Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Eik
Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Whiskey Eik
Whiskey Eik har en sterk, og rik aroma, laget av Whiskey tønner, passer til det meste av kjøtt.
Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.
- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.
Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.
Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.
Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Eik
Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.
Malt Enebær Smaken er aromatisk og søt. Passer bra til vilt kjøtt, bacon, men også skinkepai og Patee
Trollvac Vakuum poser med struktur 10x40
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele 105my Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)
Passer Perfekt til Spekepølser
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Pacific Blend
Distinkt men lett aroma som passer til det meste av kjøtt, Fisk og Sjømat..
Bradley Smoker Røykovn 4 Risters. Røykentusiaster som ønsker enda bedre kontroll over røykprosessen kommer virkelig til å sette pris på det siste tilskuddet i Bradley Smoker sitt sortiment.
Skapene er isolert akkurat slik som alle modellene til Bradley Smoker.
Produktinformasjon:
Vekt: ca 21 kg
Størrelse: 860 x 510 x 460 mm.
Volum: 76 liter
Rister: 4 stk. à 260 x 320 mm. Mulig å doble til 8.
Varmeelement: 500 W ovnelement / 125 W røkgenerator.
Stømforsyning: 220 – 240V, 50 Hz – 2.5 A.
Max temp: Stillbar opp til 160C.
Min temp: utetemperatur.
Utvendig: Epoxylackert stål.
Innvendig: Rustfritt stål.
Tilbehør: Leveres komplett med røkgenerator, fire rister, drypplate, vannbeholder og manual.
CE-godkjent.
I et forsøk på å gjøre gode ting enda bedre, har Fredstone utviklet denne pizzasein på Ø36cm og i hele 16 mm tykkelse, denne Fredstone kjennetegnes ved at den er raskere varm, men har de samme gode egenskapene, slik at varmen ikke brenner gjennom.
Ø 36 cm. i 16 mm. Tykkelse er ekstremt anvendbar i alle griller, inkludert både gass og kullgriller, den nye Fredstone er veldig effektiv når det gjelder bruk av den nye 2-i-1-ringen eller den splitter nye pizzaren laget for Ø 57 cm. kullgrill.
For å få Fredstone best mulig bruk for pizzabaking er det veldig viktig at varmekilden (briketter og kull) ligger rett under steinen, siden Fredstone tåler dette - uten at bunnen blir brent.
Når du bruker den nye 2-i-1-ringen eller den splitter nye pizzaringen, er det en stor fordel å bruke trebiter for å legge seg oppå de varme brikettene eller kullet, da det forårsaker direkte flammer rundt pizzaen, ved å bruke tre , tilsettes en god røykfylt smak til pizzaen.
Fredstone pizza stein Ø36 cm passer til alle griller på min Ø47 cm, men kan fint bruges på alle griller, gas eller kul
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Eik
Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.
Røykeklosser av Bøk 1pk a 18stk
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.
Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.
Du kan velg mellom følgende tresorter:
-older/or
-bøk
-epletre
-ask
Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat.
Tips!
Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.
Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Øl smak
Ta røykingen din til et annet nivå med humle-tilsatt røkt mat. Disse lønnebrikettene gir en smakfull, citrussmak og aroma til alle dine favorittrøykede retter, og er perfekt for biff, kylling, ribber eller pølser. Øl-smakende briketter er spesielt gode med sopp eller kald-røkt ost, hvis din burger trenger det lille ekstra.
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
Sterk, sitrusrøyk. med en lett fruktsmak
Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/
Størrelse: 8-20mm.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: 5 - 10cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16.
ca 15kg
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Lønn
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Mengde: 3 Liter
Sterk, Nøtt, Frisk.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: Mel
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Eple
Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 1,5 liter
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/
Størrelse: 4-12
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse 750-2000.
Ca 12.5kg
Grill Planke fra Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.
Western Red Cedar Wood - Planker
Western Red Cedar - klassikerne som ble brukt av indianere til å grille av produktene sine
aromatisk og veldig duftende tre
til fisk, kjøtt og fjærfe
100% Western Red Cedar
Wood Planks - 3 i 1 pakke
Format: 300 x 150 x 11 mm
2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm
100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 1,5 liter
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Chilli og cumin
Chili Cumin Briketter vil legge til en varm, “smoky” smak med et lite spark til maten din.
Den subtile og søte smaken av våre lønnebriketter er infundert med varmen av chili og spisskummen for en perfekt smakfylt kombinasjon.
Disse brikettene passer godt med biff, svinekjøtt, fjærkre og grønnsaker.
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in