Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Multifunksjonell Kjele 4l med kurv og påleggsform 1,5kg

Multifunksjonell Kjele med kurv og påleggsform

Et sett inkluderer:

• en trykk skinke komfyr (for 1,5 kg innsats);

• en gryte i rustfritt stål (4 L);

• et deksel laget av herdet glass, med åpning for å frigjøre damp;

• en kurv i rustfritt stål med håndtak.

Les merShow less
kr 999.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
BRO-313515
Beskrivelse

Perfekt sett for tilberedning og tilberedning av kjøtt - En multifunksjonell gryte med en kurv og en trykk skinke komfyr Denne trykk skinke komfyren er beregnet for produksjon av deilig skåldet kjøtt og andre retter, også vegetariske. Den er enkel å bruke og muliggjør klargjøring av opptil 1,5 kg produkt. I mellomtiden utfyller potten trykkkokeren perfekt. Takket være riktig høyde vil du ikke bare kunne skåle innholdet av trykkkskålen i den, men også koke asparges i stående stilling uten å måtte binde dem. Det blir enklere med en egen kurv beregnet for matlaging og drenering av grønnsaker og pasta, samt for frityrsteking.

Perfekt gryte - med tanke på størrelsen, anbefales denne gryten spesielt for å skåle hjemmelaget bearbeidet kjøtt og andre retter i trykkkokere med en kapasitet på 0,8 kg og 1,5 kg. Du kan også enkelt lage grønnsaker eller pasta i den eller lage pommes frites!

Moderne og sunne retter Det er du som bestemmer hvilke naturlige ingredienser du skal bruke for å lage ditt eget bearbeidede kjøtt - enten herdet eller ikke herdet - i trykkkokeren. Dette settet er også perfekt for tilberedning av vegetariske retter.

Høy kvalitet - gryten og trykkkokeren er laget av rustfritt stål, og grytelokket er også laget av herdet glass. Dekselet har en åpning for å frigjøre damp. Du kan være sikker på at dette produktet vil tjene deg i mange år!

Praktisk kurv - innen settet mottar du også en kurv i rustfritt stål med håndtak, som du kan bruke til å lage mat og tømme grønnsaker eller pasta enkelt, eller til å lage pommes frites.

For alle typer kokeplater - gryten kan brukes på forskjellige typer kokeplater: elektriske, induksjons- og gassplater. Det er oppvaskmaskin sikkert.

Denne trykk skinke komfyren er ment for produksjon av deilig hjemmelaget skåldet kjøtt og andre retter. Det gjør det mulig å klargjøre opptil 1,5 kg produkt på en gang. Midt i lokket er det en stikkontakt med en åpning som muliggjør direkte måling av innholdstemperaturen. For dette formål bør et termometer med en sonde brukes, ikke inkludert i settet. Du kan velge en av de dedikerte termometrene for trykkkokeren.

Hvis du bryr deg om sunn matlaging, og du vil ha innflytelse over hva du og familien spiser, og hvis du er lei av alt natriumglutamat og andre kjemikalier i maten din - så er trykk skinkekokeren en ting for deg!

Funksjonen til dette kokekaret består i oppvarming av vann og skolding av kjøtt eller et annet innhold. Det er du som bestemmer hvilke naturlige ingredienser du skal bruke for å lage ditt eget bearbeidede kjøtt. Du kan være sikker på at den ikke inneholder kunstige konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, og at smaken blir understreket perfekt av krydder du velger.

Kapasiteten til denne trykkkokerkokemodellen er perfekt for en porsjon fast og saftig skinke, så vel som grytepai, lunsjkjøtt, roulade, bacon eller andre retter - også vegetariske. Komfyren har plass til opptil 1,5 kg innspill. I brukerhåndboken som er inkludert i settet, kan du finne oppskrifter som vi har sjekket og anbefalt!

Du finner detaljert informasjon om hvordan du bruker trykkkokerkoker i brukerhåndboken som følger med settet.

Et sett inkluderer:

• en trykk skinke komfyr (for 1,5 kg innsats);

• en gryte i rustfritt stål (4 L);

• et deksel laget av herdet glass, med åpning for å frigjøre damp;

• en kurv i rustfritt stål med håndtak.

Før du bruker settet for første gang, skal alle elementene vaskes forsiktig i varmt vann og deretter tørkes grundig. Når du bruker gryten sammen med trykk skinke, skal den ikke dekkes med glassdekselet.

Grytens mål: 17,5 x 23,5 x 27 cm

Grytekapasitet: 4 L.

Les merShow less
Produktdetaljer
BRO-313515

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 499.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 90meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 299.00
For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker.  Applikatoren...
kr 51.75
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 179.10 kr 199.00
Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og...
kr 67.85
Laurbærblad har en svært aromatisk og karakteristisk lukt. Den kommer spesielt frem når bladene knuses.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 165.00
100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og...
kr 550.00
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.  Passer i en passe stor kjele,  i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer  til en verdi av 240kr for enkelhetskyld.  Bredde: 10.0cm...
kr 139.00
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.    denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.    Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.