Naturtarm Kroktarm 38-40mm, L ca 50m

Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 50 meter.

Les merShow less
kr 449.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
NT603001
Beskrivelse

Kroktarm
Kroktarm brukes i Norge til medisterpølser, røkte kjøttpølser, fleskepølser, spekepølser pluss
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
36-38 mm    ca 9,3 kg
38-40 mm    ca 11 kg
40-43 mm    ca 12 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT603001

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Kroktarm
Anmeldelser(8)
Total vurdering
4.9
8 Anmeldelser
Rangering
(4.9)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 50.60
(7)
Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt
kr 66.35
(7)
Urte med nydelig aroma,  som brukes til fisk, egg, grønnsaker, tomater, sauser, supper, gryteretter og urtesmør.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 759.00
(6)
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 599.00
(6)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 599.00
(12)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 34-36mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg