Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Kroktarm 38-40mm, L ca 16m

Brukes til tykke pølser, som Falukorv.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 6 meter.

Les merShow less
kr 199.00
På lager 10 Produkter
Referanse:
NORI-603000
Beskrivelse

Kroktarm
Kroktarm brukes i Norge til medisterpølser, røkte kjøttpølser, fleskepølser, spekepølser pluss
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
36-38 mm    ca 9,3 kg
38-40 mm    ca 11 kg
40-43 mm    ca 12 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NORI-603000

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Kroktarm
Produktanmeldelser(21)
Overall rating
4.8
21 Produktanmeldelser
Rangering
(4.8)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 65.55
(2)
Klassisk blanding til Italiensk porchetta.Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.Doseres etter smak men prochetta'ntrenger ofte mer krydder man tror. Tilsettsalt etter ønske. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 67.85
(9)
Cooked Ham Advance 30-60 er en spesialblanding for injeksjon av hele kjøttstykker. Strukturen og konsistensen på ferdigproduktet er veldig god for slicing. Overflaten på ferdig produkt er tørr, ikke våt. Smaken er...
kr 149.00
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har...
kr 599.00
(32)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 90meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 139.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 10 meter.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn