Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Hobbyrøykeriet Normann uten røykutvikler

Hobbyrøykeriet Normann er en komplett og enkel løsning for røyking av mat hjemme eller på hytta. Røykeriet leveres komplett med alle innredningsdetaljer, men uten den unike røykutvikleren som generer røyk fra røykeklosser av tre.

Røykehuset passer fint for deg som allerede har en røykutvikler eller en annen type røk-generator (Bradly, Smokai, Holmsmoker, annet) som du er fornøyd med.  

Hobbyrøykeriet Normann er produsert av gran. Vegger er panelert med profiler som unngår at vann blir liggende. Mal huset om det skal stå ute, gjerne med maling basert på planteoljer fra www.livos.no. Etter maling bør huset tørke godt slik at lukt ikke påvirker maten.Taket kan med fordel dekkes med takpapp, shingel eller takplater.

 

Mål:Høyde totalt: 110 cm Hengehøyde: 70 cm. Bredde: 58 cm. Lengde: 58 cm. Vekt: ca 26 kg

Hobbyrøykeriet Normann kommer flatpakket i elementer. Du finner monteringsveilledning og bruksveiledning i pakken. 

Plasser Hobbyrøykeriet Normann ute i hagen hjemme eller på hytta, gjerne på et skyggefullt sted for at temperaturen alltid holdes så lav som mulig. Ved kaldrøyking skal ikke temperaturen overstige 32 ºC.

Les merShow less
kr 4,295.00
På lager 20 Produkter
Referanse:
Norman-Skap
Merke:
Beskrivelse

Slik bruker du Hobbyrøykeriet Normann

1. Tørkefunksjon

Sett inn nettingluken nede og nettingrammen oppe, sett taket i åpen lufteposisjon og heng råvarene på hengepinnene. De to lukene sikrer god luft-gjennomstrømning, slik at maten tørker fint. Metallnettet sørger for at dyr, fugler og insekter ikke kommer til. 

2. Røykefunksjon

Sett røykutvikleren på den keramiske flisen og legg på en røykeklosse. Skyv deretter den innvendige tette luken ned, slik at røykehuset tettes nede. Lukk taket og koble røykutvikleren til strøm. Om du vil ha gjennomstrøming av røyk låser du taket slik at det får en liten åpning.

MERK! Det vil alltid komme litt røyk ut av huset ettersom dette ikke er helt tett. 

3. Lufting etter røyking.

Mange ønsker å lufte maten etter røyking. Dette gjøres på samme måte som ved tørking (ovenfor).

Les merShow less
Produktdetaljer
Norman-Skap

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 420.00
De fleste matvarer må tørke før de kan røykes, og en må alltid finne egnet sted for denne prosessen, slik at en slipper vi har laget en enkel men svært effektiv løsning tørkevifte, som passer Boniak røyke ovner....
kr 4,390.00
En helautomatisk Røykgenerator for kaldrøyking av fisk og kjøtt.Hele maskinen er i Rustfritt stål. kan røyke op til 1200L  NY of FORBEDRET version Holmsmoker V1.1 Vi har endret mateskruen slik at den nå takler enda...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 440.00
Membranpumpe 230 volt husuttak med en utgang 4 / 6mm: Dette er utstyrt med en vanlig stikkontakt. Denne pumpen er trinnløs variabel med den svarte dreieknappen , slik at mengden røyk kan justeres etter dine behov....
kr 126.50
Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent...
kr 2,899.00
The WiFi Bridge extends the range of The MeatStick through WiFi or Bluetoothand allows the user to monitor temperatures from remote locations. Key Features-Operates as a WiFi Bridge for your MeatStick to your smart...
kr 120.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...
kr 88.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.