Trykk for flere produkter.
No products were found.

Karbonadekrydder

Krydderblanding som gir perfekt smak på dine karbonader. 

ANBEFALT DOSERING: 

50 g/kg farse Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, løk, paprika, pepper, karry (coriander, gurkemeie,fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, løpstikke, sukker,hvitløk

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1222kJ /292 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:61,1 g, hvorav sukkerarter:3,6 g, Kostfiber:6,8 g, Protein:6,1 g, Salt:20,51 g

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
kr 58.65
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose
På lager 72 Produkter
Referanse:
BK-32900
Produktdetaljer
BK-32900

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 60.95
(5)

Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.

kr 142.00
(10)

Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.

kr 59.00
(1)

Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød.

Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å lage parfyme dufter.

kr 64.40 kr 80.50
(6)

De tørkede blader av dill. Dill er svært næringsrik og inneholder bl.a. jern, sink og kalsium

kr 357.65

God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno 

ANBEFALT DOSERING: 

1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, hvidløg), spidskommen, peber, cayenne, sennepsfrø, koriander, nellike, ingefær, kommen), stabilisatorer (E451), løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose/hvede, krydderiekstrakter (oleoresin: muskatnød/peber), jalapeno peber

ALLERGENER:

Sennep

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1071 kJ - 255 kcal, Fett:2,9 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:49,4 g, hvorav sukkerarter:3,8 g, Kostfiber:7,0 g, Protein:4,0 g, Salt:24,4% Tilsat Fosfag 2,82%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
(2)

Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.

Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!

Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.

Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.

Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!

Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe! 

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 2-3 cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt holm eik. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske milde, nøtteaktige smaken av holm eik røyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 1,5 liter

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svin, fjærfe, storfekjøtt, lam, vilt og Ost.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 349.00

Vil du herde kjøtt raskt, presist og enkelt? Denne moderne, halvautomatiske, brukervennlige injektoren med et sett med nåler og en slange vil møte dine behov, spesielt hvis du verdsetter effektivitet. Løsningene som brukes i dette produktet plasserer det blant de beste praktiske hjemmeinjektorene med profesjonelle egenskaper og en slående design. Med denne enheten kan du kurere kjøtt ofte og komfortabelt, enda større porsjoner av det.

kr 2,750.00

Tre Spade Pølsestapper Star 5 Liter

Star 5 Pølsestapper er en manuell maskin med kapasitet i 5-liters sylinder. Pølsehorn på 10, 20, 30 og 40 mm. er inkludert Garantitid 10 år.

Vi har valgt å ta inn 5 modeller fra vår italienske produsent TRE SPADE. Dette er samme produsent som også leverer kjøttkverner og oppskjærsmaskiner til oss. Derfor vet vi også at kvaliteten er god på disse produktene.

Denne modellen er en videreutvikling av forrige modell Lucy. Den har nå fått girutveksling med side sveiv slik at arbeidet med å presse ut farsen blir enklere og raskere. Sylinderen er laget i rustfritt stål og er lett å rengjøre. Ramme er laget i carbon stål, girboksen i aluminium og gir hjulene i stål. Stemplet er i ”moplen” med silikonpakning og har lufteventil slik at luften slipper ut ved pressing av farsen. Målene er 52 x 21 x 16 cm, vekt 7 kg og kapasiteten er 5 liter.

Å lage pølser sammen i festlig lag er moro samtidig som det grilles. Du kan lage en ferdig pølsefarse som er en basis og så kan dine gjester putte oppi forskjellig krydder og urter som de liker godt før de grilles. Det er enkelt og moro.

Barn og barnebarn syns dette er gøy. Og i bursdager er dette alltid en slager. Men det kan være vanskelig å få de til å spise vanlige kjøpepølser etter en slik opplevelse .

kr 2,149.00

Betræk Passer til
Primo Oval XL 400 All In One
Primo Kamado Rund All In One

Primo grillerne kan modstå selv det værste vejr, men vil du beskytte den ekstra godt, så er dette cover et fantastisk supplement. Coveret er udført i et kraftig materiale, som kan holde til vind og vejr. Der er udluftningshuller for at sikre, at der ikke samler sig en masse fugt under coveret.
kr 79,999.00

Frysetørker LEO-004 er vår mest kompakte modell. 

Frysetørking av mat har en økende betydning i dagens verden. Tradisjonell bruk av frysetørket mat, for eksempel for fjellvandring, camping, romutforskning og militære behov, oppfylles av etterspørsel fra marine reiser, klargjøring av overlevelsessett, kritiske og nasjonale bestander samlet for nødsituasjoner, alle slags ekspedisjoner til villmarken og så videre. Mens frysetørking blir mer energieffektiv, blir den frysetørkede matvaren enda mer populær, og begynner å dukke opp i forretningslunsjbokser, cateringleveranser, ferdige produkter i hyllene osv. Vi gir deg helautomatiske frysetørkere som hjelper deg med å tilfredsstille alle behovene.

Fordeler med Frysetørking:

konservert mat, enkel logistikk (frysetørket mat er lett og trenger ikke oppbevares i lave temperaturer), lang oppbevaringsperiode 

Frystørket godteri med "Sweet Mode"

Vi er glade for å introdusere vår 'Sweet Mode' som gjør det mulig å behandle smakfulle, sprø og skinnende frysetørkede godterier og andre søtsaker på Leosmak frysetørkere.

kr 289.00

Honningspark, for deg som elsker Honey med litt kick

Kanskje vår største favoritt av de vi har laget, en utrolig god bbq saus med smak av honning og jalapeno. Gir en utrolig god smak og siden vi bruker ekte honning, er smaken mye renere og tydeligere en hos mange andre konkurrenter. Jalapeno er som en god kick, men ikke veldig sterk. Denne kan de fleste fint spise, uten problemer. Ypperlig på alt av kjøtt, spesielt digg på spareribs, svinenakke, pulled pork, kyllinglår, kyllingfilet og mye mer.

kr 99.00
(6)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være bruk av frysetørking – en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene – beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For Gouda ost

kr 2,267.00

Primo grilldeksel til Primo Oval 400 XL i benkeplate

Primo-griller tåler selv det verste været, men hvis du vil beskytte det ekstra godt, så er dette dekselet et flott tillegg. Trekket er laget av et sterkt materiale som tåler vind og vær. Det er ventilasjonshull for å sikre at det ikke samler seg mye fuktighet under dekselet.

kr 139.00
(3)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

kr 39.00 kr 65.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 300ml

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 3,690.00

Pølsestapper fra Tre Spade Italia. Lag dine egne pølser for koking, grilling, steking eller røyking.

Vi har valgt å ta inn 5 modeller fra vår italienske produsent TRE SPADE. Dette er samme produsent som også leverer kjøttkverner og oppskjærsmaskiner til oss. Derfor vet vi også at kvaliteten er god på disse produktene.

Dette er en utgave med 2 liter større kapasitet i sylinderen. Sylinder og ramme er laget i rustfritt stål og er lett å rengjøre. Girboksen er laget i aluminium og gir drev i stål. Stemplet er i  ”moplen” med silikonpakning og har lufteventil slik at luften slipper ut ved pressing av farsen. Målene er 63,5 x 21 x 16 cm, vekt 9 kg og kapasitet er 7 liter. Det medfølger pølsehorn på 10, 20, 30 og 40 mm. Garantitid er 10 år.

Vi har valgt å ta inn 5 modeller fra vår italienske produsent TRE SPADE. Dette er samme produsent som også leverer kjøttkverner og oppskjærsmaskiner til oss. Derfor vet vi også at kvaliteten er god på disse produktene.

kr 88.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in