Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kollagen, Collagentarm, D19mm, L 35fot (ca 10,6m) Snacks og ØL-pølse

Til Snacks og ØL-pølser.

Men også Wiener pølser

Kollagen tarm til pølser. Kan spises.

Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)

Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.

 

Les mer
kr 64.00
På lager 821 Produkter
Referanse:
00185
Beskrivelse

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)

Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.

Les mer
Produktdetaljer
00185

Dataark

Tarmtyper
Collagentarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 44.00
Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt
kr 499.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 90meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 79.00
Aromatisk pepperblanding. Perfekt til krydderkvern. Passer til all mat som trenger en touch pepper. Både under tilbredelse og som bordkrydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:sort pepper, grønn pepper,...
kr 410.00
Hylle / Rist for røykeri UW-150 laget av rustfritt stål. Risten er ideell for å røyke fisk, pølser eller ost. I motsetning til krokene, er det ingen fare for at maten faller.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,999.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 900 meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...
kr 639.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 91 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 529.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 34-36mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.