3Osteløpe til osteproduksjon.
Microbial Rennet er et enzympreparat oppnådd ved kontrollert fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei.
5 dråper løpe er nok til 1 liter melk.
Osteløpe til osteproduksjon.
Microbial Rennet er et enzympreparat oppnådd ved kontrollert fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei.
5 dråper løpe er nok til 1 liter melk.
Produkt vegetarisk.
Bruksanvisning:
1. Beregn og mål ut en dose løpe proporsjonal med mengden melk du bruker.
2. På riktig tidspunkt for produksjon av ost, avhengig av type, tilsett løpe i melken oppvarmet til en temperatur på 33 ° C (detaljer er gitt i hver oppskrift for ost).
3. Rør forsiktig og la stå tildekket for koageldannelse i ca. 40 - 60 min.
Ytterligere merknader:
1. Bruk av løpe krever tilsetning av kalsiumklorid (CaCl2) i en mengde på 10 - 100 g / 100 l melk, avhengig av ostetype.
2. Optimal pH i melken for fullstendig aktivitet av løpe er i området 6 - 7.
Mikrobiell løpe er egnet for vegansk kosthold.
For at løpen skal beholde sine enzymatiske egenskaper, må den lagres ved en temperatur på 4-6°C