nøtt, Frisk.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 8-16mm.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 300ml
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Litt mer subtil smak enn eple, men med lignende smakseffekter
Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/
Størrelse: 1-4.
ca 10kg
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in