Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Yoghurt kultur

  • Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
  • Høy kvalitet -  takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
  • For 25 liter melk -  en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
  • Ikke bare for yoghurtmaskin –  hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
  • Enkel sammensetning -  takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
Les merShow less
kr 99.00
På lager 1 Artikkel
Referanse:
Browin-411240
Beskrivelse
Vil du spise sunn yoghurt uten søtningsmidler og kjemiske tilsetningsstoffer? Lag deilig hjemmelaget yoghurt på ditt eget kjøkken! De perfekt avstemte melkebakteriekulturene som muliggjør en rask og enkel produksjon av yoghurt, samt kremforsuring, vil hjelpe deg! Takket være dem kan du enkelt tilberede tykk yoghurt, som kan være grunnlaget for å lage din egen hjemmelagde yoghurtost. Siden bakteriene er termofile bakterier (dvs. motstandsdyktige mot høye temperaturer), kan du også bruke dem til å lage dampet løpeost! Takket være bruken av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid. En pakke av bakteriekulturen lar deg lage yoghurt av 25 liter melk! Bruken er ekstremt enkel. Du kan bruke dem med eller uten yoghurtmaskin!
Holdbarhetsperioden tar hensyn til muligheten for å transportere produktet ved en temperatur under 30 ° C i opptil 7 dager.


Bruksanvisning:
Når det gjelder fersk melk 'rett fra kua', anbefales det å pasteurisere den ved en temperatur på ca. 65°C i 30 minutter. Varm 3 liter lavpasteurisert eller fersk melk til 43-44°C. Hell en liten mengde i et glass og løs opp ca. 0,3 g yoghurtbakterier i den. Hell blandingen i varm melk og bland godt. Vent i ca. 20 minutter, og hold temperaturen på 43-44°C (for den første aktiveringen av bakteriene). Fyll rene, skåldede beholdere med melk som inneholder bakteriene opp til 3/4 av volumet og lukk dem godt. La stå på et varmt sted, f.eks. i nærheten av en radiator, i flere timer (helst over natten). Hvis du bruker en yoghurtmaskin, hell melken med bakteriemelken i beholderen, sett temperaturen til 45°C og la stå i 6-8 timer for at yoghurten skal modnes. Hvis den fortsatt er for flytende etter denne tiden, forleng modningstiden. Jo lengre modningstid, jo mer intens smaker yoghurten. Etter at modningsprosessen er fullført, sett yoghurten i kjøleskapet og oppbevar den der til inntak - maksimalt 3-5 dager. Det optimale pH-nivået for riktig utvikling av yoghurtkulturen er 6-7. Ekstra ingredienser, som nøtter, müsli eller frukt, kan tilsettes en ferdig yoghurt rett før inntak.
Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose
Egenvekt: ca. 2,5 g
Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411240
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 44.10 kr 49.00
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 99.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 89.00
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt. For filtering – this cloth can also be used for...
kr 109.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 9,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 249.00
Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter: 1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost 2) som en ekstra hylle. Denne beholderen er...
kr 59.00
Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød. Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å...
kr 199.00
Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost. Slitesterk, godkjent for kontakt med mat. EGENSKAPER Lengde 11,7 cm Bredde 11,7 cm Høyde 8,5 cm Vekt 55,0 g
kr 199.00
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
kr 44.10 kr 49.00
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 99.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 79.00
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 99.00
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...
kr 89.00
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 99.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 89.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Diameter 10 cm Høyde 6,5 cm Vekt 9,0 g Form rund
kr 109.00
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 9,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 79.00
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster. Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis. Enkel å bruke, rask å desinfisere, har...
kr 999.00
En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15...
kr 89.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn