Kalsiumklorid 100g

For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​

Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.

Enklere skjæring av ostemasse – en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.

Høy kvalitet – kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.

For ølbrygging – kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering.

Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.

Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.

Les merShow less
kr 99.00
På lager 11 Produkter
Referanse:
Browin-4411215
Beskrivelse

For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​

Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.

Enklere skjæring av ostemasse – en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.

Høy kvalitet – kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.

For ølbrygging – kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering.

Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.

Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.

Produktet vårt er svært konsentrert (94-96%) og veldig effektivt.

En enkelt emballasje er nok til 100-142 liter melk.

Matkvaliteten til kalsiumkloridet som tilbys gjør det trygt for helsen under forutsetning av riktig dosering. I tillegg kan dette midlet også brukes i ølbrygging for å gi en fyldig og stabil smak.

Dosering: I denne konsentrasjonen bør kalsiumklorid brukes med en hastighet på 0,7-1 g (en klype) kalsiumklorid per 10 liter melk.

Slik bruker du: Løs opp anbefalt mengde kalsiumklorid i 50 ml lunkent kokt vann og hell det i melk. Tilsett produktet før inokulering med bakteriekulturer og løpe. Bruk produktet i tråd med doseringen anbefalt av produsenten - for mye kalsiumklorid kan forårsake bitterhet i sluttproduktet.

MERK: Øyeirriterende. Hvis produktet kommer i øynene, skyll dem forsiktig med vann i noen minutter.

nettovekt: 10 g

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-4411215
Anmeldelser(2)
Total vurdering
5
2 Anmeldelser
Rangering
(5)
Je det er jeg fikk. Ok takk
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 249.00
(5)
Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter: 1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost 2) som en ekstra hylle. Denne beholderen er...
kr 139.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 10 meter.
kr 99.00
(4)
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...
kr 99.00
(1)
En profesjonell ystekniv laget av rustfritt stål. Takket være et langt blad når du enkelt bunnen av fatet der ostemassen befinner seg, mens den avrundede tuppen på kniven beskytter fatet mot riper. Denne kniven er...
kr 159.85
(140)
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 5 Kg Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som...
kr 89.00
(1)
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 93.15
(13)
Den har en frisk løkaktig smak som minner om en mild løk. Den brukes ofte i egg- og osteretter, fisk, gratenger og salater eller ved servering som pynt og smaksfremhever.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 63.00
Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker 20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen...
kr 199.00
(4)
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
kr 99.00
(2)
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma. Også for vegetarianere –...
kr 89.00
(1)
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
kr 149.00
(6)
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 99.00
(3)
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese. Høy kvalitet –...
kr 99.00
Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere...
kr 89.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Diameter 10 cm Høyde 6,5 cm Vekt 9,0 g Form rund
kr 99.00
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost. Slitesterk, godkjent for kontakt med mat. EGENSKAPER Lengde 11,7 cm Bredde 11,7 cm Høyde 8,5 cm Vekt 55,0 g
kr 99.00
(2)
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 99.00
(4)
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt. For filtering – this cloth can also be used for...
kr 99.00
(6)
3Osteløpe til osteproduksjon. Microbial Rennet er et enzympreparat oppnådd ved kontrollert fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. 5 dråper løpe er nok til 1 liter melk.
kr 719.20 kr 899.00
En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15...
kr 99.00
(4)
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg