Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Kroktarm 38-40mm, L ca 16m

Brukes til tykke pølser, som Falukorv.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 6 meter.

Les merShow less
kr 169.00
På lager 20 Produkter
Referanse:
NORI-603000
Beskrivelse

Kroktarm
Kroktarm brukes i Norge til medisterpølser, røkte kjøttpølser, fleskepølser, spekepølser pluss
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
36-38 mm    ca 9,3 kg
38-40 mm    ca 11 kg
40-43 mm    ca 12 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NORI-603000

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Kroktarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 45.00
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 59.00
En søt krydder, Som dekorasjon krydder eller i salater. Perfekt å bruke i stuinger av alle slag og spesielt gulasj lapskaus. Tips! Rør inn kjøttdeigen og få fin farge på hamburgere eller pølsene
kr 70.00
De tørkede blader av dill. Dill er svært næringsrik og inneholder bl.a. jern, sink og kalsium
kr 46.00
Røkt Medister krydder tradisjonell resept ANBEFALT DOSERING: ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak INGREDIENSER:salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,...
16 andre produkter i samme kategori:
30m Plast klar D:60mm
-25%
Tidsbegrenset tilbud
kr 243.00 kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 559.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 91,66 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 499.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 34-36mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.