Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Gresk ostekultur

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold. Takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For gresk ost

Les merShow less
kr 99.00
På lager 23 Produkter
Referanse:
Browin-411241
Beskrivelse

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold. Takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For gresk ost

Hvordan å bruke:

Ved fersk melk som kommer "rett fra en ku" anbefales det å utføre pasteurisering i en temperatur på ca. 65°C i 30 minutter.

Hell 6 L melk i en kjele og varm den opp til 33°C. Slå av varmen. Mål opp ca 0,4 g bakterier og løs det opp i et lite glass i en liten mengde lunkent vann. Tilsett bakteriene oppløst i vann og rør alt godt. La det stå under lokk i ca 1 time. Etter at tiden har gått, tilsett ca. 1 g løst kalsiumklorid hvis du brukte lavpasteurisert melk kjøpt i butikk (ved fersk melk "rett fra ku" er tilsetning av kalsiumklorid ikke nødvendig), varm melken opp til temperaturen på 38°C og tilsett ca. 0,6 g tørket løpe, oppløst i en liten mengde lunkent vann. Rør den med et par faste bevegelser. Slå av varmen. Etter ca 50 minutter skjærer du ostemassen i 1-2 cm terninger. Du kan i tillegg kutte ostemassen på skrå. La det stå i 10-15 minutter slik at myse begynner å skille seg. Etter at tiden har gått, trykk på ostemassen med en sil og ta ut mysen som kommer inn i den med en øse. Når mesteparten av mysen er separert, flytt ostemassen til en osteduk og plasser den i en ostepresse. Øk trykket gradvis. Etter å ha oppnådd trykket på ca. 5 kg la osten stå i romtemperatur i minst 12 timer. Flytt osten over i saltlake (1 L vann + 180 g salt) i 6 timer, og deretter til en annen saltlake (1 L vann + 70 g salt) for videre lagring. Oppbevar den i kjøleskap.

Ingredienser: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktose

Nettovekt: ca 3 g

Vekten av bakteriekulturer kan variere avhengig av deres aktivitet.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411241
Produktanmeldelser(2)
Overall rating
3
2 Produktanmeldelser
Rangering
(3)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
(4)
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...
kr 99.00
(6)
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 99.00
Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere...
kr 99.00
(2)
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma. Også for vegetarianere –...
kr 63.00
Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker 20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen...
kr 99.00
(2)
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
(4)
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt. For filtering – this cloth can also be used for...
kr 249.00
(5)
Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter: 1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost 2) som en ekstra hylle. Denne beholderen er...
kr 99.00
(2)
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma. Også for vegetarianere –...
kr 99.00
(4)
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...
kr 89.00
(1)
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
kr 89.00
(1)
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 99.00
(6)
3Osteløpe til osteproduksjon. Microbial Rennet er et enzympreparat oppnådd ved kontrollert fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. 5 dråper løpe er nok til 1 liter melk.
kr 99.00
(6)
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 99.00
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster. Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis. Enkel å bruke, rask å desinfisere, har...
kr 99.00
(2)
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 99.00
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost. Slitesterk, godkjent for kontakt med mat. EGENSKAPER Lengde 11,7 cm Bredde 11,7 cm Høyde 8,5 cm Vekt 55,0 g
kr 109.00
(8)
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 9,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 99.00
Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn